Adra canım ne kadar hızlısın
Ellerine,emeğine sağlık
Yarışmada başarılar dilerim
Kırmızıda çok yakışmış
Ben şimdi il dışındayım bunuda görmeden edemedim
Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim
adracım ellerine sağlık çok güzel olmuş, çok da emek çekmişsin, fazla pastaların birini bana yollayabilirsin, acaip severim rulo pastayı,
Bu ne hız adra
Ellerine, emeğine sağlık canım, çok güzel görünüyor
Başarılar dilerimKırmızı da çok yakışmış
Ahhh canım benim başına neler neler gelmişİyi ki evden atmamışlar seni
Çevrimdışı olma konusuna gelince bunu kategori sonunda konuşalım
Adra ya sen muhteşem bir hatunsun hem de deli(sana deli dedim diye kibleme beni ha )
Ne diyeyim sana bilemedim , süpersin ya .
Şanslı üye seçildin önce bunu tebrik edeyim , çok sevindim en az kendi 1.liğim kadar . Cookplustan kardeş kardeş seçelim ürünlerimizi , benim beğendiğim üründen 1 adet kalmışsa ve sende beğenirsen tanımam seni ona göre
Bu tarifte çok güzel olmuş , ilk fırsatta deneyeceğim tarifler arasında .
Başarılar ... Evdekilere kekten birinci oldum de bari şimdiden , madem kazandın neden katıldın demesinler
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor. Hatta gece gece canım çekti kalkıp yapsam acaba diyen düşünüyorum
Ben de tebrik etmek istiyorum Süpriz hediye senin oldu şanslı üyesin
bende şiddetli tebrik ediyorum adram
çoktan haketmiştin, güle güle kullan hediyeni şimdiden....en sevdiğim iki kişi kazandı..bu yarışma çok güzel sonuçlandı bence..
suan sizde olup o pastadan yemek ıstedım :) cok güzel görünüyor ellerine saglık.
adracigim süper olmus bu ya..fazlaliklara talibim haberin olsun
süpersonic gibisin valla,kategori acilmadan tarif ekleyen ilk üyesin galiba
canim prolugun hayirli olsun..sonuna kadar hak etmistin.. sürpriz hediyeyide güle güle kullan
Pastayida islerimi halleder halletmez deneyecegim mutlaka..cok kokos duruyor
ellerine saglik ve basarilar canim
Adra napıyosun
Bu ne hızz kızzz kimse yapmasın diye miiiieline sağlıkk
çok güzel görünüyorr hadi bakalım başarılarrrr :76::103::103::103:
Ellerine sağlık fikir çok güzel gerçektennn :) nefiss görünüyor :)
bir de pasta yapıyorum demişSorma Nevreste.Ama ben dedim dimi sana inşallah aksilik çıkmaz diye.Çok yapmak istediğim için oldu.Bizimkiler kendi aralarında kızıyorlar ama bana pek birşey diyemiyorlar.Çünkü aklıma koymuştum ben onu.
Muhteşem değil de deli olabilirim Aus.Elimden gelenin en iyisini yapmak istedim.Yoksa uykularım kaçardı. Şanslı üye olduğumu nasıl anladınız.Ben bakındım ama göremedim.Onaylatıp evdekileri öyle arayayım dedim.Sonra bir aksilik çıkar şimşekleri üzerime çekerim. Valla çok sevindim ya.:119:Sen ne seçmiştin?
Canım çok teşekkür ederim.Müsait zamanında yap mutlaka.Bir gece beklerse daha iyi oluyor.
Sağol canım.Pro alan şanslı üye mi oluyor?Nasıl anladınız şanslı üye olduğumu.
Ben de şiddetle teşekkür ederim Gazel'ciğim.Senin sevgini kazanmak çok mutluluk verici.
Buyur gel canım.Son parti kaldı:)Çok teşekkür ederim.
Fazlalıklar eridi pegasus.Misafir üstüne misafir geldi çok iyi oldu.Sabah işe gelirken iki kilim kesip yanıma aldım.Annem misafir gelecek fazla alma dedi.Ne oldu dedim istemiyordunuz yapmamı. Aceleciydim bu sefer.Bir an önce elimden çıksın istedim. Çok teşekkür ederim güzel yorumlarına.
Pasta yapıyorum.Kimse yapmasın diye değil.Bu tarifi onbeş yirmi gün önce gördüm ve bayıldım.Fırsat kolluyordum yapmak için.Yarışma dolayısıyla çabucak denedim.Teşekkür ederim canım.
bir de pasta yapıyorum demiş
anladım canım evet farklı ve hoş
bende şiddetli tebrik ediyorum adram
çoktan haketmiştin, güle güle kullan hediyeni şimdiden....en sevdiğim iki kişi kazandı..bu yarışma çok güzel sonuçlandı bence..
Muhteşem değil de deli olabilirim Aus.Elimden gelenin en iyisini yapmak istedim.Yoksa uykularım kaçardı. Şanslı üye olduğumu nasıl anladınız.Ben bakındım ama göremedim.Onaylatıp evdekileri öyle arayayım dedim.Sonra bir aksilik çıkar şimşekleri üzerime çekerim. Valla çok sevindim ya.:119:Sen ne seçmiştin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?