Gebeliğe Hazırlık Letü ilaç kullanan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E Ela3503 eloooooooş naptın nedir durumlar ay beklenmiyl da böyle son günler ya huf

Ay sorma ya kabus gibi WC ye gitmeye korkuyorum test aldım ama Yapmak da istemiyorum Düğün varya kötü sonla karşılaşmak istemiyorum
Kız senin bat bugünya yap bari akşamaa falan benim daha iki gün var ya niye öyle olduki bende bu araymış gibi gelmedi diye seviniyorum

Kız senin bat bugünya yap bari akşamaa falan benim daha iki gün var ya niye öyle olduki bende bu araymış gibi gelmedi diye seviniyorum
Ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya klomen de gecikti 3 gün bu da öyle olcak galiba

Ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya klomen de gecikti 3 gün bu da öyle olcak galiba
Ben hele hiç hissetmiyorum ama hissettiğim zamanlar noldıysa daha hüsrandı boşver böylesi daha iyi

Ben hele hiç hissetmiyorum ama hissettiğim zamanlar noldıysa daha hüsrandı boşver böylesi daha iyi
Ya karnımın şişliği bile başladı hatta yüzüklerim sıkıyor. Adet olcaksam hemen olsam da üzülsem bitse diye bekliyorum resmenallahım yine çok pozitifiz

Canım klomeni kim kullandı bilmiyorum a en işe yaramaz ilaçtır klomen onunla gebe kalan fazla kimse yok en etkilisi letu veya femara
doktor bana bunu verdi istee
Doktor nederse onu yapiyoruzbilemeidm
Sudavar mesela ben zaten yumurtluyorum bunla daha kaliteli olur sandim ama birsey degsimedi

Artik bedenlerimiz deneme yanilma oldu sirayla deneyecekler
Sudavar mesela ben zaten yumurtluyorum bunla daha kaliteli olur sandim ama birsey degsimedi

Femara veya letuda kaliteli yumurta oluşturuyor ben letu kullandım 1 kere ondada hamile kaldım ama çevremde çoğu kişi klomen kullanmış ve fayda gormemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…