evet doğru hatırlamışım süper ya etkiliymiş çok zatenzerdeçallı zencefil tarçın yoğurt + green tea (;
yapan arkadaşımız tok tuttuğunu söyledi bende birkaç kişiden duydum etkiliymiş birde göbek yağlarını eritmeye yardımcıymış öyle okumuştumArkadaslar bu yogurt karisimi cidden ise yariyormu ?
yapan arkadaşımız tok tuttuğunu söyledi bende birkaç kişiden duydum etkiliymiş birde göbek yağlarını eritmeye yardımcıymış öyle okumuştumama yapan daha iyi bilir ben araştırma aşamasındayım daha
günaydın canım dün ki listede bir karışıklık olmuş baktın mı :)günaydın kızlar yukarda dün yapmayanlar ve haber vermeyenler var niçin yapılmadı bana cevap verin
bugünki liste az sonra bekleyiniz
a evet sağol canım ilknurun artsı silinmiş galiba değil mi arada görmemiştim iyiki söyledin ya başka varsa gözüne takılan haber ver canım ben gözden kaçırıyorum bazengünaydın canım dün ki listede bir karışıklık olmuş baktın mı :)
yapan bi kişinin artısı silinmiş gördüğüm kadarıyla :)
başka yok canım tekrar baktıma evet sağol canım ilknurun artsı silinmiş galiba değil mi arada görmemiştim iyiki söyledin ya başka varsa gözüne takılan haber ver canım ben gözden kaçırıyorum bazen
tamam canım ben koyuyorumben alıntı yapamıyorum kim bana artı koyacak kızlar 2 mile