• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Letü ilaç kullanan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimin görevi çıktı şehir dışına çok mutsuzum ya resmen boş yere ilaç kullandım

bir de doktora gitti 2 tane 10 ml bi tane 14 ml yumurta olmuş cuma tekrar gel dedi.bugün adetin 9. günü normal mi sizce?

bir de doktora gitti 2 tane 10 ml bi tane 14 ml yumurta olmuş cuma tekrar gel dedi.bugün adetin 9. günü normal mi sizce?
Benim ilaç bittikten sonra 3.gun 11mm di tam 6. Gün çatladı yani ilaç etkili bir ilaç o yüzden siz stres yapmayın herşeyi etkiliyor çünkü

silmeyi başaramadım ya 9 doğru. yani adetin 9. günü 2 tane 10 bi tane 14 ml
Resmen aynı kaderi paylaşıyoruz benim de yarın dr randevum var ve eşim iki günlük göreve gitti ya ilaç çabuk etki ettiyse benimde çatladıysa inş çatlamamıştır ya😞

Resmen aynı kaderi paylaşıyoruz benim de yarın dr randevum var ve eşim iki günlük göreve gitti ya ilaç çabuk etki ettiyse benimde çatladıysa inş çatlamamıştır ya😞
Adetinin kaçıncı günü yarın. Başlangıçtan itibaren yani. Bence çatlamaz bana doktor tekrar gel Cuma dedi. Cuma 13.gün oluyor. Normalde çatlama benim genelde 13de oluyordu. Demek ki rutinde devam eden günde çatlıyor. Öyle düşünelim.

Adetinin kaçıncı günü yarın. Başlangıçtan itibaren yani. Bence çatlamaz bana doktor tekrar gel Cuma dedi. Cuma 13.gün oluyor. Normalde çatlama benim genelde 13de oluyordu. Demek ki rutinde devam eden günde çatlıyor. Öyle düşünelim.
Benim adetle 23. Gün çatladı bende tembellik vardı birde ilaca bilerek geç başlattı ilaç bitti 6. Gün yumurtam çatladı şuan çatlayali 9 gün oldu

28 gün oldu adetim biteli

İnşallah iyi düşünelim de ne biliyim ya umudum tükeniyo durduk yere karamsarlığa düşüyorum ben, benim de bugün 9. Günüm canım ama ben adetin 4. Günü başladım ilaca

İnşallah iyi düşünelim de ne biliyim ya umudum tükeniyo durduk yere karamsarlığa düşüyorum ben, benim de bugün 9. Günüm canım ama ben adetin 4. Günü başladım ilaca
Stres herşeye engel yumurtaya bile rahat ol

Bende 5. Gün başladım ama 9da çatlamaz merak etme.bende karamsarım maalesef

Bende 5. Gün başladım ama 9da çatlamaz merak etme.bende karamsarım maalesef
Yürüyüş yapıyorum hergüm bide yakı kullanıyorum çatlamayacağı varsa da çatlattım heralde ben of bakalım yarın gidiyim bende bi dra

Back