Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)
- Konu Sahibi derya1970
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?
şu yürüyüşleri birini indirdim ama açamadım bi türlü
yeniden Bismillah niyetlendim bakalım hemi spor hemi diyete
Spor olmadan olmuyo ama şöle bişide var ilk başta sanki kilo almışınız gibi gelebiliyo oda sporyapıldıgı için yağlar önce kasa dönüyor
Fiiii tarihinde Aile yaşammerkeszindeki kondisyon hocamıs sölemişti
Hiç araştırdınızmı yada dikkat ettinizmi ama vücutcular önce kilo alır sonra kas çalışırlar
Çitol yafrum yaa nolur msn den at şu yürüyüşü İndirdiklerimi açamıyorum anlamadım
boyutları çok yüksek.ben 2 mil olanı 3 saatte yolladım bi ark.ma
- 4 Nisan 2008
- 3.713
- 4.259
- 698
kızlar ben partlarını indiremiyorum kim bana yollayabillir acaba yollarsanız minnettar kalırım inanın
kk da link yollandıgı zaman
virüsvirüs
yazısı çıkıyor
msn dende indirilmiş hainin gitmesi saatler sürüyor
o yüzden araştırıp nede hata yaptıgını bulmayı dene
iner muhakkak
virüsvirüs
yazısı çıkıyor
iner muhakkak
kk da link yollandıgı zaman
virüsvirüs
yazısı çıkıyor
iner muhakkak
msn den çokkkkkk geç gider tahmin edebiliyorum da çitolcümmm
bi ara geniş bi zaman oldugu vakin mail olaraktan gönderirmisin ya aradım taradım yuk bendeki açılmıyo
bu ay maalesef kotadan dolayı daha fazla deneme yapma şansımyokkk
- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
indirdim ama çılmıyor ama neden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:
açılmıyor derken ses var görüntü mü yok yoksa hata verip açmıyormu hiç açmıyorsa eksik indirmişsindir bütün partları indirmen lazım ses var görüntü yoksa media playerda açmıyor vlc playerdan açmıştım bende
Lessli ablanın yürüyüşlerini indiremedim ama aranırken bunu buldum bide DR özde de görünce icene bii kurcalamak lazım derimde maalesef bulamadım
Yoga Kickboxing=koga
video eklemeye çalıştım olmadı malesef
Çitol sende açılıyo youtube sanırsam biara bak güzel hareketler var 1 sette 800-1000kalori yaktırıyormuşşşşşşşşş
ya kızlar ne güzel zayıfladım diye sevinirken tekrardan sapıtmaya başladım kaliba
nasıl bahtsız bi bedeviyim ben yaaaaaaaaaaaaa
Yoga Kickboxing=koga
video eklemeye çalıştım olmadı malesef
Çitol sende açılıyo youtube sanırsam biara bak güzel hareketler var 1 sette 800-1000kalori yaktırıyormuşşşşşşşşş
ya kızlar ne güzel zayıfladım diye sevinirken tekrardan sapıtmaya başladım kaliba
nasıl bahtsız bi bedeviyim ben yaaaaaaaaaaaaa
nasıl indiremiyosunuz leslie yi anlamadım.rapidden iniyo.bence evde spor için çok ideal.leslie sansone yaz googleye karşına çıkan ilk linke tıkla.o siteden indirdim ben.dur biraz daha inceleyim yardım edrim sana
Canım indirdim fakat nehikmetse çalıştıramadım bişey eksik diyor
Tekrar denicim bugün hatta şimdi
Canım indirdim fakat nehikmetse çalıştıramadım bişey eksik diyor
Tekrar denicim bugün hatta şimdi
partlardan birini eksik indirmişsinidr.ondan öle diyodur.bak bakalım hangi parta eksik diyoı onu tekrar indir.inanın ki evde spor yapmanın en güzel yolu.daha o sitede ne videolar var.benim bizzat denediğim.ama önce bunu bi yapalım diğerlerini sölerim size ben:)
nasıl indiremiyosunuz leslie yi anlamadım.rapidden iniyo.bence evde spor için çok ideal.leslie sansone yaz googleye karşına çıkan ilk linke tıkla.o siteden indirdim ben.dur biraz daha inceleyim yardım edrim sana
partlardan birini eksik indirmişsinidr.ondan öle diyodur.bak bakalım hangi parta eksik diyoı onu tekrar indir.inanın ki evde spor yapmanın en güzel yolu.daha o sitede ne videolar var.benim bizzat denediğim.ama önce bunu bi yapalım diğerlerini sölerim size ben:)
canım ya anlamadım ben çıkartmak için cildin disketini yerleştirin diyor Anlamadıgım bunu pc me kaydedemiyormuyum boş cd de denedim olmadı