Leslie ile walk at home 2. Grup :)

Off sorma daha enerjik olmaya çalışıyor ama olmuyo
Okeeyy super olur dişçi fobisi falan da kalmaz, sen şuan calisiyon demi

Ovv super inşallah kazanırsın dus sınavını da hayırlı bi yerde çalışmaya başlarsın uzman maaşları da super bu arada hayirlisiyla olur inşallah ya ben napicam hee o kadar kasinti bi bolum o kadar kasinti hocalar peki degcek mi acep issiz kalırsam okulu yakarim
Bu arada lesliemi yaptım geldim

deadline canim, ben bildirim yapmadim 4 gun. Bugun 5. Gun hic sporda yapmadim.ana inan tembellikten degil. Bu hafta eve aksam bile degil gece girebildim resmen. Ve bu hafta da oyle devam edecek. Napmaliyim ben. Gruptan bi sureligine izin alayim kurala uygunsa diye dusundum ama simdi okudugum msjlarinizdan suremizin az kaldigini ogrendim. Ne zaman bitiyorki bu topic.

Bide bu 4 gun icinde hic bildrm yapamadgim icin tum arkadslardan ozur diliyorum.

1 haftadan biraz fazla kalıdı 8 yada 9 gün bende tam bilmiyorum şuan ama listeden çıkarayım seni istersen zaten bitiyor az kaldı yaptığın kadar yaptın bizde teşekkür ederiz sana

Canim sizle devam etmeyi o kadar cok istiyorum ki. Ama kendimi zorunlu hissedeyim diye boyle guzel bi gruba girip sonra uzun sure bildirim yapmayinca gruba saygisizlik yaptigimi dusunuyorum. Ama insallh isleri bi duzene koyayim cok daha agir sporlarla devam edecegim insallh. Hepinize coooook buyuk sevgilerimi gonderiyorum.saglikla, sporla , fit kalin insallh

iyiyim bebeğim gezdim dolaştım bugün :) sen nasılsınnn
bnede iyiyim çıkcam şimdi son birkez gelip bakayım ne olmuş dedim iyi olduğuna sevindim canım okudum zaten dağlar tepeler aşmışsın ne güzel lesliye yerin kalmamış boş gezmemişsin sonuçta spor yapmışsın yine tebrik ederim
iyi geceler canım görüşürüz

teşekkür ederim tatlım :)) iyi gecelerrr

Günaydın kızlar....
c.tesi bildirim yapamadım.. ama pazar günü, yapamadığım günün telafisini yaptım..
hepinize güzel bir hafta dilerim...

kızlar artı atanlara teşekkür ederim haber verenede teşekkür ederim onun dışında artı atmamış birde haber vermemiş olanlara çok kızdım niçin yapmadınız yapmadıysanız mazeretiniz nerde acaba neyse listeden kimseyi çıkarmıyorum son haftamız yapmanızı temelli ediyorum sonra sizi rahat bırakcam son gayret başladığımız işi bitirsek süper olur değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…