Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)
- Konu Sahibi derya1970
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşlar birkaç sayfaya baktım linkleri göremedim nereden indiriyorsunuz bende indirmek istiyorum yardım lütfennnnnn
aynen arkadaşlar bende yardım istiyorum
Valla anlamadım citol cum ben geçen hafta 77.8 kg iken bu hafta 79.3 oldum ve ilk kez düzenl spor yaptım ve dikkat ettim kaçamak yapmadım sonuç bu :)) vücudum bana şaka yapıyor sanki umarım ödem falan vardır ne biliyim bu kilo kalıcı değildir bugün yapmadım yürüyüş..
spor yapmaya başladıktan bi kaç gün sonra vucüt ödem topluyo diye biliyorum ben mutlaka onunla alakalıdır..spora alıştıktan sonra geçicektir....
heyecanla ilk sayfadan sonuna kadar okudum
ama kafamda şimdi kocaman bir boşluk var çünkü ilk zamanda başlayanlar hiç sonuç ne olmuş ne olmamış uygulayanlardan yorum yok(
kim ne kadar zamanda ne kadar vermiş yazsalar benim gibi tüm toipiği okuyup sonuç göremeyince üzülmez
indiren arkadaşlar sende zayıfla sitesinden mi indiriyorsunuz anlamadım bende
ama kafamda şimdi kocaman bir boşluk var çünkü ilk zamanda başlayanlar hiç sonuç ne olmuş ne olmamış uygulayanlardan yorum yok(
kim ne kadar zamanda ne kadar vermiş yazsalar benim gibi tüm toipiği okuyup sonuç göremeyince üzülmez
indiren arkadaşlar sende zayıfla sitesinden mi indiriyorsunuz anlamadım bende
- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Kızlar ben epeydir yapmıyorum ama yapsaydım eminim etkisini görürdüm çünkü bitince tüm yağlarım pıtır pıtır atıyor ,böyle olunca yaptığım sporu hissediyorum..
benim tek sıkıntım artık cd yi ezberledim resmenkonuşmalar,mimikler vs :)) keşke her gün canlı canlı yapsalar tv de hep aynı yüzleri görmek sıktı beni:))
hadi kızlar hep beraber başlayalım ne dersiniz?
benim tek sıkıntım artık cd yi ezberledim resmenkonuşmalar,mimikler vs :)) keşke her gün canlı canlı yapsalar tv de hep aynı yüzleri görmek sıktı beni:))
Kızlar ben epeydir yapmıyorum ama yapsaydım eminim etkisini görürdüm çünkü bitince tüm yağlarım pıtır pıtır atıyor ,böyle olunca yaptığım sporu hissediyorum..
valaa başlayalım artıkben iyiyim şükür
şey yaapabilirsin
sevdigin hareketli müzikleri açarsın
leslie ablamızın sesini kısarsın
bazen öyle yapıyorum ben ...........
liinklere gelince senndezayıfla diye bir siteden indirdim ben
şu yürüyüşleri birini indirdim ama açamadım bi türlü
yeniden Bismillah niyetlendim bakalım hemi spor hemi diyete
Spor olmadan olmuyo ama şöle bişide var ilk başta sanki kilo almışınız gibi gelebiliyo oda sporyapıldıgı için yağlar önce kasa dönüyor
Fiiii tarihinde Aile yaşammerkeszindeki kondisyon hocamıs sölemişti
Hiç araştırdınızmı yada dikkat ettinizmi ama vücutcular önce kilo alır sonra kas çalışırlar
Çitol yafrum yaa nolur msn den at şu yürüyüşü İndirdiklerimi açamıyorum anlamadım