Leslie ile walk at home 2. Grup :)

Baskanim sen niye bildirimini yazmadinnn deadline

Evet neden ha neden!?
kızlar ben bildirimi yapmışım bakın yukarda hatta 2 mil yaptım 1 mil daha ama beni silmişler listeden

sporunu yapmsti ben biliyorum :) ama artisini koymamis

Oluyor oyle arada ya, cok sayapmamak lazim
valla arada olabiliyor biran bende düşündüm koymadımmı ki ya diye insanlık hali

Harbiden her kızlar nerdesiniz, az kaldı bitmesine zaten. Hadi ben depresyondaydim, ya siz
valla bende anlamadım anlaşıp kimse gelmemiş birkaç kişi biz varız sadece bu aralar yaptığını bildiğim ve artı atmayan arkadaşlar var kaytardılar iyice sona geldikçe sen niye depresyondasın tatlım sana depresyon yakışmaz çık ya depresyondan oda neymiş

Baskanim tabi ki sensiz olmaz biz sakadan seyettiydik
Aynen bizim grup cok sessiz, ama birinci gruba gore de fena sayilmayiz
Aynen basganim bize depresyon yakismaz o da neymis ciktim zati o yuzden ondan

Baskanim tabi ki sensiz olmaz biz sakadan seyettiydik
Aynen bizim grup cok sessiz, ama birinci gruba gore de fena sayilmayiz
Aynen basganim bize depresyon yakismaz o da neymis ciktim zati o yuzden ondan

O da baya uzun bir mevzu ex mex olaylariydi ama kapattim artik çok şükür
aferin ex mex işte bitmiş gitmiş boşver kafana takma sen kimseyi bu gelmeyen rakadaşları ben depresyona sokacam yakında ama nerdeler ki haftasonu diye rahata verdiler kendilerini az kaldı zaten süremizin sonuna gelmeye

aferin ex mex işte bitmiş gitmiş boşver kafana takma sen kimseyi bu gelmeyen rakadaşları ben depresyona sokacam yakında ama nerdeler ki haftasonu diye rahata verdiler kendilerini az kaldı zaten süremizin sonuna gelmeye
Evet cok az kaldi ama aliskanlik oldu ya ben yine devam ederim sonradan

bugün kimse yapmamış ya bugün pazar mı sandınız topik üyelerim benim hoş bende daha yapmadım akşam yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…