- 6 Aralık 2009
- 73
- 0
bu da bosch lomb mavi lenslerim kızlar kaydirigubbakcemile3
Çok güzel ama bu marka için sert ve rahatsız bir lens diyorlar ve damarlı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu da bosch lomb mavi lenslerim kızlar kaydirigubbakcemile3
tek kelimeyle harika olmuşş. çok yakışmış lens olduğu belli bile değil...
bayıldım.
Maviler genellikle alttan kendi göz rengini belli ediyor, yeşiller kahverengiyle bütünleşip daha doğal duruyor.Bende de mavi tutkusu vardı ama yeşile döndüm daha doğal =)kızlar harikasınız hareli yeşil benim favorim :) yaa birsey sorcam yardımcı olursunuz dimi :kedi: ela gözlere freshlook markanın hangi mavi lensini tavsiye dersiniz daha önce su mavisi kullandım ama alttan kendi göz rengim sırıttı :) hem dogal durucak hem de kendi göz rengim sırıtmicak sekilde istiyorum :)
Maviler genellikle alttan kendi göz rengini belli ediyor, yeşiller kahverengiyle bütünleşip daha doğal duruyor.Bende de mavi tutkusu vardı ama yeşile döndüm daha doğal =)
b lomb optima colors blue süper durmuş.. tam aradığım mavi bu.... ama b lomb green ocean aldım çok rahat olduğunu söyleyemem.... bu rengi alsammı yinede yaa.... b lomb kullanıp rahat diyen varmı.......
ayrıca elegance kullanan varmı o nasıl rahatmı
Rainbow Fantasy sahibi olan varsa resim koyabilir mi? Bende açık mavisi var ama diğer renklerini merak ediyorum.
Bende açık yeşilini merak ediyorummm yokmu ki kimsede bilmiyorumkismile
yaa 80 -90 arası tüm sayfalara baktım ama bulamadım