Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım profilime girip sağ altta albümüm var oraya tıklarsan hemen hemen amazonun her rengi var fotoğraflarımda
Kızlar ben 12 sene numaralı lens kullandım, sonra ameliyat oldum. Doktor OK verince 2 sonra heves ettiğim için geçenlerde gidip Fresh Look lens aldım, green. Ekte resmi var çok doğal durmadı ama akşam makyajla falan sexy duruyor bayanssulusmile sırnaşık şey
Çok batıyor ama yaaa...
Herkes diyo ki Solotica en başarılısı ama bilmiyorum şimdilik acemisiyim...
Demek Fresh Look sende de sorun yarattı. O zaman paraya kıymak lazım anlaşıldı :)
Ameliyatı muhakkak ol bence tavsiye ederim. Ben 2008'de oldum. Yalan yok ilk gün biraz zor geçiyor yanma ve batma hissi özellikle. Ama değer inan. Ben renkli lensi düşünmediğim için dr.a sormamıştım ama bana ameliyattan 1 ay sonraki kontrolde 12 sene boyunca numaralı lenslerini her gün taktığın için retinan çok ince, renkli lens falan düşünürsen biraz daha beklemelisin demişti. Yani tamamen gözünün yapısına göre, doktorun ölçümlerine göre değişecektir zaman.
optima colors blue benimkide
canım ben konuyu açtığımda il koyduğum resim griydi yeni resimleri de koyuyorum
tesekkur ederim canım :) haftaya aldıgım yere gıdıp sorucam eger oğrenebilrsem burayada yazarım yerimseniben