Letu/Femara/Klomen kullanarak aşılama

Evet bugundu sabah 11 de oldum. İyiyim biraz kasıklarımda ağrı var sadece yarına normale dönerim diye düşünüyorum
İki hafta sonra çift çizgiyi görmek nasip olsun sağlıkla ilerlesin inşallah aşılamadan sonra şunlara dikkat et gibi bi şey dedi mi doktor

İki hafta sonra çift çizgiyi görmek nasip olsun sağlıkla ilerlesin inşallah aşılamadan sonra şunlara dikkat et gibi bi şey dedi mi doktor
Progestan veriyorlar gene verdi birde ceviz önerdi sadece o kadar. Amin inşallah teşekkür ederim 12 Mart test günüm bakalım

Merhaba inşallah olumlu sonuçlanır sürecin nasıl ilerledi hangi ilacı kullandın
Merhaba 2 aydır gelip gidiyorum klomen 5 günlük sonra ovitrella sonra femara sonra ovitrella ardından aşılama oldum 2 ay kadar sürdü tabi ki

Bugün bende kontrole gittim perşembe aşılama yapılacak. 4 gün letu kullandım. 2 gün ara verildi. Şimdi bugün ve yarın 50 gonaf yarın gecede çatlatma iğnesi. İnşallah tutar

O gonaf ilacın dozu. Herkese farklı tedavi uygulanıyor aşılamada da heralde. Kimi tamamen iğne kimi iğne ve hap birlikte

geçen pazartesi başladım. 4 gün letu kullandım hap. 4 gün sonunda ilacı 2 gün bıraktım. Şimdi bugün ve yarın gonalf iğne yarın gece çatlatma iğnesini verdiler

geçen pazartesi başladım. 4 gün letu kullandım hap. 4 gün sonunda ilacı 2 gün bıraktım. Şimdi bugün ve yarın gonalf iğne yarın gece çatlatma iğnesini verdiler
Hadi inşallah hayırlısı olsun canım sen neden başladın tedaviye

Yaklaşık 2 senedir gebelik olmadı. Hiç gebe kalamadım yani. Pcos görüntüsü var ultrasonda ama tahliller normal. Sebepsiz teşhis kondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…