kalbine gomcen artık ya işlem bitmeseymis yine birdaha gorurdun de artık yapcak bişey yok :-(Basganim sanirim sevgilisi carti curtu yok facesinden baktim tabi varda gizliyor
sa bilememya oyle sosyal bi tipe benzemiyor pek. Ve bu dediklerin imkansiz ya
Adam devlette calisiyor sohbet falan ohoove de benim tedavim bitti, bir sorunum kalmadi
Valla nasil olcak bilmiyom ama cok etkilendim
Aynen.. Ne kadar bahtsizim be ne sevebildim,kalbine gomcen artık ya işlem bitmeseymis yine birdaha gorurdun de artık yapcak bişey yok :-(
Aynen.. Ne kadar bahtsizim be ne sevebildim,
ne de sevildim ah ah
Yaa supersin ee o da gecen seneden mezun, yoksa siz belki de tanisiyosunuz aman Allahimaz aynı ortamda bulunmadım karakterlerini bilirim cok hirsli oluyorlar kız bende dış hekimiyim ondan biliyorum geçen sene mezun oldum
az önce buna cevap yazmamışım daha küçüksün sen ya olur sevende falan ben napayım evde kaldım galibaAynen.. Ne kadar bahtsizim be ne sevebildim,
ne de sevildim ah ah
sen bana sen hangi ilde gittiğini söyle tanıma ihtimalime göre yorum yapcamYaa supersin ee o da gecen seneden mezun, yoksa siz belki de tanisiyosunuz aman Allahim
Hangi okul mezunusunn senn
sen bana sen hangi ilde gittiğini söyle tanıma ihtimalime göre yorum yapcam
Ne kucugu yavv 22 olduk hehehe, sen kacsin baskanimaz önce buna cevap yazmamışım daha küçüksün sen ya olur sevende falan ben napayım evde kaldım galiba
biraz zormuş ya tanımam bence ankaradayım ben buralarda çalışsaydı yine kolaydıAyy heycanlandim ya lasimdi o erciyesten
mezun ist'da calisiyor durum nedir varmi tanisiklik
25 olcam ben nisanda çok küçük değilsin sende tamamNe kucugu yavv 22 olduk hehehe, sen kacsin baskanim
geçmiş olsun canım dinlen bence aç gezdin ya tüm gün ondandır bugün dinlensen çok iyi olur
heralde ondan canım zaten kaldıramıyorum kafamıgeçmiş olsun canım dinlen bence aç gezdin ya tüm gün ondandır bugün dinlensen çok iyi olur
hadi yat dinlen kendine gelirsin yarına birde tuzlu ayran falan içmeyi denesen aslında iyi olur yada peynir yemeye çalış tansiyon düşükken insan uyuyamıyordaheralde ondan canım zaten kaldıramıyorum kafamı
biraz zormuş ya tanımam bence ankaradayım ben buralarda çalışsaydı yine kolaydı
25 olcam ben nisanda çok küçük değilsin sende tamam
evet ya uyuyamıyorum buraya bakıyorum o yüzden hiç böyle olmamıştım da yaahadi yat dinlen kendine gelirsin yarına birde tuzlu ayran falan içmeyi denesen aslında iyi olur yada peynir yemeye çalış tansiyon düşükken insan uyuyamıyorda
inanırmısın benim ruh yaşımda çöktü ya 100 küsürYaaa tuhhh, ay ama nasil heycan yaptim taniyosun diyee
Keske burda olaydin dis icin sana gelirdim
Valla kemik yaşım 22 ruhum 82 başkanım
canım benim çok geçmiş olsun ya hakikaten çok fena oldun senevet ya uyuyamıyorum buraya bakıyorum o yüzden hiç böyle olmamıştım da yaa