Canım bu hangi marka lens bayıldım rengine, bal rengi sanırım :)
bence yapay durmuş çok koyu :Skeşke dark blue almasaymışsın tatlım light blue alsaymışsıno zaman sanada harika olurdu emin ol sadece yanlış renk seçimi olmuş
canım bu freshlook n gray i :) ama kendı goz rengınle alakalı bır durum benım goz halkalarım yeşil bıraz koyu gozlerde daha koyu durabılıyor :) çokta uyguna almıştm
atabılırsın canım beklıyorum deneme şansıda olmuyor lenslerı malesef ama uygun bır lens alırsan hem içinde kalmaz hemde çok para vermemıs olursun baktınkı lens olayını sevdın daha kalıtelı lensler alabılırsnBen de lens düşünüyorum canım ama bana yakışır mı bilmiyorum.. Ela tonlarında.
Sana özelden resmimi atayım en uygun ton hangisi benden iyi bilirsin. Bir de paramı heba etmek istemiyorum..
atabılırsın canım beklıyorum deneme şansıda olmuyor lenslerı malesef ama uygun bır lens alırsan hem içinde kalmaz hemde çok para vermemıs olursun baktınkı lens olayını sevdın daha kalıtelı lensler alabılırsn
açıkçası foto bıraz koyu :S pek anlayamadım ama goz rengın kahve degılse mavi gri yada yeşil renkler gayet guzel olabılır bariz belirgin olur dedıgım gıbı koyu goz renklerınde lenste koyu oluyor ama lens kalıtesylede alakalı bak sana lınk atıyım gayet uygun bır lens
açıkçası foto bıraz koyu :S pek anlayamadım ama goz rengın kahve degılse mavi gri yada yeşil renkler gayet guzel olabılır bariz belirgin olur dedıgım gıbı koyu goz renklerınde lenste koyu oluyor ama lens kalıtesylede alakalı bak sana lınk atıyım gayet uygun bır lens
http://www.................../baush-lomb/441/2-kutu-star-colors---renu-360-ml--lens-solusyonu
baush lomb da kullandım freshlookta 35-50 lıra arası bişiler ela gozlern altına bence yeşil uyumlu olur su yeşili gibi
Kahve canım gözlerimin rengi, hatta kızıl kahve değişik bir renk.. Güneşte kızıl oluyor.
Ben de o yüzden danışmak istedim alttan belli olmasın. Doğal dursun istiyorum lens..
alttan bellı olmaması ıcın bıde gozune uygun numarada almalısın bak mesela bnm goz bebegı cevresı kahve gozukuyor :) ozmanda hoş durmuyor lensler. kendı goz rengn dedgım gıbı koyu yada acık yapar rengı degstrmez bence :) umarm ıstedgn gbı bulursnnn
Ela gözlü olupta gözleri bir iki ton daha açılıp biraz daha yeşile kaçsın diye düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Bundan daha doğalı yok çünküEki Görüntüle 751078
Eki Görüntüle 720287 Eki Görüntüle 720288
rainbow giallo lenslerim bi lens bu kadar doğal durabilir ayy tam istediğim gibi oldu herkes çok beğendi dibine girseniz bile lens olduğu anlaşılmıyo bu arada kendi göz rengimde açık kahverengi :))
İstediğim koyulukta olmadı sanırım göz rengimin açık olması ile alakalı:/Eki Görüntüle 844839 Eki Görüntüle 844840
çünkü bu halka lensler ,senin farklı bir lens denemen gerekiyor
halka lens derken? siyah bunu buldum solotica da olunca:)
yani dış halkası varya gözün onu belirginleştirmek için tasarlanmış lensle gibi. siyah rengin yoğunluğu kenarlarda toplanmış,orta kısmından kendi göz rengin belli oluyor. elegance marka lenslerde var siyah lens ben daha önceden denedim oldukça siyah yapıyor ,aslında hoşda duruyor tek sorun yapay durması çok fazla parlıyor.özellikle beyaz tende çok yapay duruyor.tester bulursan bir dene derim ve bizmlede paylaşmayı unutma :) bakalım sende nasıl duracak
Teşekkür ederim:) keşke almadan önce bir danışsaymışım size:)