Ay çok sevindim yaaa allahım böyle şeyleri duydukça umıt doluyorumAmin inşallah canım benim
Çokça aminnEvet kuzu hamile o darısı bize
Ay çok sevindim yaaa allahım böyle şeyleri duydukça umıt doluyorum
Aminn insallahÇokça aminn2020 bizim yılımız olsun
Başarmaya çalışıyorum :) çok sağol sende sağlıkla al kucağına inş.Canım dediğim gibi ben geçen ay hiç kafama takmadım hiç stres yapmadım çok rahattim öyle oldu sende en azından bir kere dene çok teşekkür ederim ❤
Amin inşallah hayırlısıylaBaşarmaya çalışıyorum :) çok sağol sende sağlıkla al kucağına inş.
Canım nasıl gidiyor bekleme süreci? Bende hiç bi belirti yok yaEvet kuzu hamile o darısı bize
Bende aynıyım canım adet günüme de bakmadım hiç aklım orda olsun istemiyorum düşünmemeye çalışıyorum zaten umudum yok yine hasta olcam nasılsa tonla tedavi olmadı bumu olcak diye geçiyo içimden tüp yolları gözüküyo bize öyle hissediyorum malesefCanım nasıl gidiyor bekleme süreci? Bende hiç bi belirti yok ya
Bende aynıyım canım adet günüme de bakmadım hiç aklım orda olsun istemiyorum düşünmemeye çalışıyorum zaten umudum yok yine hasta olcam nasılsa tonla tedavi olmadı bumu olcak diye geçiyo içimden tüp yolları gözüküyo bize öyle hissediyorum malesef
Amin canım ama hazırlıklı olmalıyız, gerçi desem de hem adet dönemi hem hayal kırıklığı derken ben baya bunalıma giriyorum her ay bide bişeyler yaptıysam ki bu ay en çok şey yaptığım ayben çok umutluydum ya ama bakıyorum hiç yani belirti olmayınca heralde olmadı diyorum. İnsanın bu süreçte kesinlikle psikolojik desteği de olmalı ya Allah hayırlısını versin yüzümüze baksın.
Benim adet tarihim 26sı. Üni den en samimi arkadaşımın düğünü var. Kesin zehir olcakAmin canım ama hazırlıklı olmalıyız, gerçi desem de hem adet dönemi hem hayal kırıklığı derken ben baya bunalıma giriyorum her ay bide bişeyler yaptıysam ki bu ay en çok şey yaptığım ay
İnşallah olur ama ne biliyim hep son çare tüp olcakmış gibi hissediyorum aslında zamana bıraksak olur belki 2 seneye belki 3 ama zaman kaybetmek istemiyorum ben hiçBenim adet tarihim 26sı. Üni den en samimi arkadaşımın düğünü var. Kesin zehir olcakya neden ki sürpriz olur belki
Bende istemiyorum çünkü yaş 30, tayin durumu olmadan üstelik bi tane olsun istiyorumne bileyimİnşallah olur ama ne biliyim hep son çare tüp olcakmış gibi hissediyorum aslında zamana bıraksak olur belki 2 seneye belki 3 ama zaman kaybetmek istemiyorum ben hiç
Amin canım duysun sesimizi, yaş çok hızlı geçen bişeymiş çocukken de büyümek isterdik deli gibi 20den sonrası su gibi geçti şimdi o yaşlarda olsam şu halime gülerdimBende istemiyorum çünkü yaş 30, tayin durumu olmadan üstelik bi tane olsun istiyorumne bileyimallah hayırlısıyla versin ikimize de
AminAmin canım duysun sesimizi, yaş çok hızlı geçen bişeymiş çocukken de büyümek isterdik deli gibi 20den sonrası su gibi geçti şimdi o yaşlarda olsam şu halime gülerdim
28im bende canımAminben hiç büyümek istemezdim küçükken de ama zaman akıyor. Hakkaten 20den sonrası bende de yok. Senin yaş kaçtı canım sormuş muydum
Ben kullandım canım bende bi ise yaramadı malesefBugün başladım 5 gün kullanıp yum takibi yapılacakmış, kistim 2 cm falan küçülmüş doğum kontrol hapıyla, tedaviye devam ediyoruz bu ay letü olmazsa tüp dedik, yine umutsuzum, mutsuzum. Kullanan var mı danışmak istedim
Bende öyle oluyorum sanırım, sizdeki sorun neydiBen kullandım canım bende bi ise yaramadı malesef
Bende sorun yok canım eşimde de yok ama olmuyor. 1 tane kızımız var 10 aydır 2. Bebiş icin uğraşıyoruz ama olmuyorBende öyle oluyorum sanırım, sizdeki sorun neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?