Valla bu kadar denk gelemezdik heralde var demekki bunda da bi hayır bide beraber hamile kalırsak çok gülerimBak çatladıysan bile şanslısınbiz gerçekten kader ortağı falan olabiliriz. Benimde bitmiş ovü testlerim bugünleri mumla ararlar çocuklar olunca ondan yorgunluk falan deme artık ☺
İnşallah kalırız bu ay da bol bol gülerizValla bu kadar denk gelemezdik heralde var demekki bunda da bi hayır bide beraber hamile kalırsak çok gülerim
Bu şekilde hamile kalmaniz dahada zorlaşır stres herşeye engelYa doğrındiyorsun ama rahat olamıyorum ben çalışıyorum en yoğun dönem şu anda yıldevrimiz var ama gün içinde mutlaka bişeyler araştırıyorum hamilelikle ilgili falan. İyice gitti yani psikolojim
Evet biliyorumBu şekilde hamile kalmaniz dahada zorlaşır stres herşeye engel
Nasıl çektiBen geçen ay çektirdim canım inş sebep odur da hemen gebe kalırım
AA o akıntıdan 5 gün sonramı oluyormuş bende akıntı zamanı sanardimşimdi İnstagram da denk geldim bak indir fotoyu oku istersen :)
Zor değil vazgeçtiğin an geliyor mucizeEvet biliyorumbaşarcam inşallah rahatlamayı da
Masajla canım yerine getirdi göbeğimi ağrılarım kesildi hemenNasıl çekti
Masajla canım yerine getirdi göbeğimi ağrılarım kesildi hemen
[/QUOT canım gittin mi doktora baban çatlatma iğnesi verdi
İnşallah gelir artıkZor değil vazgeçtiğin an geliyor mucize
Bende ağrı yok ama göbeğe bazen bakıyorum yerinde atmıyor diyorum düşmüştür ağrı yapıyor demekkiMasajla canım yerine getirdi göbeğimi ağrılarım kesildi hemen
Belki ağrı yapmamıştır sende yine de kontrol ettir için rahatlasın bence canımBende ağrı yok ama göbeğe bazen bakıyorum yerinde atmıyor diyorum düşmüştür ağrı yapıyor demekki
Tek yum olmuş benim ya 21 olmuş boyu çaylamak üzere dedi inş pluruİnşallah gelir artık
boyutu çok iyi bence şansın yüksek. benim 17Tek yum olmuş benim ya 21 olmuş boyu çaylamak üzere dedi inş pluru
Büyümüştür senin de canım bugün gittinmi senin iki tanemiydiboyutu çok iyi bence şansın yüksek. benim 17
Olur hayırlısıyla stres yapma rahat olTek yum olmuş benim ya 21 olmuş boyu çaylamak üzere dedi inş pluru
Stres yapma olur oTek yum olmuş benim ya 21 olmuş boyu çaylamak üzere dedi inş pluru
İnşallah canım olmazsa artık tüp başka çare kalmadı, inş gerek kalmaz tek duamStres yapma olur o
Gittim iki tane ama aynı yönde solda hiç oluşmamış bugünü 17dedi zaten.öatlatma iğnesi verdi mi sanaBüyümüştür senin de canım bugün gittinmi senin iki tanemiydi
Bilmiyorlar ulturasyon ile baktılar birşey yok diyor kadın doğum doktorum öyle birşey var ama gebeliğe ve düşüğe etki etmez dedi ama burda da gebeliği engeliyle dedi ne bilimBelki ağrı yapmamıştır sende yine de kontrol ettir için rahatlasın bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?