Gebeliğe Hazırlık Letü ilaç kullanan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bu tedaviler öncesi tek kistti sonra diğer yumda da oluştu bide büyüdüler işim zor benim ya hatta hayal

Benim bu tedaviler öncesi tek kistti sonra diğer yumda da oluştu bide büyüdüler işim zor benim ya hatta hayal
O kadar umutsuzluğa kapılmak yok ya naptın sende. İllaki olcak Allah’ın izniyle. Bana doktor beyin çok güçlü herşeyden önce geliyor tüm testlerin herşeyin mükemmel bile olsa beyin kabul etmezse olmaz dedi. Mesela artık bana kan testi yapmıyor. Normal geç bunları diyor. Ben inanıyorum olcak bizim de sadece doğru zamanı bekliyor

Beyine kaldıysa yandıkya zaten

Ya kendimi kötü hissediyorum resmen. Kurum yükselme sınavı açtı bugün açıklama yapıldı sınav Nisa’nda. Acaba ara mı versem çocuk deneme işine çünkü iki stresi bünyem kaldırmıcaksiz olsanız napardınız

Ben olaam denemeye devam ederdim ama normal yollarla ilaçsız canım çünkü insan bişeyler yaptıkça ümitleniyo yoksa zaten olmuyo diyip pek etkilenmiyo bi yandan da sınava çalışırsın ama boş geçme zaten zaman kaybediyoruz her türlü

ya işte deneyince ben oldu mu olcak mı diye stres oluyorum. Allahım nolur bu ay süpriz olsun yaa

ya işte deneyince ben oldu mu olcak mı diye stres oluyorum. Allahım nolur bu ay süpriz olsun yaa
Aynen bi olsa da kurtulsak bi kafamız rahat olsa ya hele de şu adet zamanları varya kabusum ya evliliğim bile etkileniyo durumdan

Aynen bi olsa da kurtulsak bi kafamız rahat olsa ya hele de şu adet zamanları varya kabusum ya evliliğim bile etkileniyo durumdan
aynen ya aynen hayata küsüyorum resmen acaba hamile olabilir miyiz ya pofffff

aynen ya aynen hayata küsüyorum resmen acaba hamile olabilir miyiz ya pofffff
Sen olabilirsin kız ben uğurluyum ha valla bak kaç kişi vardı böyle konuştuğum hepsi hamile kaldı iki kelam ettiğim gebe kalıyo var bende bişey hatta bir 7 yıldır deniyodu şaştım kaldım ondan sende olursun da benim iş yaş

ay inşallah ikimizde kalırız ya benim adet ağrısı gibi karnım ağrıyor dünden beri.sanki olcam da sökülmedi daha hamileliğe dair en ufak bi belirtim yok. iğne gününü sayarsan 14. gün ama daha

ay inşallah ikimizde kalırız ya benim adet ağrısı gibi karnım ağrıyor dünden beri.sanki olcam da sökülmedi daha hamileliğe dair en ufak bi belirtim yok. iğne gününü sayarsan 14. gün ama daha
14. Gündemi test oluyodu yarın falan yap bari inş olmazsın, bende dün wcde tuvalet kağıdındaki deseni adet lekesi zannettim bir ağlama bir ağlama çok kötü oldum sonra bi baktım desenmiş ama iyi ağladım peşin peşin olsun

Ay kıyamam ya allah duysun sesimizi. Bu ay olsun bu işyok ya bende yapmıcam normal adet tarihim Pazar’ı Ogün yaparım adet olmazsam ama hiç bir belirtim yok ondan çok umudumda

Ay kıyamam ya allah duysun sesimizi. Bu ay olsun bu işyok ya bende yapmıcam normal adet tarihim Pazar’ı Ogün yaparım adet olmazsam ama hiç bir belirtim yok ondan çok umudumda
Benimde yok ara ara adet olcak gibi bişey oluyo sonra geçiyo ne ağrı ne sızı bakalım ya inşallah rabbim duysun sesimizi

Aynen aynen benimde öyleamin inşallah
Bende adet olacam sandım hep o derece sancım. Vardı akıntı gelirdi hah tamam şimdi geldi der giderdim lavaboya ama birşey yok hamileyim hala arada adet olacak gibi sancı gelir geçer size umut olsun diye yazmak istedim adet belirtisiyle gebelik aynı

İnşallah öyledir ama benim canım adet öncesi aşırı tatlı ister bugün ne kadar tatlı varsa yedim bilmiyorum ama inşallah Harika bi sürpriz olur bize.

Ayyy inş öyle olur canımmm uğurlu gelir senin gebeliğin inş hepimize bulaşır

Ayyy inş öyle olur canımmm uğurlu gelir senin gebeliğin inş hepimize bulaşır
İnşallah hayırlısıyla sağ salim rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı eli ayağı düzgün evlat nasip etsin sevdiklerimiz başımızdan eksik olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…