jasmine lesli tecrübelerini alyım tatlım nasıldı ilk gün11 şubat
2.GRUP REHBERI: DEADLİNE
deadline +2 mil
@eminem63
@ervaamm
@esmaaa06
@EYLUL SILA + 3 mil
@gel_pcpc
@Goksar
@gubsej
@gulruguler
@hm22 + 1 mil
@ilk-nur
@ispanyol+ 5 mil
@jasmine53 +1 mil
@kollontai
@kooficik + 2 mile
kurk mantolu madonna +2 mil
L LHUNAL
@lois3
@lucia28
@MasalKusu
melekes + 2 mil
3 nile benden kocaman alkış11 şubat
@deadline+2 mil
@eminem63
@ervaamm
@esmaaa06
@EYLUL SILA + 3 mil
@gel_pcpc +2 mil
@Goksar
@gubsej
@gulruguler
@hm22
@ilk-nur+ 3 mil
@ispanyol+ 5 mil
@jasmine53
@kollontai
@kooficik + 2 mile
@kurk mantolu madonna+2 mil
@LHUNAL
@lois3
@lucia28
@MasalKusu
@melekes + 2 mil
Başkanım peki yarin nasıl olcak, yarin da yaptıktan sonra yine ayni listeye artı koyaraktan mi devam etcez?3 nile benden kocaman alkış
evet canım hergün yapan artı koayacak isteyen yanına kaç mil yaptığını da yazsın yineBaşkanım peki yarin nasıl olcak, yarin da yaptıktan sonra yine ayni listeye artı koyaraktan mi devam etcez?
Aynen diğer turlu kariscakti ortalık kim napti ne etti belli olmayacaktıevet canım hergün yapan artı koayacak isteyen yanına kaç mil yaptığını da yazsın yineben sabah yanında artı olmayan listeyi paylaşıcam ama erkenden yapan olursa ben listeyi paylaşmadan ilk sayfadaki listeyi alıntılayıp üstündeki tarihi değiştirip artısını koyabilir ayrılmamız iyi oldu kim yapıp yapmıyor takip edicez hep beraber yapmayanları uyarıyoruz itekliyoruz yaptırıyoruz seni tanıyalım canım fit olmak için spor yapanlardan mısın yoksa kilo vermek ve yanında fit olmak için yapanlardan mı kimlerdensin nerdensin
iyiyimiş senin o zman tek eksiğimiz spor kilonu beğendim bende istiyorumAynen diğer turlu kariscakti ortalık kim napti ne etti belli olmayacaktı
Ben gobekligillerdenim basganim. Tek derdim te bu gobek. Yapıştı kaldı, genel olarak baktığımızda fizigim iyi boyun 1.57 kilom 51.5 hani bi 49 falan olsam iyidir, boyle gobegim gitsin birazcık eriyim fit bir goruntum olsun, kilomla pek derdim yok aslında
tebrikler canım ilk defa leslie yapıyorsan fikrini alalım yoruldun mu sence nasıl bir program11 şubat
@@deadline+2 mil
@@eminem63
@@ervaamm
@@esmaaa06
@@EYLUL SILA + 3 mil
@@gel_pcpc +2 mil
@@Goksar
@@gubsej
@@gulruguler
@@hm22
@@ilk-nur
@@ispanyol+ 5 mil
@@jasmine53
@@kollontai
@@kooficik + 2 mile
@@kurk mantolu madonna+2 mil
@@LHUNAL +1 mile
@@lois3
@@lucia28
@@MasalKusu
@@melekes + 2 mil
Tamamdır basganim onerilerinizi dikkate alicam hehehiyiyimiş senin o zman tek eksiğimiz spor kilonu beğendim bende istiyorumleslie arkasına karın çalışmanı öneririm ya pilates yada karın videoları çok etkili oluyorlar ben şu videoyu yapıyorum bak birazdan yapıcam hatta bunu düzenli yap arada 2 günde 1 falan lesliyle birlikte göbekgillerden çıkarsın
ne demek fırsat bulan herkese öneririm benim grup daha fit olsun taş gibi olsunTamamdır basganim onerilerinizi dikkate alicam heheh
evet canım olsun 1 mil başlangıç için iyidir spor yaparak daha hızlı ve etkil sonuçlar elde edebilirizEvet ben kadınlar klübünde daha yeni katıldım zayıflamayacak çalışında zayıflayamayanlardanım metabolik balansını araştırırken buldum sızı ve ıyıkıde bulmuşum.bilecikden yazıyorum sızı spor yapmıcaktım işden çıkınca çok yoruldum bıde uykusuzum günleridir ama yapacak herkes yapacak gruba katıldım derdim ve sımdı bıttı gayet ıyıydı mıgrenım tuttuğu ıcın 1mıle Yaptım gobegımı erıtmek ısıtıyorum ınsallah verırım
afferim çalış çalış ver kilolarıTamamdır basganim onerilerinizi dikkate alicam heheh