Gebeliğe Hazırlık Letü ilaç kullanan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dikkat et düşmesin birdaha benimde malesefki öyle bir sorunum var

Herkeste öyle olmuyor sanırım ya bende sinir mutsuzluk huzursuzluk kabızlık yaptı klomen. Ama ilaç sonuçta herkeste aynı etkiyi yaratmıyor
Zaten sinirli ve mutsuz bir insanim onuda içersem benden korkar eşim ama doktor bana letu vermisti

Dikkat et düşmesin birdaha benimde malesefki öyle bir sorunum var ☹
Hımm o da kötüymüş canım yakınında biri olması lazım kaldırırversin ben bide bugün yakı yapıştırdım belime ne duysam deniyorum bakalım hayırlısı

Hımm o da kötüymüş canım yakınında biri olması lazım kaldırırversin ben bide bugün yakı yapıştırdım belime ne duysam deniyorum bakalım hayırlısı
Ben kadim doğum doktoruma sordum eve böyle birseh var ama bebekle alakası yok dedi

Ben kadim doğum doktoruma sordum eve böyle birseh var ama bebekle alakası yok dedi
Valla ben artık doktorlara olan inancımı yitirdim eskilerin yöntemlerine daha çok inanıyorum kaç doktor gezdim birinin dediği öbürünü tutmuyo hangisine inanıcam bilmiyorum

Valla ben artık doktorlara olan inancımı yitirdim eskilerin yöntemlerine daha çok inanıyorum kaç doktor gezdim birinin dediği öbürünü tutmuyo hangisine inanıcam bilmiyorum
Benim kadindogumcu var böyle birşey git dışarda çektir dedi ben dedim gebeliğe engelmi veya düşüğe hayır onlara engel olmaz ama göbek düşmesi var tip daha kabullenmesi dio

Benim kadindogumcu var böyle birşey git dışarda çektir dedi ben dedim gebeliğe engelmi veya düşüğe hayır onlara engel olmaz ama göbek düşmesi var tip daha kabullenmesi dio
İyimiş o yine ben sormaya korkuyorum benimkilere deli gözüyle bakarlar çok biliyolar kendileri ilaçlarla kendi ceplerini doldurdular habire şişti kaldı heryerim

evet ben kullandım geçen ayin 30unsa yumurtam doğal şekilde çatladı beklemedeyim

İyimiş o yine ben sormaya korkuyorum benimkilere deli gözüyle bakarlar çok biliyolar kendileri ilaçlarla kendi ceplerini doldurdular habire şişti kaldı heryerim
Kilo yapıyor zaten ilaçlar hem zayıflayın diyorlar sonra ilaç içiyoruz duba oluyoruz busefer bebek oluyo sonra dönüp diyeceksin ki hani kilo ile hamilelik olmazı aman hepisi ayrı dert

Mrb canim bende letu kullandim adetimin 4 günü basladim sabah aksam
Bi hafta sonra 2 yumurtam oluştu ayin 2 sinde çatlama iğnesi oldum beklemedeyim cnm
Sen hangi gun kullandin kac doz

Kilo yapıyor zaten ilaçlar hem zayıflayın diyorlar sonra ilaç içiyoruz duba oluyoruz busefer bebek oluyo sonra dönüp diyeceksin ki hani kilo ile hamilelik olmazı aman hepisi ayrı dert
Sanırım bende hayatımda ilk kez falan kilo alıyorum

Mrb canim bende letu kullandim adetimin 4 günü basladim sabah aksam
Bi hafta sonra 2 yumurtam oluştu ayin 2 sinde çatlama iğnesi oldum beklemedeyim cnm
Sen hangi gun kullandin kac doz
Hayırlı olsun canım inş bebek olur sonucu, bende cuma başladım bugün bitti kontrole gitcem bir iki güne, ben günde 1 tane aldım 5 gün toplam

Aynen canım kilomu korumaya çalışıyorum bir iki kilo aldım ben çok değil ama kolay alan biri değildim birden aldım, şimdi verdim şükür, ama kendimi yeme konusunda rahat bıraksam şişerim iştah açıyolar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…