topiğin hayırlı olsun canım ınş diğer kilo vermek isteyenlerede motive kaynağı olursun.Ve tebrikleeerrbu süreçte biliyorum nasıl dikkat edip emek harcadığını azmin zaferi de şimdi resimlerinde görülüyor zaten kalan az bi kilonuda eminim hedeflediğin süre içerisinde vericeksin öpüyorum canım darısı benim gibi isteyip cok fazla azmedemeyenlerin başına
Tebrik ederim lequimŞişman resimlerinde hiçte 24 yaşında gibi durmuyorsun kilo ne kadar kötü gösteriyor insanı.
Azimle insan neler başarıyor işte. Çok imrendim sanaBende 70-79 topiğinde yeniyim inş. bende başarı hikayemi yazabilirim. Senin adına çok sevindim. Hedefine ulaştığında da yazmanı bekliyoruz.
Sevgilerle.. Tebrikler tekrraaaarrr
hem zayıflamışsın hem güzelleşmişsin hem gençleşmişsin:)) ben de 5 kilo verdim kendimi çok iyi hissediyorum.. zayıflayalım güzelleşelimtebrik ederim canım darısı hepimizin başına inşallah yeni hedefine de ulaşırsın:)
:128:
yine çatırdat lequ yine çatırdatben de istiyorum ben de ben dee
topikin de hayırlı olsun şimdi bi uğradım, bi ara hediyemizi alıp topikcene hayırlı olsuna geliriz şeker
Canım topıgın hayırlı olsun fazla dıyecek soz bulamıyorum ıste azmın zaferı bu olsa gerek kız sahı sen geldın benı gectın ben hayla yerımde sayıyorum....hadı goreyım senı hedefıne az kaldı.....
insan sanki yeniden doğmus gibi oluyo demi, artık özgüven timsali dolaşıyorum ben heryerde :) her gören ne kdr kilo wermişsin felan diyo, şımarıyorum wallah ama cok güzel bşi emeklerinin karşılıgnı almakkk :)
sende cok güzel kilo wermişsin, gönlünden geçen rakam neyse en kısa zamanda ulaşrsın umarım :)
aynen aynennn:) tesekkur ederimmm, 76dan 71e indim, hedefim 65 ama ilk hedefim 68 :)
insan sanki yeniden doğmus gibi oluyo demi, artık özgüven timsali dolaşıyorum ben heryerde :) her gören ne kdr kilo wermişsin felan diyo, şımarıyorum wallah ama cok güzel bşi emeklerinin karşılıgnı almakkk :)
sende cok güzel kilo wermişsin, gönlünden geçen rakam neyse en kısa zamanda ulaşrsın umarım :)
ulaşması kolay hedefler secmek de motive ediyo insanı, basamak basamak olması daha ii bence, insan ulaştıkca hırslanıyo ve kendine inanıyo, ben ilk başta 56 deseydim kendime, 19 kg demek bi gözüm korkardı ne yalan söyliiim ama smdi 7 kilocuk kaldı ne ki ooooo ben daha fazlaları verdim diyebiliyorum :)
bence sende cok güzel hedefler secmişsin,
beraaaber zayıflayalımm mıııııı :)))))))
bende gelebilir miyiiimmm aranızaa
hayırlı olsunn canım 70-79kg bizim topikte olmasa gerçekten bukadar azimle kilo veremezdik bende inanıyorum bunaa,vede bende sırf buyüzden kendime ayreten açmıştım sağlıklı yaşam günlüğüm topiği günlük gibi yazarım faydam olur yada ilerde günlük gibi okurum aa kaç kiloymuşum ordaa falan eskiden deftere çok günlük yazardım ama son 1yıldır kalemi almadım elime burda yazıyorumya ne biliyim artık canım istemiyo zor geliyo,neyse sende ii yapmışsın açmakla tekrar hayırlı olsun başarılarının devamını dilerim
ne demekkkk memnuniyetleeeeee, birbirmize destek oluruz, motive ederiz, benim de destege ihtiyacım warrr walla ne yalan söyliiim, her cuma kilolarımızı yazarız buraya, yarın sabahtan başlayalım iremcim ne dersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?