Seninki folikül kist canım öyle yok olabiliyosa, keşke benimde ondan olsa da büyük bile olsa sıkıntısı yok onların ilk adette atarsın benimki malesef çikolata kisti en kötüsü yani içim sıkılıyo ya göbeğim düşükmüş bide benim bu ay onu da çektirdim inş bişey işe yarar ya gerçekten çok yıprandımCanım 7,2 cm olan kendiliğinden yok oldu .8,5 cm olan 6 cm düşmüş.ilaçsız kendiliğinden böyle oldu. Şuan 6cm olanı da ilaçla eritelim dedi sol yumurtalık daymış. Gynelle diye Doğum kontrol hapı verdi. Kasık ağrısı yapıyor. Bi de haptan mı bilmiyorum vücudumda bi kaşıntı hasıl oldu
İnşallah canım, benim göbeğim düşüktü bide bu ay onu da çektirdim belki de o engel oluyodu, bize de nasip olsun artık çevremdekileri duydukça kafayı yiyorum artık yaBende yarın 5.gün oluyor Çarşamba kontrol var. İnşallah birlikte hamile kalırız
ediliyor kontrole gidecemBende kist yapmadı klomen ama eski doktorum klomen verdi takip etmedi. Bu doktor Mutlkaa takip edilmesi gereken bi ilaç dedi. Takip ediliyor değil mi
adetle gitmiştir herhaldeSanırım yumurta geliştirici iğneden oldu canım. Çünkü hiç kistim yoktu muayenelerde
Çikolata kistin nasıl bilmiyorum ben çok çok yakın akrabamın da çikolata kistleri var kendiliğinden hamile kaldı 3 çocuğu oldu. Allah ol derse herşey bahane olur. Evet benim kistlerim basitmiş ilaçla olduğu için gitmiş. Bu adetle afedersin parça parça atıldı sanırım hap bitsin doktora gitçem aşılama için. Ama bu vücudumdaki kaşıntı neden oluyor hiç bilmiyorum ya. Bu haptansa hapı keser kesmez tekrar adet olur muyum ki? İnşallah tez vakitte hamile kalırız Allahtan umut kesilmez. 20 ay oldu bende bekliyorum.Seninki folikül kist canım öyle yok olabiliyosa, keşke benimde ondan olsa da büyük bile olsa sıkıntısı yok onların ilk adette atarsın benimki malesef çikolata kisti en kötüsü yani içim sıkılıyo ya göbeğim düşükmüş bide benim bu ay onu da çektirdim inş bişey işe yarar ya gerçekten çok yıprandım
göbek düşüklüğü ne oluyor? ya ben letuyu daha iyi buldum sanki klomen benden ruhsal bi çöküş yaşatmıştıİnşallah canım, benim göbeğim düşüktü bide bu ay onu da çektirdim belki de o engel oluyodu, bize de nasip olsun artık çevremdekileri duydukça kafayı yiyorum artık ya
İlaç bitiminde adet olunuyo canım bırakırsan olmazsın, hayırlısı bakalım benimde tanıdıklarım var baya bu kistle hamile kalan belki sorunum farklıdır bulamadık bilmiyorumki inş daha fazla beklemeyiz, bizde 15 aydır bekliyoruzÇikolata kistin nasıl bilmiyorum ben çok çok yakın akrabamın da çikolata kistleri var kendiliğinden hamile kaldı 3 çocuğu oldu. Allah ol derse herşey bahane olur. Evet benim kistlerim basitmiş ilaçla olduğu için gitmiş. Bu adetle afedersin parça parça atıldı sanırım hap bitsin doktora gitçem aşılama için. Ama bu vücudumdaki kaşıntı neden oluyor hiç bilmiyorum ya. Bu haptansa hapı keser kesmez tekrar adet olur muyum ki? İnşallah tez vakitte hamile kalırız Allahtan umut kesilmez. 20 ay oldu bende bekliyorum.
