- 22 Kasım 2014
- 3.148
- 3.140
- 31
tamam canımDeadline canim ben dun bugun 1 mil yaptim ama girip yazamadim haberin olsun
şu anda çalışmıyorum canım uzmanlık sınavına hazırlanıyorum o yüzden herşey olabilir dedimOff sorma daha enerjik olmaya çalışıyor ama olmuyo
Okeeyy super olur dişçi fobisi falan da kalmaz, sen şuan calisiyon demi
1 haftadan biraz fazla kalıdı 8 yada 9 gün bende tam bilmiyorum şuan ama listeden çıkarayım seni istersen zaten bitiyor az kaldı yaptığın kadar yaptın bizde teşekkür ederiz sanadeadline canim, ben bildirim yapmadim 4 gun. Bugun 5. Gun hic sporda yapmadim.ana inan tembellikten degil. Bu hafta eve aksam bile degil gece girebildim resmen. Ve bu hafta da oyle devam edecek. Napmaliyim ben. Gruptan bi sureligine izin alayim kurala uygunsa diye dusundum ama simdi okudugum msjlarinizdan suremizin az kaldigini ogrendim. Ne zaman bitiyorki bu topic.
Bide bu 4 gun icinde hic bildrm yapamadgim icin tum arkadslardan ozur diliyorum.
tamam canım bugün kimse yapmamış zaten bu seferlik böyle olsun bakalım
iyiyim bebeğim gezdim dolaştım bugün :) sen nasılsınnntamam canım bugün kimse yapmamış zaten bu seferlik böyle olsun bakalımsen nasılsın daha iyimisin bugün
bnede iyiyim çıkcam şimdi son birkez gelip bakayım ne olmuş dedimiyiyim bebeğim gezdim dolaştım bugün :) sen nasılsınnn
teşekkür ederim tatlım :)) iyi gecelerrrbnede iyiyim çıkcam şimdi son birkez gelip bakayım ne olmuş dedimiyi olduğuna sevindim canım okudum zaten dağlar tepeler aşmışsın ne güzel lesliye yerin kalmamış boş gezmemişsin sonuçta spor yapmışsın yine tebrik ederim
iyi geceler canım görüşürüz