- Konu Sahibi maaaaviiii
-
Ben femara kullandım aşılama oldum şuan 12.günüm 3-4gün sonra test yapıcam ama çok korkuyorum tek çizgi görürüm diye Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kucağımızı yuvamızı boş bırakmasınMerhaba hanımlar. Bu ilaçlarla yumurtaları geliştirip aşılama yaptıranlar ve tutanlar oldu mu?
Sonucu öğrenmeye çok az kalmış inşallah o ikinci çizgiyi görürsünüzBen femara kullandım aşılama oldum şuan 12.günüm 3-4gün sonra test yapıcam ama çok korkuyorum tek çizgi görürüm diye Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kucağımızı yuvamızı boş bırakmasın
Sonucu öğrenmeye çok az kalmış inşallah o ikinci çizgiyi görürsünüzfemarayı günde 2 kere 5 gün olacak şekilde mi kullandınızİ
Öneri için teşekkür ederim önümüzdeki ay bizde aşılama denemek istiyoruz tabi inşallah gerek kalmaz ama gerek kalırsa da olumlu olmasını dilerimİnşallah inşaAllahevet aynı saatlerde kullanırsanız daha etkili oluyor yani benim doktorum öyle demişti
Sebepsiz infertilite ,1 yıl denedik olmadı dr deneyelim demişti olmazsa tüp bebeğe geçeriz demişti çok şükür tuttu ilkinde bir kızım var şimdiHayırlı olsun aşılama yapma sebebiniz neydi
Merhaba,1 yıl denedik olmadı dr önermişti hatta pek umudum yoktu,femara başladı yumurta büyümesini belli periyodlarda çağırıp kontrol etti yeterli büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesini yaptı (ovitrelle),ertesi gün eşimin spermleri yıkandı ve aşılamayı yaptı,aşılama günü ertesi günü ve hatta sonraki günde ilişki önermişti , aşılama olduktan sonra farklı birşey yapmadım,bir kaç gün kasık ağrım oldu okadar hatta o kadar regl belirtim olmuştuki kesin tutmadı regl olucam sanmıştımMerhaba nasıl bir yol izledin acaba merak ettim
Maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSebepsiz infertilite ,1 yıl denedik olmadı dr deneyelim demişti olmazsa tüp bebeğe geçeriz demişti çok şükür tuttu ilkinde bir kızım var şimdi
14. Günde belli oluyor deniliyor benim de yarın tam 14.gün biraz heyecan biraz stres biraz da korku var adet olur gibi belirtilerim de var ama başka belirtiler de var çok karmaşıktayım İnşallah testi yapabilirim ve güzel sonuç alırım, duam seninle Allahın izni ile bu sürece kalmadan rabbim yüzünü güldürsünÖneri için teşekkür ederim önümüzdeki ay bizde aşılama denemek istiyoruz tabi inşallah gerek kalmaz ama gerek kalırsa da olumlu olmasını dilerimtest yaptığınızda mutlaka yine yazın
Merhaba biz de 2 yıl dır deniyoruz ilk aşılamamız olacak eğer yumurtam büyürse tabiki ben letu kullandım daha öncesinde yumurtam yine büyümemişti bu sefer de kullandım yarın kontrol var inşallah büyümüştürMerhaba,1 yıl denedik olmadı dr önermişti hatta pek umudum yoktu,femara başladı yumurta büyümesini belli periyodlarda çağırıp kontrol etti yeterli büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesini yaptı (ovitrelle),ertesi gün eşimin spermleri yıkandı ve aşılamayı yaptı,aşılama günü ertesi günü ve hatta sonraki günde ilişki önermişti , aşılama olduktan sonra farklı birşey yapmadım,bir kaç gün kasık ağrım oldu okadar hatta o kadar regl belirtim olmuştuki kesin tutmadı regl olucam sanmıştım
Pazartesi son kontrolüm var muhtemelen 14.gün yapılacak ilk asilamamda 17.gun yapılmıştı ama düşükle sonuçlandı maalesefAllahım sağlıklısını nasip etsin inşallahkaçıncı gün aşılama yapılacak gibi duruyor şu anlık
İnşallahMerhaba biz de 2 yıl dır deniyoruz ilk aşılamamız olacak eğer yumurtam büyürse tabiki ben letu kullandım daha öncesinde yumurtam yine büyümemişti bu sefer de kullandım yarın kontrol var inşallah büyümüştür
O stres o korku çok başka çok zor bilirim daha önceki tedavilerde yüreğim her seferinde pır pır atıyordu. Güzel dileklerin için teşekkür ederim Rabbim isteyen herkesin yüzümü güldürsün inşallah14. Günde belli oluyor deniliyor benim de yarın tam 14.gün biraz heyecan biraz stres biraz da korku var adet olur gibi belirtilerim de var ama başka belirtiler de var çok karmaşıktayım İnşallah testi yapabilirim ve güzel sonuç alırım, duam seninle Allahın izni ile bu sürece kalmadan rabbim yüzünü güldürsün
İnşallah bu sefer her şey çok güzel olacak bol bol dua edelimPazartesi son kontrolüm var muhtemelen 14.gün yapılacak ilk asilamamda 17.gun yapılmıştı ama düşükle sonuçlandı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?