Gebeliğe Hazırlık Letü ilaç kullanan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay çok sevindim yaaa allahım böyle şeyleri duydukça umıt doluyorum
Canım dediğim gibi ben geçen ay hiç kafama takmadım hiç stres yapmadım çok rahattim öyle oldu sende en azından bir kere dene çok teşekkür ederim

Canım nasıl gidiyor bekleme süreci? Bende hiç bi belirti yok ya
Bende aynıyım canım adet günüme de bakmadım hiç aklım orda olsun istemiyorum düşünmemeye çalışıyorum zaten umudum yok yine hasta olcam nasılsa tonla tedavi olmadı bumu olcak diye geçiyo içimden tüp yolları gözüküyo bize öyle hissediyorum malesef

ben çok umutluydum ya ama bakıyorum hiç yani belirti olmayınca heralde olmadı diyorum. İnsanın bu süreçte kesinlikle psikolojik desteği de olmalı yaAllah hayırlısını versin yüzümüze baksın.

ben çok umutluydum ya ama bakıyorum hiç yani belirti olmayınca heralde olmadı diyorum. İnsanın bu süreçte kesinlikle psikolojik desteği de olmalı yaAllah hayırlısını versin yüzümüze baksın.
Amin canım ama hazırlıklı olmalıyız, gerçi desem de hem adet dönemi hem hayal kırıklığı derken ben baya bunalıma giriyorum her ay bide bişeyler yaptıysam ki bu ay en çok şey yaptığım ay

Amin canım ama hazırlıklı olmalıyız, gerçi desem de hem adet dönemi hem hayal kırıklığı derken ben baya bunalıma giriyorum her ay bide bişeyler yaptıysam ki bu ay en çok şey yaptığım ay
Benim adet tarihim 26sı. Üni den en samimi arkadaşımın düğünü var. Kesin zehir olcakya neden ki sürpriz olur belki

Benim adet tarihim 26sı. Üni den en samimi arkadaşımın düğünü var. Kesin zehir olcakya neden ki sürpriz olur belki
İnşallah olur ama ne biliyim hep son çare tüp olcakmış gibi hissediyorum aslında zamana bıraksak olur belki 2 seneye belki 3 ama zaman kaybetmek istemiyorum ben hiç

İnşallah olur ama ne biliyim hep son çare tüp olcakmış gibi hissediyorum aslında zamana bıraksak olur belki 2 seneye belki 3 ama zaman kaybetmek istemiyorum ben hiç
Bende istemiyorum çünkü yaş 30, tayin durumu olmadan üstelik bi tane olsun istiyorumne bileyim allah hayırlısıyla versin ikimize de

Bende istemiyorum çünkü yaş 30, tayin durumu olmadan üstelik bi tane olsun istiyorumne bileyim allah hayırlısıyla versin ikimize de
Amin canım duysun sesimizi, yaş çok hızlı geçen bişeymiş çocukken de büyümek isterdik deli gibi 20den sonrası su gibi geçti şimdi o yaşlarda olsam şu halime gülerdim

Amin canım duysun sesimizi, yaş çok hızlı geçen bişeymiş çocukken de büyümek isterdik deli gibi 20den sonrası su gibi geçti şimdi o yaşlarda olsam şu halime gülerdim
Amin ben hiç büyümek istemezdim küçükken de ama zaman akıyor. Hakkaten 20den sonrası bende de yok. Senin yaş kaçtı canım sormuş muydum

E Ela3503 canım ben adet ağrısı çekiyorum yarın falan da günüm yum günü öne çektiği için, malesef umudum tükeniyo ya wcye gitmeye korkuyorum sen naptın

Ben kullandım canım bende bi ise yaramadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…