listeden çıkarmıştım tamda 2 dk önceKizlarr bebisim hastaydi onunla Ilgilendim yazamadim sizede bildiremedim ana dun aksam 3 mil yaptim bugunde yaparim birazdan
bugün kaçakların gelme günü herhalde tam sinirleniyordum size damladınız buraya sinirim kaçtıkizlar bn dun yapamadim ama pazar 3 mil yapmistimnasilsiniz bugunde yapacagm ikindi de insallah...
dun tum gun evde degildim gece geldim eve misafirlikten yapamdm bunu bildigim icin pazardan yaptim :)bugün kaçakların gelme günü herhalde tam sinirleniyordum size damladınız buraya sinirim kaçtıtamam görmezden geliyorum sırf pazar yaptığın için ama haber vermelisin mümkün olduğunca
dun tum gun evde degildim gece geldim eve misafirlikten yapamdm bunu bildigim icin pazardan yaptim :)bugün kaçakların gelme günü herhalde tam sinirleniyordum size damladınız buraya sinirim kaçtıtamam görmezden geliyorum sırf pazar yaptığın için ama haber vermelisin mümkün olduğunca
tamam canım senin eksin zaten daha 1 olmuştu pazar yaptığın için sildim onuda kaldığın yerden devam edebilrsindun tum gun evde degildim gece geldim eve misafirlikten yapamdm bunu bildigim icin pazardan yaptim :)
tmm bn evde oldugum surece gelirim ins..yapmayada devam edecegim iyi gidiyoruz...tamam canım senin eksin zaten daha 1 olmuştu pazar yaptığın için sildim onuda kaldığın yerden devam edebilrsingüncel liste yukarda takip et onu zaten neden gelmediğini merak etmiştim dün düzenli yapıyorsun çünkü
listeden çıkarmıştım tamda 2 dk öncetekrar girmek istiyorsan alabilirim en azından özel bir durumun varmış haber verdin yapıncada haber vermelissin ama tamam mı listeye geri alırsam
tmm bn evde oldugum surece gelirim ins..yapmayada devam edecegim iyi gidiyoruz...
Peki peki tmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?