Eğer olmazsa yani bırakmayın devam edin demek istedim tedavi sonuçtaBende letü kullandim 1. Ayda kullandım ve ovitrelle oldum malesef hamile kalamadim bu ikinci ayım yine letü kullandım ve ovitrelle yi iki gün önce oldum bakalım bu defa minnoşum olacak mı sabırsızlıkla bekliyorum bu arada bu ay hayıt tohumunu da keşfettim onuda kullanıyorum
Bugün 13. Günüm ve idrar testi yaptım sonuc negatifEğer olmazsa yani bırakmayın devam edin demek istedim tedavi sonuçta
Hiç bilmiyorum ben 17. Gün test yaptım net pozitifti. Bırakmayın beş defaya dek kullanılıyor letuBugün 13. Günüm ve idrar testi yaptım sonuc negatifhala umut var mıdır yorumlara baktım 15-16. Günde pozitif çıkanlar var
Hiç bilmiyorum ben 17. Gün test yaptım net pozitifti. Bırakmayın beş defaya dek kullanılıyor
Evet 5. KullanştaSiz letü kullanarak mi hamile kaldınız
Hayırlı olsun bebeğiniz çok sevindim sizin adınıza :)) peki letü kullanırken başka birşeyler de yaptınız mı ?Evet 5. Kullanşta
Hayırlı olsun bebeğiniz çok sevindim sizin adınıza :)) peki letü kullanırken başka birşeyler de yaptınız mı ?
Anladım teşekkür ederimbende pcos olduğu için aynı zamanda inositol takviye ve vitaminler kullandım doğurganlık artması için ve diyet yaptm
Ben hamile kaldm 5. Kullanısımda pcostum bnde . Kimisi hemen hamile kalıuo kimisi zaman alıyo. NasipKızlar merhaba belki gören olur diye yazıyorum ben bu ay kullanmaya başladım letu doktorum pcos olduğu için önerdi fayda gören var mı
Bi de bişey daha sormak istiyorum yumurtlama zamanı akıntı oluyor diyorlar benim akıntım olmuyor acaba sağlıklı yumurtlamıyormuyumBen hamile kaldm 5. Kullanısımda pcostum bnde . Kimisi hemen hamile kalıuo kimisi zaman alıyo. Nasip
Bende yarın başlıyorum letu ya Rabbim inşallah bize de nasip eder anne olmayıKızlar merhaba belki gören olur diye yazıyorum ben bu ay kullanmaya başladım letu doktorum pcos olduğu için önerdi fayda gören var mı
Bende 2 gündur Letu içiyorum midem fena bulanıyor kullananlar sizde de oldu mu acaba ? Benim eşimin sperm hızı düşük olduğu için verdi ama mahvetti ya nasıl bişey bu kasıklarım ağrıyor mide bulantısı o biçimBende yarın başlıyorum letu ya Rabbim inşallah bize de nasip eder anne olmayı
Ben hamile kaldm 5. Kullanısımda pcostum bnde . Kimisi hemen hamile kalıuo kimisi zaman alıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?