- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 864
- Konu Sahibi herdaimumutlu
Merhaba hanimlar uzun süredir ideal kiloma ulaşmaya çalışıyorum.1.5 sene önce 108 kiloyla doğum yaptım şuan 80 kiloyum bu 30 kilonun 10 kilosu zaten doğumdan 1 ay sonra gitti 20 kiloyu da hafif diyetler yaparak verdim.Şimdi de 15 kilo daha verip 65 kiloya inmek istiyorum.1 haftadır leslie ile yürümeye başladım.Youtube dan videolarini izleyip yapıyorum.Aynı zamanda yediklerime dikkat ediyorum.Ekmek neredeyse hiç yemiyorum.Porsiyonlarimi olabildiğince küçülttüm fakat hala emzirdiğim için vucuduma da cok yüklenmemek adina ağır diyetler yapmiyorum.1 haftadır yaptığım pragram şu şekilde
1.gün sabah:leslie ile 1 mile walking exercise
Akşam:leslie ile 1 mile walking exercise
2. Günde yine sabah akşam 1 mil
3. Gün:leslie 1 mile ve 5 dakikalik belly blasting walk ekledim ve sabah akşam toplam 20 dk. bunlari yaptim
4.gün sabah:leslie 1 mil ve 5dk belly blasting walk
Akşam:leslie 2 mile 30 dakika
5.6.ve bugün yani 7. gün de ayni şekilde sabah 1 mil yürüyüş ve 5dk gobek çalistirma akşam 2 mil yarim saat yapiyorum.Bir 15 gün bu tempoda ilerlemeyi düsünüyorum.
Sabahlari 1 mile ve 5dk göbek hareketlerini değistirmeden yapip sadece akşam egzersizlerindeki milleri arttirmayi planliyorum.Şuana kadar hiç kilo veremedim arastirmalarima gore ilk 1-2hafta kaslar su topluyormuş ve tartida değisiklik goremeyebilirmişsiniz.Hatta vucudun alismaya calistigi bu evrede kilo alanlar bile varmış.Ben ne olursa olsun sporumu ve dengeli beslenmeyi aksatmayi düsünmüyorum.1 ay sonunda sonuç almaya baslarim diye düşünüyorum.Gelişmeleri buradan paylasmayi planliyorum bana katilmak isteyen olursa buraya mesaj yazabilir
1.gün sabah:leslie ile 1 mile walking exercise
Akşam:leslie ile 1 mile walking exercise
2. Günde yine sabah akşam 1 mil
3. Gün:leslie 1 mile ve 5 dakikalik belly blasting walk ekledim ve sabah akşam toplam 20 dk. bunlari yaptim
4.gün sabah:leslie 1 mil ve 5dk belly blasting walk
Akşam:leslie 2 mile 30 dakika
5.6.ve bugün yani 7. gün de ayni şekilde sabah 1 mil yürüyüş ve 5dk gobek çalistirma akşam 2 mil yarim saat yapiyorum.Bir 15 gün bu tempoda ilerlemeyi düsünüyorum.
Sabahlari 1 mile ve 5dk göbek hareketlerini değistirmeden yapip sadece akşam egzersizlerindeki milleri arttirmayi planliyorum.Şuana kadar hiç kilo veremedim arastirmalarima gore ilk 1-2hafta kaslar su topluyormuş ve tartida değisiklik goremeyebilirmişsiniz.Hatta vucudun alismaya calistigi bu evrede kilo alanlar bile varmış.Ben ne olursa olsun sporumu ve dengeli beslenmeyi aksatmayi düsünmüyorum.1 ay sonunda sonuç almaya baslarim diye düşünüyorum.Gelişmeleri buradan paylasmayi planliyorum bana katilmak isteyen olursa buraya mesaj yazabilir