Bilmiyorum ki tartılan bi insan değilim. Yıllardır 55i geçmedim hep aynı pantolonları giyerim. Şimdi pantolonlarım sıkıyorKaç kilo aldınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki tartılan bi insan değilim. Yıllardır 55i geçmedim hep aynı pantolonları giyerim. Şimdi pantolonlarım sıkıyorKaç kilo aldınız
İnşallah hayırlısıylaHadi hayırlısı anım inşallah bebek haberi verirsin![]()
Benim ilaç bittikten sonra 3.gun 11mm di tam 6. Gün çatladı yani ilaç etkili bir ilaç o yüzden siz stres yapmayın herşeyi etkiliyor çünkübir de doktora gitti 2 tane 10 ml bi tane 14 ml yumurta olmuş cuma tekrar gel dedi.bugün adetin 9. günü normal mi sizce?
Öyle mi diyorsunuz üzüldüm ya sanki küçük geldi banaBenim ilaç bittikten sonra 3.gun 11mm di tam 6. Gün çatladı yani ilaç etkili bir ilaç o yüzden siz stres yapmayın herşeyi etkiliyor çünkü
Çatladı yalnız benimki sadece size umut vermek hani 11 mmken çatladı doktorda muayene etti yumurta vs yoktuÖyle mi diyorsunuz üzüldüm ya sanki küçük geldi banateşekkür ediyorum
Resmen aynı kaderi paylaşıyoruz benim de yarın dr randevum var ve eşim iki günlük göreve gitti ya ilaç çabuk etki ettiyse benimde çatladıysa inş çatlamamıştır yasilmeyi başaramadım ya 9 doğru. yani adetin 9. günü 2 tane 10 bi tane 14 ml
Umut güzelşey ya eşim gitcek zaten yakalan şansımız yok bu ay. Ama gelişmemiş fite düşünmüştüm ben. Demek ki fena değilÇatladı yalnız benimki sadece size umut vermek hani 11 mmken çatladı doktorda muayene etti yumurta vs yoktu
Adetinin kaçıncı günü yarın. Başlangıçtan itibaren yani. Bence çatlamaz bana doktor tekrar gel Cuma dedi. Cuma 13.gün oluyor. Normalde çatlama benim genelde 13de oluyordu. Demek ki rutinde devam eden günde çatlıyor. Öyle düşünelim.Resmen aynı kaderi paylaşıyoruz benim de yarın dr randevum var ve eşim iki günlük göreve gitti ya ilaç çabuk etki ettiyse benimde çatladıysa inş çatlamamıştır ya![]()
Benim adetle 23. Gün çatladı bende tembellik vardı birde ilaca bilerek geç başlattı ilaç bitti 6. Gün yumurtam çatladı şuan çatlayali 9 gün olduAdetinin kaçıncı günü yarın. Başlangıçtan itibaren yani. Bence çatlamaz bana doktor tekrar gel Cuma dedi. Cuma 13.gün oluyor. Normalde çatlama benim genelde 13de oluyordu. Demek ki rutinde devam eden günde çatlıyor. Öyle düşünelim.
28 gün oldu adetim biteliAdetinin kaçıncı günü yarın. Başlangıçtan itibaren yani. Bence çatlamaz bana doktor tekrar gel Cuma dedi. Cuma 13.gün oluyor. Normalde çatlama benim genelde 13de oluyordu. Demek ki rutinde devam eden günde çatlıyor. Öyle düşünelim.
İnşallah iyi düşünelim de ne biliyim ya umudum tükeniyo durduk yere karamsarlığa düşüyorum ben, benim de bugün 9. Günüm canım ama ben adetin 4. Günü başladım ilacaAdetinin kaçıncı günü yarın. Başlangıçtan itibaren yani. Bence çatlamaz bana doktor tekrar gel Cuma dedi. Cuma 13.gün oluyor. Normalde çatlama benim genelde 13de oluyordu. Demek ki rutinde devam eden günde çatlıyor. Öyle düşünelim.
Stres herşeye engel yumurtaya bile rahat olİnşallah iyi düşünelim de ne biliyim ya umudum tükeniyo durduk yere karamsarlığa düşüyorum ben, benim de bugün 9. Günüm canım ama ben adetin 4. Günü başladım ilaca
Bende 5. Gün başladım ama 9da çatlamaz merak etme.bende karamsarım maalesefİnşallah iyi düşünelim de ne biliyim ya umudum tükeniyo durduk yere karamsarlığa düşüyorum ben, benim de bugün 9. Günüm canım ama ben adetin 4. Günü başladım ilaca
Senin normal döngün kaç gün Peki. Sen hanile olabilirsin bu durumda28 gün oldu adetim biteli
Keşke olabilsem ah bi olabilsem, her konuda dünyanın en gamsız insanı olabilirken bu konuda olamıyorum ya elimde değil çevremdekileri gördükçeStres herşeye engel yumurtaya bile rahat ol
Yürüyüş yapıyorum hergüm bide yakı kullanıyorum çatlamayacağı varsa da çatlattım heralde ben of bakalım yarın gidiyim bende bi draBende 5. Gün başladım ama 9da çatlamaz merak etme.bende karamsarım maalesef