Gebeliğe Hazırlık Letü ilaç kullanan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sorun yok canım eşimde de yok ama olmuyor. 1 tane kızımız var 10 aydır 2. Bebiş icin uğraşıyoruz ama olmuyor
Allah nasip etsin en kısa zamanda, kızınız en güzel tesellidir keşke bizde o da olsaydı

E Ela3503 canım ben adet ağrısı çekiyorum yarın falan da günüm yum günü öne çektiği için, malesef umudum tükeniyo ya wcye gitmeye korkuyorum sen naptın
Biliyo müsün bende Sana yazcaktım. Normalde benim adet Pazar günü ama iğne öne çekcek heralde. Tuvalete gitmek en büyük kabusum oldu yüzüm sivilce doldu. Umudum yok ve çok mutsuzum

Biliyo müsün bende Sana yazcaktım. Normalde benim adet Pazar günü ama iğne öne çekcek heralde. Tuvalete gitmek en büyük kabusum oldu yüzüm sivilce doldu. Umudum yok ve çok mutsuzum
İğne vuruldunmu canım sen ben burulmadım ama bi farkı yoktur heralde dün ağrım vardı bugün yok bakalım

İğne vuruldunmu canım sen ben burulmadım ama bi farkı yoktur heralde dün ağrım vardı bugün yok bakalım
ben vuruldum. erkene çekmez mi ki bilmiyorum benim hiç umudum yok ya hayırlısı en başta tabi ama olsa büyük güzellik olur :)

Bilmiyorumki canım ama bu aradır adetim yarın öbür gün de olabilirim zaten aynı değilmi ikimizin 28 günde bir mi senin de
Aynen 28 gün geçiyor 29. Gün hastayım benim Pazar sabah eğer olmazsam anında test yapcam

Aynen 28 gün geçiyor 29. Gün hastayım benim Pazar sabah eğer olmazsam anında test yapcam
Ama yavru senin de adet tarihinin öne çekmiş olması gerekiyo yum günün erken olduya ilaçtan

Ama yavru senin de adet tarihinin öne çekmiş olması gerekiyo yum günün erken olduya ilaçtan
Zaten adet belirtim var ondan demek kiçeker mi diye düşündüm ama emin olamadım yani bi umut işte. Ama olmadı ya benim sanki

Zaten adet belirtim var ondan demek kiçeker mi diye düşündüm ama emin olamadım yani bi umut işte. Ama olmadı ya benim sanki
Olmazsa başka umutlar başka uğraşlar canım mecbur bakalım ne vesile olcaksa denicez elimizden geldiğinde bende adet olunca 3. Günü tüp merkezine gitcez bakalım izin alcak eşim diyarbakıra gitcez bahçeciye, gerek kalmasa keşke ama hiç sanmıyorum

Benim baya adet belirtim arttı ya kesin olcam. Bende aşılama isticem bu ay. Allah bize de nasip eder inşallah çok üzgünüm

Benim baya adet belirtim arttı ya kesin olcam. Bende aşılama isticem bu ay. Allah bize de nasip eder inşallah çok üzgünüm
Aşılamayla uğraşma derim canım valla ben çok pişman oldum erkekte problem varsa aşılama mantıklı ama kadınsal bi durumda boşa para, parayı geçtim tüp bebek ilaçlarıyla aynı işlem farklı vücudum mahvoldu o ara anca yeni toparladım baya saçlarım döküldü vücudum şişti tuhaf bişey oldum onu yapacağıma madem zarar förcem bu kadar tüp yapardım bide normal ilişkiden farksız boşa yaptırma derim

Ya bunları çok duydum bence de haklısın ama kardeşim doktor aşılama olmadan tüpe geçilmez aşılamayla kalan nasıl kalıyor diyor Ya bende çatlama iğnesi ya da letu saç dökülmesi yaptı zaten. Bu ay efsane saçım döküldü.bide lazerliydim normalde sanki kıllar çıkıyor pufu değseydi bari Millet hamilelikte uğraşır hormon değişikliğiyle ama ya

Bence bunları diyen para için diyodur gerçerçi doktorlar aşılamayı atlıyo direk, sen hgs çekmişmiydin canım

Bence bunları diyen para için diyodur gerçerçi doktorlar aşılamayı atlıyo direk, sen hgs çekmişmiydin canım
Vala bilmiyorum ya bunaldım. Çektirdim canım ben sen? Çektirmediysen acilen çektir. Ben hastanede çekim sırasında bi kozla tanıştım. Çekim sırasında açıldı onun tüpün biri kapalıymış çekim ayı hamile kaldı

Bende de aynı şey oldu benle bir giren biri o ay hamile kaldı çok kötü olmıştum duyduğumda ya gerçi benim tüpler açık çıktı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim o zaman sorun ne diyorum bi kist kalıyo işte geriye ona da çare yok ya Allah yardımcımız olsun

Aynen tüpler açık çıktığında bende öyle hissetmiştim. Doktor bana sakin ol olur senin rahat ol dedinasıl rahat olcaksam bende kisste yok sol tarafta basit düzey pco olabilir dediler sağ da neden oluşmadı bunca zaman o halde allah yardımcımız olsun doğru zaman değil demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…