Leslie ile spora başladım

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
864
Merhaba hanimlar uzun süredir ideal kiloma ulaşmaya çalışıyorum.1.5 sene önce 108 kiloyla doğum yaptım şuan 80 kiloyum bu 30 kilonun 10 kilosu zaten doğumdan 1 ay sonra gitti 20 kiloyu da hafif diyetler yaparak verdim.Şimdi de 15 kilo daha verip 65 kiloya inmek istiyorum.1 haftadır leslie ile yürümeye başladım.Youtube dan videolarini izleyip yapıyorum.Aynı zamanda yediklerime dikkat ediyorum.Ekmek neredeyse hiç yemiyorum.Porsiyonlarimi olabildiğince küçülttüm fakat hala emzirdiğim için vucuduma da cok yüklenmemek adina ağır diyetler yapmiyorum.1 haftadır yaptığım pragram şu şekilde
1.gün sabah:leslie ile 1 mile walking exercise
Akşam:leslie ile 1 mile walking exercise
2. Günde yine sabah akşam 1 mil
3. Gün:leslie 1 mile ve 5 dakikalik belly blasting walk ekledim ve sabah akşam toplam 20 dk. bunlari yaptim
4.gün sabah:leslie 1 mil ve 5dk belly blasting walk
Akşam:leslie 2 mile 30 dakika
5.6.ve bugün yani 7. gün de ayni şekilde sabah 1 mil yürüyüş ve 5dk gobek çalistirma akşam 2 mil yarim saat yapiyorum.Bir 15 gün bu tempoda ilerlemeyi düsünüyorum.
Sabahlari 1 mile ve 5dk göbek hareketlerini değistirmeden yapip sadece akşam egzersizlerindeki milleri arttirmayi planliyorum.Şuana kadar hiç kilo veremedim arastirmalarima gore ilk 1-2hafta kaslar su topluyormuş ve tartida değisiklik goremeyebilirmişsiniz.Hatta vucudun alismaya calistigi bu evrede kilo alanlar bile varmış.Ben ne olursa olsun sporumu ve dengeli beslenmeyi aksatmayi düsünmüyorum.1 ay sonunda sonuç almaya baslarim diye düşünüyorum.Gelişmeleri buradan paylasmayi planliyorum bana katilmak isteyen olursa buraya mesaj yazabilir

Merhabalaarr
Bugün leslie ile yeni haftaya başlangiç yaptık.Dün itibariyle 1 haftam doldu.2 gündür tartilmiyordum bu sabah tartilinca 1 haftada 1.5 kilo verdiğimi gördüm ve çok sevindim çünku ilk 5 gün kilomda hic bir değisiklik olmamisti.Bu motivasyonla yeni haftaya başliyorum bu haftaki hedefim yine 1-1.5kg verebilmek.Aynı şekilde sabah leslie 1 mile 15dk.+5dk göbek ve akşam leslie 2 mile yapmaya devam.2 mil de bile çok yorulup ter atiyorum gerçekten.Direkt 3 mil ile leslie ye baslayanlar varmiş maşallah ben 2 mili uzun süre yaparim heralde çünkü 30dk. Sonunda dilim disari cikmis oluyor resmen.Bu ayki programim büyük ihtimal bu şekilde devam eder.Belki en fazla sabah yada akşam yaptigim leslieden sonraya mekik eklerim o kadar.Ben sporumu aksatmadan hergun sabah aksam yapiyorum biliyorum ki 1 gun yapmasam ertesi gunde tembellik edip yapmayacagim.O yuzden sporu gorev edindim henuz 1 haftadir yapiyorum ama saatini biraz geciktirsem vicdan azabı duyuyorum.İnşallah hepte böyle devam eder.
Guncel kilo:78.5

Selam dewam ediyomusunuz acaba
Hayir çünkü belli bir sure sonra kilom yine artti.Arkadasim spor hocasina sormuş o da önce yüruyüşle hedef kilosuna insin sonra sıkılasmak icin leslie yapsin demis ben direkt leslie yapinca yag yakip yerine kas koydugum icin kilom degismiyordu.Simdi 3 haftadir hergun 45dk tempolu yuruyorum 3 kilo verdim cok sıkı bir diyet yapmiyorum herseyi yiyorum bu arada

Hayir çünkü belli bir sure sonra kilom yine artti.Arkadasim spor hocasina sormuş o da önce yüruyüşle hedef kilosuna insin sonra sıkılasmak icin leslie yapsin demis ben direkt leslie yapinca yag yakip yerine kas koydugum icin kilom degismiyordu.Simdi 3 haftadir hergun 45dk tempolu yuruyorum 3 kilo verdim cok sıkı bir diyet yapmiyorum herseyi yiyorum bu arada
Benim küçük bebeğim olduğu için dışarı çıkamıyorum o yüzden leslie yapmaya başladım hergün mümkün olmuyor ama yapmaya çalışıyorum başka bişey yapma şansım yok çünkü. Diyetisyenede gitmiştim 2 haftada 1.8 kg verdim bende ve incelee oldu.76 kiloyum şuan
Kilolar yakın olunca destek oluruz belki birbirimize demiştim kısmet değilmiş
Bol eksiler

Si
Benim küçük bebeğim olduğu için dışarı çıkamıyorum o yüzden leslie yapmaya başladım hergün mümkün olmuyor ama yapmaya çalışıyorum başka bişey yapma şansım yok çünkü. Diyetisyenede gitmiştim 2 haftada 1.8 kg verdim bende ve incelee oldu.76 kiloyum şuan
Kilolar yakın olunca destek oluruz belki birbirimize demiştim kısmet değilmiş
Bol eksiler
Sizin adiniza cok sevindim.Herkesin bunyesi farkli gercekten ben de ters tepti birde normalde de boylu ve yapili bir kadinim daha da irilesmek istemedigim icin biraktim yoksa cok guzel bir program baya terletiyor calori yaktiriyor.Benim yuruyus imkanim var o yuzden bunu degerlendirmek istedim kiş icinde bi eliptik bisiklet almayi dusunuyorum.Siz de bu eliptik bisiklet olayini arastirin derim o da kisa surede cok guzel kilo verdiriyormus gunde yarim saat yapmak yeterliymis

Si

Sizin adiniza cok sevindim.Herkesin bunyesi farkli gercekten ben de ters tepti birde normalde de boylu ve yapili bir kadinim daha da irilesmek istemedigim icin biraktim yoksa cok guzel bir program baya terletiyor calori yaktiriyor.Benim yuruyus imkanim var o yuzden bunu degerlendirmek istedim kiş icinde bi eliptik bisiklet almayi dusunuyorum.Siz de bu eliptik bisiklet olayini arastirin derim o da kisa surede cok guzel kilo verdiriyormus gunde yarim saat yapmak yeterliymis
Evet eliptik bisiklet le zayıflayan çok var nette görüyorum hep
Aynen bende 1.70 boy kiloda olunca iri yarı oluyor insan

X