Dikkat et düşmesin birdaha benimde malesefki öyle bir sorunum varGöbeğime 3 gün masaj yaptı kadın, uzandım dizlerimi hafif kırarak, ovaladı çevirip çekti yerine geldiğini bana da kontrol ettirdi pıt pıt atıyodu göbek deliğim, normalde atmıyodu o yukarı kalkmış mideme vurmuştu ağrısı, o günden sonra kesildi ağrılarım
Klomenin daha çok mu yan etkisi var acabaBende yapmadi sanki
Herkeste öyle olmuyor sanırım ya bende sinir mutsuzluk huzursuzluk kabızlık yaptı klomen. Ama ilaç sonuçta herkeste aynı etkiyi yaratmıyorKlomenin daha çok mu yan etkisi var acaba
Zaten sinirli ve mutsuz bir insanim onuda içersem benden korkar eşim ama doktor bana letu vermistiHerkeste öyle olmuyor sanırım ya bende sinir mutsuzluk huzursuzluk kabızlık yaptı klomen. Ama ilaç sonuçta herkeste aynı etkiyi yaratmıyor
Sakin olmakta fayda varZaten sinirli ve mutsuz bir insanim onuda içersem benden korkar eşim ama doktor bana letu vermisti
Yok kullanmadım ama bu ay Alaçam inşallahSakin olmakta fayda varletu kullandınız mı peki
Hımm o da kötüymüş canım yakınında biri olması lazım kaldırırversinDikkat et düşmesin birdaha benimde malesefki öyle bir sorunum var ☹
İnşallah canım benimAminn canım ♥ kızlar meleğim sağlıkla doğdu diye yazmak nasip olsunmaşallah sana yaa
Ben kadim doğum doktoruma sordum eve böyle birseh var ama bebekle alakası yok dediHımm o da kötüymüş canım yakınında biri olması lazım kaldırırversinben bide bugün yakı yapıştırdım belime ne duysam deniyorum bakalım hayırlısı
Valla ben artık doktorlara olan inancımı yitirdim eskilerin yöntemlerine daha çok inanıyorum kaç doktor gezdim birinin dediği öbürünü tutmuyo hangisine inanıcam bilmiyorumBen kadim doğum doktoruma sordum eve böyle birseh var ama bebekle alakası yok dedi
Benim kadindogumcu var böyle birşey git dışarda çektir dedi ben dedim gebeliğe engelmi veya düşüğe hayır onlara engel olmaz ama göbek düşmesi var tip daha kabullenmesi dioValla ben artık doktorlara olan inancımı yitirdim eskilerin yöntemlerine daha çok inanıyorum kaç doktor gezdim birinin dediği öbürünü tutmuyo hangisine inanıcam bilmiyorum
İyimiş o yine ben sormaya korkuyorum benimkilere deli gözüyle bakarlar çok biliyolar kendileri ilaçlarla kendi ceplerini doldurdular habire şişti kaldı heryerimBenim kadindogumcu var böyle birşey git dışarda çektir dedi ben dedim gebeliğe engelmi veya düşüğe hayır onlara engel olmaz ama göbek düşmesi var tip daha kabullenmesi dio
evet ben kullandım geçen ayin 30unsa yumurtam doğal şekilde çatladı beklemedeyimBugün başladım 5 gün kullanıp yum takibi yapılacakmış, kistim 2 cm falan küçülmüş doğum kontrol hapıyla, tedaviye devam ediyoruz bu ay letü olmazsa tüp dedik, yine umutsuzum, mutsuzum. Kullanan var mı danışmak istedim
Kilo yapıyor zaten ilaçlar hem zayıflayın diyorlar sonra ilaç içiyoruz duba oluyoruz busefer bebek oluyo sonra dönüp diyeceksin ki hani kilo ile hamilelik olmazı aman hepisi ayrı dertİyimiş o yine ben sormaya korkuyorum benimkilere deli gözüyle bakarlar çok biliyolar kendileri ilaçlarla kendi ceplerini doldurdular habire şişti kaldı heryerim
Mrb canim bende letu kullandim adetimin 4 günü basladim sabah aksamİyimiş o yine ben sormaya korkuyorum benimkilere deli gözüyle bakarlar çok biliyolar kendileri ilaçlarla kendi ceplerini doldurdular habire şişti kaldı heryerim
Sanırım bende hayatımda ilk kez falan kilo alıyorumKilo yapıyor zaten ilaçlar hem zayıflayın diyorlar sonra ilaç içiyoruz duba oluyoruz busefer bebek oluyo sonra dönüp diyeceksin ki hani kilo ile hamilelik olmazı aman hepisi ayrı dert
Kaç kilo aldınızSanırım bende hayatımda ilk kez falan kilo alıyorum
Hadi hayırlısı anım inşallah bebek haberi verirsinevet ben kullandım geçen ayin 30unsa yumurtam doğal şekilde çatladı beklemedeyim
Hayırlı olsun canım inş bebek olur sonucu, bende cuma başladım bugün bitti kontrole gitcem bir iki güne, ben günde 1 tane aldım 5 gün toplamMrb canim bende letu kullandim adetimin 4 günü basladim sabah aksam
Bi hafta sonra 2 yumurtam oluştu ayin 2 sinde çatlama iğnesi oldum beklemedeyim cnm
Sen hangi gun kullandin kac doz
Aynen canım kilomu korumaya çalışıyorum bir iki kilo aldım ben çok değil ama kolay alan biri değildim birden aldım, şimdi verdim şükür, ama kendimi yeme konusunda rahat bıraksam şişerim iştah açıyolar resmenKilo yapıyor zaten ilaçlar hem zayıflayın diyorlar sonra ilaç içiyoruz duba oluyoruz busefer bebek oluyo sonra dönüp diyeceksin ki hani kilo ile hamilelik olmazı aman hepisi ayrı dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?