• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Bugun de 3 mıl yapıldı 7.gun tamamlandı
Salı gunj eczanede tartılıp ne kadar gıtmıs yazıcam ınlh 10 gunde kayıp bakalımm
Karantına sonunda ınlh ıncelmıs olurum tabı kı saglıkla🧿💙

Bugun de 3 mıl yapıldı 7.gun tamamlandı
Salı gunj eczanede tartılıp ne kadar gıtmıs yazıcam ınlh 10 gunde kayıp bakalımm
Karantına sonunda ınlh ıncelmıs olurum tabı kı saglıkla🧿💙
İnşallah 🥰🤲
Ben bu günü baz alarak başlıyorum tam olarak. Ölçülerimi falan not ettim

Merhaba
Bende bugün Lesliye başladım
1 mil + 2 mil yaptım akşamları da Tuğçe Alpay uyguluyorum 62 kiloyum bakalım kaça düşücem 55 olmak istiyorum insallah veririm

Tuğçe alpay nedir
Youtube a Tuğçe Alpay yazın orada karın egzersizleri bacak egzersizleri var harika bir eğitmen ve bayadır takip ediyorum kendisini 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Direkt olarak leslie 3 milden mi başlamam lazımdı öyle mi oluyor yani 1 milde hiç terlemedim çünkü 2 ye geçtiğimde ter attım

Youtube a Tuğçe Alpay yazın orada karın egzersizleri bacak egzersizleri var harika bir eğitmen ve bayadır takip ediyorum kendisini 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Direkt olarak leslie 3 milden mi başlamam lazımdı öyle mi oluyor yani 1 milde hiç terlemedim çünkü 2 ye geçtiğimde ter attım
Bi bakayım ☺️
canım valla bilmiyorum ama ben 3 mile açıp 2 mile kadar yapıyordum. Bugün 3 yapacağım inşallah. Eğerki çok zor gelmiyorsa bence 3 yap

Bi bakayım ☺
canım valla bilmiyorum ama ben 3 mile açıp 2 mile kadar yapıyordum. Bugün 3 yapacağım inşallah. Eğerki çok zor gelmiyorsa bence 3 yap
Şöyle ben önce bir mil olan videoyu uyguluyorum sonra iki mil olan videoya geçiyorum totalde üç mil oluyor ama üç mil olan videoya geçmedim henüz önümüzdeki hafta geçmeyi düşünüyorum

Süper kızlar devam edenlerin olması
Bende gece 30 dakika yapayım dedim adettim oruca yeni başladım falan filan ara iyice açıldı devam edenleri görünce istek geldi inş ben de başlayayım tekrar

Back