Yürüyüş yapıyorum hergüm bide yakı kullanıyorum çatlamayacağı varsa da çatlattım heralde ben of bakalım yarın gidiyim bende bi dra
[/QUO çok hızlı tempo olmadığı sürece yürüyüş çok faydalı onunla falan bişry olmaz merak etme. İnşallah senin tutar bu ay.
Ay hadi İnşallah hayırlısıylaDoktoru aradım yarın gel dedi canım, inşallah ikimizin birden tutar umutlandım ben yine bakalım
[/QUO
hadi inşallah. bugün gitmedin mi hiç yani? ben boyutlarını merak ettim :)Doktoru aradım yarın gel dedi canım, inşallah ikimizin birden tutar umutlandım ben yine bakalım
hadi hayırlısı canım inş hamile kalırız. benim eşiminde görevlendirmesi ertelendiYok canım gitmedim gerek yok dediler ama büyümüştür o civarlardadır şimdi heral
Bak buda iyiye işarethadi hayırlısı canım inş hamile kalırız. benim eşiminde görevlendirmesi ertelendi
aynen ya ama umudum yok resmen boyut küçük geliyor banaBak buda iyiye işaret
Benim yumurta kadar olsa napardin bak benimki çatladı seninkide çatlar stres yapmazsan eğer stres yumurtaları çok etkiliyoraynen ya ama umudum yok resmen boyut küçük geliyor banahayırlısı tabi ama olsa müthiş olur
Ya doğrındiyorsun ama rahat olamıyorum ben çalışıyorum en yoğun dönem şu anda yıldevrimiz var ama gün içinde mutlaka bişeyler araştırıyorum hamilelikle ilgili falan. İyice gitti yani psikolojimBenim yumurta kadar olsa napardin bak benimki çatladı seninkide çatlar stres yapmazsan eğer stres yumurtaları çok etkiliyor
Rahat ol canım zor biliyorum bende çok zorlanıyorum ama ne yazıldıysa ne zaman yazıldıysa onu yaşıcaz, biz yeteri kadar çabalıyoruzYa doğrındiyorsun ama rahat olamıyorum ben çalışıyorum en yoğun dönem şu anda yıldevrimiz var ama gün içinde mutlaka bişeyler araştırıyorum hamilelikle ilgili falan. İyice gitti yani psikolojim
Çok haklısın. Deniyorum bakalım Kitaplar dizilerRahat ol canım zor biliyorum bende çok zorlanıyorum ama ne yazıldıysa ne zaman yazıldıysa onu yaşıcaz, biz yeteri kadar çabalıyoruz
Ya benim yum çatladı galiba yumurta akı şeklinde akıntım oldu ya of nolcak şimdiÇok haklısın. Deniyorum bakalım Kitaplar dizileren kısa zamanda olsun inşallah
Ovulasyon testin yok mu? Ben üşütünce de akıntım oluyor belki öyledir bence çatlaması için erken ya gün olarakYa benim yum çatladı galiba yumurta akı şeklinde akıntım oldu ya of nolcak şimdi
şimdi İnstagram da denk geldim bak indir fotoyu oku istersen :)Ya benim yum çatladı galiba yumurta akı şeklinde akıntım oldu ya of nolcak şimdi
Nurov dam duydum ben onun oluyormuş ebe düzeltmiş. Bu başlıkta konuşmuştukKızlar peki göbek düşmesi diye birşey duydunuzmu
Ay inş böyle olur ya korktum birden ama neyseki araştırmalarıma gçre çatladıysa bile 32 saat sonrası ilişki öneriyolar tam benimkinin gelişine denk geliyo gece 3 gibi gelcek yarın bide yorgun argın ama yapacak bişey yok çocuklarım onda şuan egehehehehşimdi İnstagram da denk geldim bak indir fotoyu oku istersen :)
Ben geçen ay çektirdim canım inş sebep odur da hemen gebe kalırımKızlar peki göbek düşmesi diye birşey duydunuzmu
Bak çatladıysan bile şanslısınAy inş böyle olur ya korktum birden ama neyseki araştırmalarıma gçre çatladıysa bile 32 saat sonrası ilişki öneriyolar tam benimkinin gelişine denk geliyo gece 3 gibi gelcek yarın bide yorgun argın ama yapacak bişey yok çocuklarım onda şuan egehehehehovu testlerim yeni bitti şansıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?