• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Letü ilaç kullanan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorlar ulturasyon ile baktılar birşey yok diyor kadın doğum doktorum öyle birşey var ama gebeliğe ve düşüğe etki etmez dedi ama burda da gebeliği engeliyle dedi ne bilim
Etki ettiğini düşünüyorum ben eskilerin klasik yöntemiymiş bu benim inancım var, siz bilirsiniz

Bilmiyorlar ulturasyon ile baktılar birşey yok diyor kadın doğum doktorum öyle birşey var ama gebeliğe ve düşüğe etki etmez dedi ama burda da gebeliği engeliyle dedi ne bilim
He doktora değil canım kocakarı ebeler oluyoya onlara git tabi doktora da ama buna onlar bakmaz zaten, beni de annem götürdü bi kadına

Gittim iki tane ama aynı yönde solda hiç oluşmamış bugünü 17dedi zaten.öatlatma iğnesi verdi mi sana
Yok canım zaten vermicem demişti başta bende istemedim hiç sevmiyorum artık iğneden gına geldi

He doktora değil canım kocakarı ebeler oluyoya onlara git tabi doktora da ama buna onlar bakmaz zaten, beni de annem götürdü bi kadına
Sorun gitmekte değil dikkat etmek birkez kaydimj alışkanlık ediyor

Sorun gitmekte değil dikkat etmek birkez kaydimj alışkanlık ediyor
Sanırım benimki de öyle oldu çocukken de düşmüştü yine götürmüştü annem🙁 çok hareketli bi yapım var her işi kendim görmeye kalkarım dikkat etmem lazım artık

İnşallah hepimizin tutar ya🙏🙏Birlikte bekleyelim nolur ben bu ayı nasıl bitiririm bilmiyorum🤦‍♀️
Beraberiz canım aynen benim de kolay bitmicek birbirimize destek oluruz ben hep buralardayım boş oturuyorum nasılsa, moraller tavan bi şekilde geçircez bu ayı hiç merak etme🤗

Gittim iki tane ama aynı yönde solda hiç oluşmamış bugünü 17dedi zaten.öatlatma iğnesi verdi mi sana
Benim 3 taneydi 1 tane solda 2 tane sağda vardı nasip kısmet işi bunlar stres herşeyin başı stresi birakmadigin sürece. Bütün işler boşa olur

Sende hiç stres yok mu 🙄ne zamandır istiyorsun çocuk
Yok canım stres neden olsun ki bu ay gebe değilsem dünyanın sonu değil ki ilk defa hamile kalmadığımizi ogrenmicez nasıl olsa 17 aylık evliyim ben 5 aydır falan istiyorum

Yok canım stres neden olsun ki bu ay gebe değilsem dünyanın sonu değil ki ilk defa hamile kalmadığımizi ogrenmicez nasıl olsa 17 aylık evliyim ben 5 aydır falan istiyorum
Çok haklısın ama işte zamanla artık can sıkmaya başlıyor.yaşım da Mart’ta 30olcak. Tayin durumumuz var şu an annemlere yakınız hazır buradayken olsun biraz büyüsün istiyorum falan filan 🙈inşallah ama stresi azaltıyorum tüm akşam kitap okudum mesela kendimi verebildim başardım 🙄

Çok haklısın ama işte zamanla artık can sıkmaya başlıyor.yaşım da Mart’ta 30olcak. Tayin durumumuz var şu an annemlere yakınız hazır buradayken olsun biraz büyüsün istiyorum falan filan 🙈inşallah ama stresi azaltıyorum tüm akşam kitap okudum mesela kendimi verebildim başardım 🙄
Çok güzel 💚

Back