- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
inşallahhhOlsun sonun da yuzumuz guler ınlh bende cok mutlu degılım:))
Bence artısı olur eksisi olmaz3 mıl yaptım bugunde akşamda yapsam cok mu olur acaba ☺☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallahhhOlsun sonun da yuzumuz guler ınlh bende cok mutlu degılım:))
Bence artısı olur eksisi olmaz3 mıl yaptım bugunde akşamda yapsam cok mu olur acaba ☺☺
Aynen ama yapamdım sabhtn market falan yorulmustum zorlamadımm:))inşallahhh
Bence artısı olur eksisi olmaz
İnşallahBugun de 3 mıl yapıldı 7.gun tamamlandı
Salı gunj eczanede tartılıp ne kadar gıtmıs yazıcam ınlh 10 gunde kayıp bakalımm
Karantına sonunda ınlh ıncelmıs olurum tabı kı saglıkla
Ip atlamak benı cok kasıyor sankı vücudum cok agırmıstı hantal gıbı hıssedıyorum kendımı ama suqarr yapabılrıım ek olarakİyi akşamlar bende 3 mil yaptım 400 ip 20 suqart yaptım
Super hadıı bırakmak yokİnşallah
Ben bu günü baz alarak başlıyorum tam olarak. Ölçülerimi falan not ettim
Ben oruçken yapamam o yüzden iftardan sonraSuper hadıı bırakmak yok
Inan sabah kalktım o kadar sıkılıyordum kı actım yaptım kendıme geldım mutluluk verdı bana bu leslıe
Tuğçe alpay nedirMerhaba
Bende bugün Lesliye başladım
1 mil + 2 mil yaptım akşamları da Tuğçe Alpay uyguluyorum 62 kiloyum bakalım kaça düşücem 55 olmak istiyorum insallah veririm
Youtube a Tuğçe Alpay yazın orada karın egzersizleri bacak egzersizleri var harika bir eğitmen ve bayadır takip ediyorum kendisini Direkt olarak leslie 3 milden mi başlamam lazımdı öyle mi oluyor yani 1 milde hiç terlemedim çünkü 2 ye geçtiğimde ter attımTuğçe alpay nedir
Bi bakayımYoutube a Tuğçe Alpay yazın orada karın egzersizleri bacak egzersizleri var harika bir eğitmen ve bayadır takip ediyorum kendisini Direkt olarak leslie 3 milden mi başlamam lazımdı öyle mi oluyor yani 1 milde hiç terlemedim çünkü 2 ye geçtiğimde ter attım
Bence öyle düşünme çok güzel ben çok seviyorum başta zor olabilir ama sonra çok iyi geliyorIp atlamak benı cok kasıyor sankı vücudum cok agırmıstı hantal gıbı hıssedıyorum kendımı ama suqarr yapabılrıım ek olarak
Şöyle ben önce bir mil olan videoyu uyguluyorum sonra iki mil olan videoya geçiyorum totalde üç mil oluyor ama üç mil olan videoya geçmedim henüz önümüzdeki hafta geçmeyi düşünüyorumBi bakayım ☺
canım valla bilmiyorum ama ben 3 mile açıp 2 mile kadar yapıyordum. Bugün 3 yapacağım inşallah. Eğerki çok zor gelmiyorsa bence 3 yap
Harıka valla ben salı gunu 10.gunumden sonra 10 gun sabah akşam yapmayı planlıyorumSabah 3 akşam 3 mil yapıldı