Benim bu tedaviler öncesi tek kistti sonra diğer yumda da oluştu bide büyüdüler işim zor benim ya hatta hayalAynen tüpler açık çıktığında bende öyle hissetmiştim. Doktor bana sakin ol olur senin rahat ol dedinasıl rahat olcaksam bende kisste yok sol tarafta basit düzey pco olabilir dediler sağ da neden oluşmadı bunca zaman o halde allah yardımcımız olsun doğru zaman değil demek ki
O kadar umutsuzluğa kapılmak yok ya naptın sende. İllaki olcak Allah’ın izniyle. Bana doktor beyin çok güçlü herşeyden önce geliyor tüm testlerin herşeyin mükemmel bile olsa beyin kabul etmezse olmaz dedi. Mesela artık bana kan testi yapmıyor. Normal geç bunları diyor. Ben inanıyorum olcak bizim de sadece doğru zamanı bekliyorBenim bu tedaviler öncesi tek kistti sonra diğer yumda da oluştu bide büyüdüler işim zor benim ya hatta hayal
Beyine kaldıysa yandıkya zatenO kadar umutsuzluğa kapılmak yok ya naptın sende. İllaki olcak Allah’ın izniyle. Bana doktor beyin çok güçlü herşeyden önce geliyor tüm testlerin herşeyin mükemmel bile olsa beyin kabul etmezse olmaz dedi. Mesela artık bana kan testi yapmıyor. Normal geç bunları diyor. Ben inanıyorum olcak bizim de sadece doğru zamanı bekliyor
Aynen ama umudu yok etmeyelim kenarda bi yerde dursunBeyine kaldıysa yandıkya zaten
Ben olaam denemeye devam ederdim ama normal yollarla ilaçsız canım çünkü insan bişeyler yaptıkça ümitleniyo yoksa zaten olmuyo diyip pek etkilenmiyo bi yandan da sınava çalışırsın ama boş geçme zaten zaman kaybediyoruz her türlüYa kendimi kötü hissediyorum resmen. Kurum yükselme sınavı açtı bugün açıklama yapıldı sınav Nisa’nda. Acaba ara mı versem çocuk deneme işine çünkü iki stresi bünyem kaldırmıcaksiz olsanız napardınız
Ben olaam denemeye devam ederdim ama normal yollarla ilaçsız canım çünkü insan bişeyler yaptıkça ümitleniyo yoksa zaten olmuyo diyip pek etkilenmiyo bi yandan da sınava çalışırsın ama boş geçme zaten zaman kaybediyoruz her türlü
Aynen bi olsa da kurtulsak bi kafamız rahat olsa ya hele de şu adet zamanları varya kabusum ya evliliğim bile etkileniyo durumdanya işte deneyince ben oldu mu olcak mı diye stres oluyorum. Allahım nolur bu ay süpriz olsun yaa
aynen ya aynen hayata küsüyorum resmenAynen bi olsa da kurtulsak bi kafamız rahat olsa ya hele de şu adet zamanları varya kabusum ya evliliğim bile etkileniyo durumdan
Sen olabilirsinaynen ya aynen hayata küsüyorum resmenacaba hamile olabilir miyiz ya pofffff
ay inşallah ikimizde kalırız ya benim adet ağrısı gibi karnım ağrıyor dünden beri.sanki olcam da sökülmedi dahaSen olabilirsinkız ben uğurluyum ha valla bak kaç kişi vardı böyle konuştuğum hepsi hamile kaldı iki kelam ettiğim gebe kalıyo var bende bişey hatta bir 7 yıldır deniyodu şaştım kaldım ondan sende olursun da benim iş yaş
14. Gündemi test oluyodu yarın falan yap bari inş olmazsın, bende dün wcde tuvalet kağıdındaki deseni adet lekesi zannettim bir ağlama bir ağlama çok kötü oldum sonra bi baktım desenmiş ama iyi ağladım peşin peşin olsunay inşallah ikimizde kalırız ya benim adet ağrısı gibi karnım ağrıyor dünden beri.sanki olcam da sökülmedi dahahamileliğe dair en ufak bi belirtim yok. iğne gününü sayarsan 14. gün ama daha
Ay kıyamam ya allah duysun sesimizi. Bu ay olsun bu iş14. Gündemi test oluyodu yarın falan yap bari inş olmazsın, bende dün wcde tuvalet kağıdındaki deseni adet lekesi zannettim bir ağlama bir ağlama çok kötü oldum sonra bi baktım desenmiş ama iyi ağladım peşin peşin olsun
Benimde yok ara ara adet olcak gibi bişey oluyo sonra geçiyo ne ağrı ne sızı bakalım ya inşallah rabbim duysun sesimiziAy kıyamam ya allah duysun sesimizi. Bu ay olsun bu işyok ya bende yapmıcam normal adet tarihim Pazar’ı Ogün yaparım adet olmazsam ama hiç bir belirtim yok ondan çok umudumda
Aynen aynen benimde öyleBenimde yok ara ara adet olcak gibi bişey oluyo sonra geçiyo ne ağrı ne sızı bakalım ya inşallah rabbim duysun sesimizi
Bende adet olacam sandım hep o derece sancım. Vardı akıntı gelirdi hah tamam şimdi geldi der giderdim lavaboya ama birşey yok hamileyim hala arada adet olacak gibi sancı gelir geçer size umut olsun diye yazmak istedim adet belirtisiyle gebelik aynıAynen aynen benimde öyleamin inşallah
İnşallah öyledir ama benim canım adet öncesi aşırı tatlı ister bugün ne kadar tatlı varsa yedimBende adet olacam sandım hep o derece sancım. Vardı akıntı gelirdi hah tamam şimdi geldi der giderdim lavaboya ama birşey yok hamileyim hala arada adet olacak gibi sancı gelir geçer size umut olsun diye yazmak istedim adet belirtisiyle gebelik aynı
Ayyy inş öyle olur canımmm uğurlu gelir senin gebeliğin inş hepimize bulaşırBende adet olacam sandım hep o derece sancım. Vardı akıntı gelirdi hah tamam şimdi geldi der giderdim lavaboya ama birşey yok hamileyim hala arada adet olacak gibi sancı gelir geçer size umut olsun diye yazmak istedim adet belirtisiyle gebelik aynı
Çokça aminnAyyy inş öyle olur canımmm uğurlu gelir senin gebeliğin inş hepimize bulaşır
İnşallah hayırlısıyla sağ salim rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı eli ayağı düzgün evlat nasip etsin sevdiklerimiz başımızdan eksik olmadanAyyy inş öyle olur canımmm uğurlu gelir senin gebeliğin inş hepimize bulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?