- Konu Sahibi maaaaviiii
-
Bugün doktordan çıktım letu kullandım yumurtam büyümedi maalesef ganol f iğne verdi perşembe tekrar gideceğim biz mikroçipli aşılama deneyeceğiz bu aradaAynı durumdayız gerçekten benim de kilom yok doktora sorduğumda kilon olsa kilo ver derdim ama kilon yok aynı yaşantına devam edebilirsin demişti. Bende daha önce 3 kez klomen denedim yumurtalarım büyüdü ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum doğal ilişki şekilde denedik ama negatif oldu hep. Gelişmeleri benimle paylaşmana çok sevinirim gerçekten aynı durumdaymışız inşallah olumlu sonuçlanır
İğneyle büyür içini ferah tut. Mikroçipli aşılamanın diğerinden farkı ne oluyor acabaBugün doktordan çıktım letu kullandım yumurtam büyümedi maalesef ganol f iğne verdi perşembe tekrar gideceğim biz mikroçipli aşılama deneyeceğiz bu arada
Laboratuvar ortamında kadın rahim kanalı gibi bi kanal var spermi oraya bırakıyorlar tüpe orda spermi seçiyorlar en kalitelilerini aşılama yapıyorlarİğneyle büyür içini ferah tut. Mikroçipli aşılamanın diğerinden farkı ne oluyor acaba
Normal aşılama da böyle değil miLaboratuvar ortamında kadın rahim kanalı gibi bi kanal var spermi oraya bırakıyorlar tüpe orda spermi seçiyorlar en kalitelilerini aşılama yapıyorlar
Normal aşılamada aşınan örneği yıkıyorlar kalan tüm spermi veriyorlar o yıkama esnasında spermin kalitesi düşüyorNormal aşılama da böyle değil mi
Ben varım ilk aşılama femera ile yapıldı tuttu da ama düşükle sonuçlandı şimdi ikinci aşılama sürecindeyim gene femera başlattı doktorMerhaba hanımlar. Bu ilaçlarla yumurtaları geliştirip aşılama yaptıranlar ve tutanlar oldu mu?
Böyle olduğunu bilmiyordumNormal aşılamada aşınan örneği yıkıyorlar kalan tüm spermi veriyorlar o yıkama esnasında spermin kalitesi düşüyor
Allahım sağlıklısını nasip etsin inşallahBen varım ilk aşılama femera ile yapıldı tuttu da ama düşükle sonuçlandı şimdi ikinci aşılama sürecindeyim gene femera başlattı doktor
Merhaba aynı durumdayız bende letu kullandım ancak yumurtam büyümedi bugün gonalfe geçtik çipli aşılama yaptıracağım bendeBugün doktordan çıktım letu kullandım yumurtam büyümedi maalesef ganol f iğne verdi perşembe tekrar gideceğim biz mikroçipli aşılama deneyeceğiz bu arada
Yumurtam büyürse pazartesi çarşamba Arası yarın tekrar kontrole gideceğimAllahım sağlıklısını nasip etsin inşallahkaçıncı gün aşılama yapılacak gibi duruyor şu anlık
Gonal f bana 2 gün 100 mg yaptırdı sende nasıl yaptırdıMerhaba aynı durumdayız bende letu kullandım ancak yumurtam büyümedi bugün gonalfe geçtik çipli aşılama yaptıracağım bende
İnşallah büyümüştürYumurtam büyürse pazartesi çarşamba Arası yarın tekrar kontrole gideceğim
Selam, benim femara ile ilk aşılamada tuttuMerhaba hanımlar. Bu ilaçlarla yumurtaları geliştirip aşılama yaptıranlar ve tutanlar oldu mu?
Yol canım az büyümüş yumurtalarım iğneye defam edeceğim cumartesi tekrar gideceğimİnşallah büyümüştüryumurta takibi denemiş miydiniz hiç yoksa direkt aşılamaya mı geçtiniz
Merhaba nasıl bir yol izledin acaba merak ettimSelam, benim femara ile ilk aşılamada tuttu
Ne güzel böyle şeyler bana da umut oluyorSelam, benim femara ile ilk aşılamada tuttu
Elbet büyüyecektir stres yapmayın stres her şeyin düşmanı biliyorsunuz kiYol canım az büyümüş yumurtalarım iğneye defam edeceğim cumartesi tekrar gideceğim
Yumurta takibi yaptım 3 kere çatlatma denedim rahim filmi de çektirdim (tüplerim açık ve rahmim düzgün) bilmiyorum hayırlısı olsun
Hayırlı olsun aşılama yapma sebebiniz neydiSelam, benim femara ile ilk aşılamada tuttu
Benide 87.5 la başlattı 3 gün vurulup gel dedi bakalım cumartesi gideceğimGonal f bana 2 gün 100 mg yaptırdı sende nasıl yaptırdı
Reglin hangi gün senin bide neden aşılama yaptırıyorsunBenide 87.5 la başlattı 3 gün vurulup gel dedi bakalım cumartesi gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?