Leslie ile walk at home 2. Grup :)

Başkanım peki yarin nasıl olcak, yarin da yaptıktan sonra yine ayni listeye artı koyaraktan mi devam etcez?
evet canım hergün yapan artı koayacak isteyen yanına kaç mil yaptığını da yazsın yine:KK25: ben sabah yanında artı olmayan listeyi paylaşıcam ama erkenden yapan olursa ben listeyi paylaşmadan ilk sayfadaki listeyi alıntılayıp üstündeki tarihi değiştirip artısını koyabilir:KK51: ayrılmamız iyi oldu kim yapıp yapmıyor takip edicez hep beraber yapmayanları uyarıyoruz itekliyoruz yaptırıyoruz:KK4: seni tanıyalım canım fit olmak için spor yapanlardan mısın yoksa kilo vermek ve yanında fit olmak için yapanlardan mı kimlerdensin nerdensin:cool:

evet canım hergün yapan artı koayacak isteyen yanına kaç mil yaptığını da yazsın yine:KK25: ben sabah yanında artı olmayan listeyi paylaşıcam ama erkenden yapan olursa ben listeyi paylaşmadan ilk sayfadaki listeyi alıntılayıp üstündeki tarihi değiştirip artısını koyabilir:KK51: ayrılmamız iyi oldu kim yapıp yapmıyor takip edicez hep beraber yapmayanları uyarıyoruz itekliyoruz yaptırıyoruz:KK4: seni tanıyalım canım fit olmak için spor yapanlardan mısın yoksa kilo vermek ve yanında fit olmak için yapanlardan mı kimlerdensin nerdensin:cool:
Aynen diğer turlu kariscakti ortalık kim napti ne etti belli olmayacaktı :KK70:
Ben gobekligillerdenim basganim. Tek derdim te bu gobek. Yapıştı kaldı, genel olarak baktığımızda fizigim iyi boyun 1.57 kilom 51.5 hani bi 49 falan olsam iyidir, boyle gobegim gitsin birazcık eriyim fit bir goruntum olsun, kilomla pek derdim yok aslında :KK19:

Aynen diğer turlu kariscakti ortalık kim napti ne etti belli olmayacaktı :KK70:
Ben gobekligillerdenim basganim. Tek derdim te bu gobek. Yapıştı kaldı, genel olarak baktığımızda fizigim iyi boyun 1.57 kilom 51.5 hani bi 49 falan olsam iyidir, boyle gobegim gitsin birazcık eriyim fit bir goruntum olsun, kilomla pek derdim yok aslında :KK19:
iyiyimiş senin o zman tek eksiğimiz spor kilonu beğendim bende istiyorum:KK48: leslie arkasına karın çalışmanı öneririm ya pilates yada karın videoları çok etkili oluyorlar:KK19: ben şu videoyu yapıyorum bak birazdan yapıcam hatta :KK60: bunu düzenli yap arada 2 günde 1 falan lesliyle birlikte göbekgillerden çıkarsın:KK68:

11 şubat
2.GRUP REHBERI: DEADLİNE

@@deadline+2 mil
@@eminem63
@@ervaamm
@@esmaaa06

@@EYLUL SILA + 3 mil
@@gel_pcpc +2 mil
@@Goksar
@@gubsej
@@gulruguler
@@hm22
@@ilk-nur
@@ispanyol+ 5 mil
@@jasmine53
@@kollontai
@@kooficik + 2 mile
@@kurk mantolu madonna+2 mil
@@LHUNAL +1 mile
@@lois3
@@lucia28
@@MasalKusu
@@melekes + 2 mil

11 şubat
2.GRUP REHBERI: DEADLİNE

@@deadline+2 mil
@@eminem63
@@ervaamm
@@esmaaa06
@@EYLUL SILA + 3 mil
@@gel_pcpc +2 mil
@@Goksar
@@gubsej
@@gulruguler
@@hm22
@@ilk-nur
@@ispanyol+ 5 mil
@@jasmine53
@@kollontai
@@kooficik + 2 mile
@@kurk mantolu madonna+2 mil
@@LHUNAL +1 mile
@@lois3
@@lucia28
@@MasalKusu
@@melekes + 2 mil
tebrikler canım ilk defa leslie yapıyorsan fikrini alalım yoruldun mu sence nasıl bir program:KK68: birde kimsin kimlerdensin neden spor yapıyorsun kilo vermek için mi falan tanışalım biraz:KK28:

iyiyimiş senin o zman tek eksiğimiz spor kilonu beğendim bende istiyorum:KK48: leslie arkasına karın çalışmanı öneririm ya pilates yada karın videoları çok etkili oluyorlar:KK19: ben şu videoyu yapıyorum bak birazdan yapıcam hatta :KK60: bunu düzenli yap arada 2 günde 1 falan lesliyle birlikte göbekgillerden çıkarsın:KK68:

Tamamdır basganim onerilerinizi dikkate alicam heheh :KK36:

Evet ben kadınlar klübünde daha yeni katıldım zayıflamayacak çalışında zayıflayamayanlardanım metabolik balansını araştırırken buldum sızı ve ıyıkıde bulmuşum.bilecikden yazıyorum sızı spor yapmıcaktım işden çıkınca çok yoruldum bıde uykusuzum günleridir ama yapacak herkes yapacak gruba katıldım derdim ve sımdı bıttı gayet ıyıydı mıgrenım tuttuğu ıcın 1mıle Yaptım gobegımı erıtmek ısıtıyorum ınsallah verırım

Evet ben kadınlar klübünde daha yeni katıldım zayıflamayacak çalışında zayıflayamayanlardanım metabolik balansını araştırırken buldum sızı ve ıyıkıde bulmuşum.bilecikden yazıyorum sızı spor yapmıcaktım işden çıkınca çok yoruldum bıde uykusuzum günleridir ama yapacak herkes yapacak gruba katıldım derdim ve sımdı bıttı gayet ıyıydı mıgrenım tuttuğu ıcın 1mıle Yaptım gobegımı erıtmek ısıtıyorum ınsallah verırım
evet canım olsun 1 mil başlangıç için iyidir spor yaparak daha hızlı ve etkil sonuçlar elde edebiliriz :KK60: benimde amaç aynı kilolarımdan kurtulmak ve fit olmak:KK19: bu grup sayesinde düzenli spor yapmış oluruz hem 1 mil az değil 1.6 km yürümüş kadar kalori yakıyorsun o videoyla adı o yüzden 1 mil:KK50:

hayalimde olmak istediğim vucut ne kadar yaklaşsam o kadar mutlu olurum bunun için düzenli spor:21::KK19:
82350-1417159690-ab0d0ad5474931571c28b121402f270a.jpg

ne kadar olsada bu kızlar gibi olamam tabi boyum o kadar uzun değil ama olsun fit olmakta güzel birşey olsa gerek
82361-1417159707-a50b7ea546cdf7613af8632f61a2b9bc.jpg

kızlar listede bir karışıklık olmuş son liste bu alttaki tamam mı:KK50: yapmış olupta artısı gözden kaçmış olan haber versin:KK49:

Son düzenleme:
üşenmedim mesaj attım hepiciğinize kızlar:KK48: artı koymayanlardan bahsediyorum sanırım arada bir kaç kişiye yollamadım geleceklerini umuyorum:KK53:

X