Leslie ile walk at home 2. Grup :)

günaydın canlarım yeni listemiz yukarda kolay gelsin bu arada kadınlar kulubü karalara bürünmüş bu duyarlılık bizim foruma gerekliydi zaten ...

Kizlarr bebisim hastaydi onunla Ilgilendim yazamadim sizede bildiremedim ana dun aksam 3 mil yaptim bugunde yaparim birazdan

16 şubat pazartesi güncel liste 2 eksisi olanlar aşağıdaki bugün yapmazsanız listeden çıkacaksınız özel durumunuz varsa mesaj atın listeye geri gelmek istiyorsanız
deadline +2 mile
E ervaamm 3 mil
Y Yeni ben lazim
@EYLUL SILA + 3mile
@gel_pcpc
@msgulerr --
ilk-nur + 1mile
ispanyol + 1 mil
jasmine53
kooficik
kurk mantolu madonna +1 mil
L LHUNAL + 1mile
lois3 +1mile

@lucia7 + 1 mile
MasalKusu +2 mile
melekes +2 mile +1 mile (cumartesinin telafisi)
Pain Killer +
winchesterr +5 mile
G gamlibaykus06 +3 mile
burlara + 1 mile

Kizlarr bebisim hastaydi onunla Ilgilendim yazamadim sizede bildiremedim ana dun aksam 3 mil yaptim bugunde yaparim birazdan
listeden çıkarmıştım tamda 2 dk önce tekrar girmek istiyorsan alabilirim en azından özel bir durumun varmış haber verdin yapıncada haber vermelissin ama tamam mı listeye geri alırsam

kizlar bn dun yapamadim ama pazar 3 mil yapmistim nasilsiniz bugunde yapacagm ikindi de insallah...
bugün kaçakların gelme günü herhalde tam sinirleniyordum size damladınız buraya sinirim kaçtı tamam görmezden geliyorum sırf pazar yaptığın için ama haber vermelisin mümkün olduğunca

bugün kaçakların gelme günü herhalde tam sinirleniyordum size damladınız buraya sinirim kaçtı tamam görmezden geliyorum sırf pazar yaptığın için ama haber vermelisin mümkün olduğunca
dun tum gun evde degildim gece geldim eve misafirlikten yapamdm bunu bildigim icin pazardan yaptim :)

dun tum gun evde degildim gece geldim eve misafirlikten yapamdm bunu bildigim icin pazardan yaptim :)

tamam canım senin eksin zaten daha 1 olmuştu pazar yaptığın için sildim onuda kaldığın yerden devam edebilrsin güncel liste yukarda takip et onu zaten neden gelmediğini merak etmiştim dün düzenli yapıyorsun çünkü

tmm bn evde oldugum surece gelirim ins..yapmayada devam edecegim iyi gidiyoruz...

bugün açılış benden oldu hadi bakalım nerelerde benim tatlılarım benim bugün dışarda işim var yürüyerek gidip geleceğim alışveriş yapcam falan ayaklarıma kuvvet 1 mil yapsam yeter dedim gidiyorum şimdi akşam görüşürüz buraları boş bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…