canım hastaysan zorlama dinlen bugünde bakalım izinli yazayım seni yarına kadar iyi bak kendine üşütmüşsün muhtemelensıcak tut kendini iyileş gel tekrar
Ahh canım Özür dilerim benim bu unutkanlığım yapıyorum ama buraya bildirmeyi unutmuşum tekrar Özür dilerimgünaydın kızlar yukarda dün yapmayanlar ve haber vermeyenler var niçin yapılmadı bana cevap verin
bugünki liste az sonra bekleyiniz
tamam canım silmiyorum seni ben rahat ol bende de olmuştu ilk spora başladığımda hatta doktora gittin böbreğimde taş varmış onu düşürmüşsün dedi taş olduğunu bile bilmiyordum böbreğimde düşene kadarböbreklerimde sıkıntı oldu. zaten vardı hareket edince kumlar dökülmeye başladı bakalım yapabilirsem yada ne zaman baslayabılırsem 1 ay bıtıncede yapamadığım gün kadar devam edicem lutfen silmeyin ama beni yapıcam cunku cok azimliyim
Bugün 5 mil yapıcam. Dünün telafisi olarak. Şimdiden artı koyabiliriz. Teşekkürler B-)
tamam kızlar mesaj alındı eksilere veda ettinizDun aksam 1 mil yapmıştım yazamadim kızlar üzgünüm.havalardan dolayı netimiz çok kopuyo saatlerce gelmiyoo
tebrik ederim 5 mil of çok iyi yaÇok koştum çok yoruldum5 mil tamamlandı