- 10 Haziran 2019
- 309
- 209
- 103
Çokça aminn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokça aminn![]()
Ay sorma ya kabus gibi WC ye gitmeye korkuyorum
Kız senin bat bugünya yap bari akşamaa falan benim daha iki gün var ya niye öyle olduki bende bu araymış gibi gelmedi diye seviniyorumAy sorma ya kabus gibi WC ye gitmeye korkuyorumtest aldım ama Yapmak da istemiyorum
Düğün varya kötü sonla karşılaşmak istemiyorum
Ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya klomen de gecikti 3 gün bu da öyle olcak galibaKız senin bat bugünya yap bari akşamaa falan benim daha iki gün var ya niye öyle olduki bende bu araymış gibi gelmedi diye seviniyorum![]()
Ben hele hiç hissetmiyorum ama hissettiğim zamanlar noldıysa daha hüsrandı boşver böylesi daha iyiBen kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya klomen de gecikti 3 gün bu da öyle olcak galiba![]()
adetoldum cnmDasmeer sende durumlar ne canım
Ya karnımın şişliği bile başladı hatta yüzüklerim sıkıyor. Adet olcaksam hemen olsam da üzülsem bitse diye bekliyorum resmenBen hele hiç hissetmiyorum ama hissettiğim zamanlar noldıysa daha hüsrandı boşver böylesi daha iyi
ilkdefa klomen kullandim tutmadiDasmeer sende durumlar ne canım
Klomen bence de de Etki etmedi canımilkdefa klomen kullandim tutmadi
Yarın yine doktordayım bakalim napck
Alalh yardimcimiz olsunKlomen bence de de Etki etmedi canım
Aminnn en kısa zamanda anne olalımAlalh yardimcimiz olsun
insallahAminnn en kısa zamanda anne olalım![]()
Canım klomeni kim kullandı bilmiyorum a en işe yaramaz ilaçtır klomen onunla gebe kalan fazla kimse yok en etkilisi letu veya femaraAlalh yardimcimiz olsun
doktor bana bunu verdi isteeCanım klomeni kim kullandı bilmiyorum a en işe yaramaz ilaçtır klomen onunla gebe kalan fazla kimse yok en etkilisi letu veya femara
doktor bana bunu verdi istee
Doktor nederse onu yapiyoruzbilemeidm
Sudavar mesela ben zaten yumurtluyorum bunla daha kaliteli olur sandim ama birsey degsimedi
Femara veya letuda kaliteli yumurta oluşturuyor ben letu kullandım 1 kere ondada hamile kaldım ama çevremde çoğu kişi klomen kullanmış ve fayda gormemisdoktor bana bunu verdi istee
Doktor nederse onu yapiyoruzbilemeidm
Sudavar mesela ben zaten yumurtluyorum bunla daha kaliteli olur sandim ama birsey degsimedi
Zaten yumurtlama oluyorsa neden ilaç kullandın gerek yok ki sana stresi bırakıp kafandan atsan zaten olacakArtik bedenlerimiz deneme yanilma oldu sirayla deneyecekler
ymurtlama oluyor ama hamile kalamadim bunla daha kaliteli oluyor dendiZaten yumurtlama oluyorsa neden ilaç kullandın gerek yok ki sana stresi bırakıp kafandan atsan zaten olacak ♥