Bende ruhsal bi değişiklik yapmadı ama daha ağır olduğu kesin, göbek düşüklüğünü hissetmeyebiliyosun canım mutlaka kontrol ettir ama doktorlar pek inanmıyo ebelere falan git baksınlar belki düşmüştür, gebeliğe engel oluyo o, benim yukarı kalkmış mideme vurdu ağrısı ama öldüm bi ay boyunca doktorlar ilaç verip gönderiyo bişeyde demiyo annem dedi göbeğindendir diye gittik gerçekten öyleymiş kadın masaj falan yaptı yerine koydu bir günde kesildi ağrım bi daha olmadı inş o işe yarar da gebelik de olurgöbek düşüklüğü ne oluyor? ya ben letuyu daha iyi buldum sanki klomen benden ruhsal bi çöküş yaşatmıştı
Hiç duymamıştım bunu. Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda hamile kalmak dileğiyle. Sen Perşembe mi giyeceksin kontrole. Bide letu raporsuz verilmez dediler bana 85 tl ye almıştım. Sende de öylen mi olduBende ruhsal bi değişiklik yapmadı ama daha ağır olduğu kesin, göbek düşüklüğünü hissetmeyebiliyosun canım mutlaka kontrol ettir ama doktorlar pek inanmıyo ebelere falan git baksınlar belki düşmüştür, gebeliğe engel oluyo o, benim yukarı kalkmış mideme vurdu ağrısı ama öldüm bi ay boyunca doktorlar ilaç verip gönderiyo bişeyde demiyo annem dedi göbeğindendir diye gittik gerçekten öyleymiş kadın masaj falan yaptı yerine koydu bir günde kesildi ağrım bi daha olmadı inş o işe yarar da gebelik de olur
Evet bende 85 tl ödedim canım dr haftaya gel dedi ama ilacı bitirip bi arıcam netleştircem ona göre gitcem muhtemelen ilaç sonrası çağırır yum gelişimine bakar hadi inşallah ikimiz için de beklenen ay olsun bu ayHiç duymamıştım bunu. Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda hamile kalmak dileğiyle. Sen Perşembe mi giyeceksin kontrole. Bide letu raporsuz verilmez dediler bana 85 tl ye almıştım. Sende de öylen mi oldu
inşallah canım ya ben çarşamba gitcem sana haber ederim :)Evet bende 85 tl ödedim canım dr haftaya gel dedi ama ilacı bitirip bi arıcam netleştircem ona göre gitcem muhtemelen ilaç sonrası çağırır yum gelişimine bakar hadi inşallah ikimiz için de beklenen ay olsun bu ay
Aynen canım çok teşekkür ederim. Sağlıkla kucağıma almak nasip etsin Rabbim. Allah’ım aratmadan herkese nasip etsinmaşallah canım yaa sanki dün gibi letu için konu açtığın Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin canımm♥ ben de çift doz klomen kullandım ama yumurtam olmadı salı tekrar gidicem Dr yumurta varsa iğne yapacak inşallah oluşmuştur yumurtalarım
Aminn canımAynen canım çok teşekkür ederim. Sağlıkla kucağıma almak nasip etsin Rabbim. Allah’ım aratmadan herkese nasip etsin
Göbeğinizi nasıl çektiler acaba birde bu letu sizlerde yan etki yaptimjİnşallah canım, benim göbeğim düşüktü bide bu ay onu da çektirdim belki de o engel oluyodu, bize de nasip olsun artık çevremdekileri duydukça kafayı yiyorum artık ya
İnşallah canım tez vakitte hamile kalalımİlaç bitiminde adet olunuyo canım bırakırsan olmazsın, hayırlısı bakalım benimde tanıdıklarım var baya bu kistle hamile kalan belki sorunum farklıdır bulamadık bilmiyorumki inş daha fazla beklemeyiz, bizde 15 aydır bekliyoruz
Bende yapmadi sankiGöbeğinizi nasıl çektiler acaba birde bu letu sizlerde yan etki yaptimj
Hadi hayırlı olsun inşallah tutar bu seferBugün başladım 5 gün kullanıp yum takibi yapılacakmış, kistim 2 cm falan küçülmüş doğum kontrol hapıyla, tedaviye devam ediyoruz bu ay letü olmazsa tüp dedik, yine umutsuzum, mutsuzum. Kullanan var mı danışmak istedim
Göbeğime 3 gün masaj yaptı kadın, uzandım dizlerimi hafif kırarak, ovaladı çevirip çekti yerine geldiğini bana da kontrol ettirdi pıt pıt atıyodu göbek deliğim, normalde atmıyodu o yukarı kalkmış mideme vurmuştu ağrısı, o günden sonra kesildi ağrılarımGöbeğinizi nasıl çektiler acaba birde bu letu sizlerde yan etki yaptimj
İlaç yan etki yapmadı canım sadece şişkinliğim var o da yumlar hareketlendi diyedir inş kistten değildir, bide uyuyamama oldu ilaçtanmı bilmemGöbeğinizi nasıl çektiler acaba birde bu letu sizlerde yan etki yaptimj
Sağol canım inşallah, kimseye ararmasın rabbimHadi hayırlı olsun inşallah tutar bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?