Leslie ile walk at home 2. Grup :)

canım hastaysan zorlama dinlen bugünde bakalım izinli yazayım seni yarına kadar iyi bak kendine üşütmüşsün muhtemelen:KK43: sıcak tut kendini iyileş gel tekrar:KK60:

böbreklerimde sıkıntı oldu. zaten vardı hareket edince kumlar dökülmeye başladı bakalım yapabilirsem yada ne zaman baslayabılırsem 1 ay bıtıncede yapamadığım gün kadar devam edicem lutfen silmeyin ama beni yapıcam cunku cok azimliyim

18 şubat güncel liste

deadline deadline + 1mile
E ervaamm
@esmaaa06 + 2mile
seninle dogdum ben seninle dogdum ben
@gel_pcpc+2mile
ilk-nur ilk-nur
ispanyol ispanyol +5mil
jasmine53 jasmine53 + 3 mile
kooficik kooficik +3 mile
kurk mantolu madonna kurk mantolu madonna + 2 mil
L LHUNAL izinli
lois3 lois3 + 1 mile
Lucia7 Lucia7 + 1mile
@MasalKusu+2 mile
melekes melekes +2 mile
Pain Killer Pain Killer +5mile
winchesterr winchesterr + 3 mile
G gamlibaykus06
burlara burlara + 1 mile

günaydın kızlar yukarda dün yapmayanlar ve haber vermeyenler var niçin yapılmadı bana cevap verin:KK11:
bugünki liste az sonra bekleyiniz:KK51:
Ahh canım Özür dilerim benim bu unutkanlığım yapıyorum ama buraya bildirmeyi unutmuşum tekrar Özür dilerim

böbreklerimde sıkıntı oldu. zaten vardı hareket edince kumlar dökülmeye başladı bakalım yapabilirsem yada ne zaman baslayabılırsem 1 ay bıtıncede yapamadığım gün kadar devam edicem lutfen silmeyin ama beni yapıcam cunku cok azimliyim
tamam canım silmiyorum seni ben rahat ol bende de olmuştu ilk spora başladığımda hatta doktora gittin böbreğimde taş varmış onu düşürmüşsün dedi taş olduğunu bile bilmiyordum böbreğimde düşene kadar:KK53: ağrısı da çok fena biliyorum iyileşince yaparsın tamam mı listeden silmiyorum izinli yazıyorum:KK22:

kızlar bazen kendi artınızı koyarken yanlış liste alıyorsunuz arada artılar kaybolabiliyor bir iki tane ben farketmezsem sizde benim artım silinmiş diye görürseniz bana haber verin tamam mı:KK60:

X