• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Letü ilaç kullanan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yürüyüş yapıyorum hergüm bide yakı kullanıyorum çatlamayacağı varsa da çatlattım heralde ben of bakalım yarın gidiyim bende bi dra
[/QUO çok hızlı tempo olmadığı sürece yürüyüş çok faydalı onunla falan bişry olmaz merak etme. İnşallah senin tutar bu ay.

Doktoru aradım yarın gel dedi canım, inşallah ikimizin birden tutar umutlandım ben yine bakalım🙆🏻

Yok canım gitmedim gerek yok dediler ama büyümüştür o civarlardadır şimdi heral

aynen ya ama umudum yok resmen boyut küçük geliyor bana :KK43: hayırlısı tabi ama olsa müthiş olur
Benim yumurta kadar olsa napardin bak benimki çatladı seninkide çatlar stres yapmazsan eğer stres yumurtaları çok etkiliyor

Benim yumurta kadar olsa napardin bak benimki çatladı seninkide çatlar stres yapmazsan eğer stres yumurtaları çok etkiliyor
Ya doğrındiyorsun ama rahat olamıyorum ben çalışıyorum en yoğun dönem şu anda yıldevrimiz var ama gün içinde mutlaka bişeyler araştırıyorum hamilelikle ilgili falan. İyice gitti yani psikolojim

Ya doğrındiyorsun ama rahat olamıyorum ben çalışıyorum en yoğun dönem şu anda yıldevrimiz var ama gün içinde mutlaka bişeyler araştırıyorum hamilelikle ilgili falan. İyice gitti yani psikolojim
Rahat ol canım zor biliyorum bende çok zorlanıyorum ama ne yazıldıysa ne zaman yazıldıysa onu yaşıcaz, biz yeteri kadar çabalıyoruz

Rahat ol canım zor biliyorum bende çok zorlanıyorum ama ne yazıldıysa ne zaman yazıldıysa onu yaşıcaz, biz yeteri kadar çabalıyoruz
Çok haklısın. Deniyorum bakalım Kitaplar diziler 😂 en kısa zamanda olsun inşallah

Ya benim yum çatladı galiba yumurta akı şeklinde akıntım oldu ya of nolcak şimdi😞
Ovulasyon testin yok mu? Ben üşütünce de akıntım oluyor belki öyledir bence çatlaması için erken ya gün olarak

Kızlar peki göbek düşmesi diye birşey duydunuzmu

Ya benim yum çatladı galiba yumurta akı şeklinde akıntım oldu ya of nolcak şimdi😞
şimdi İnstagram da denk geldim bak indir fotoyu oku istersen :)

Eklentiler

• 97B4F505-3217-466E-9993-E027C218CDB0.webp
    97B4F505-3217-466E-9993-E027C218CDB0.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 82
şimdi İnstagram da denk geldim bak indir fotoyu oku istersen :)
Ay inş böyle olur ya korktum birden ama neyseki araştırmalarıma gçre çatladıysa bile 32 saat sonrası ilişki öneriyolar tam benimkinin gelişine denk geliyo gece 3 gibi gelcek yarın bide yorgun argın ama yapacak bişey yok çocuklarım onda şuan egeheheheh😁 ovu testlerim yeni bitti şansıma

Ay inş böyle olur ya korktum birden ama neyseki araştırmalarıma gçre çatladıysa bile 32 saat sonrası ilişki öneriyolar tam benimkinin gelişine denk geliyo gece 3 gibi gelcek yarın bide yorgun argın ama yapacak bişey yok çocuklarım onda şuan egeheheheh😁 ovu testlerim yeni bitti şansıma
Bak çatladıysan bile şanslısın 😂biz gerçekten kader ortağı falan olabiliriz. Benimde bitmiş ovü testlerim 😂bugünleri mumla ararlar çocuklar olunca ondan yorgunluk falan deme artık 😝☺️

Back