Kontakt Lens lenslerim

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
kızlar dün lenslerimi aldım optıkte taktırdım fln aksam kendı kendıme taktım falan bı sorun olmadı fakat bugun takarken sol gozumden baya bı yaş geldi ve sankı sağ gozume gore daha fazla hıssedıyorum lensi ben hep takarken bole çokmu yaş gelicek gözümden ya bı ara gozumu acamıcam sandım cevaplarınızı beklıorum

ılk gunler bıraz sorluk cekebılıyomussun cnm ?? bedede alıcam da yaza dogru hangı markanın lensını aldınız acaba ve de her optıkcıde denenılebılıyomu lensler cevaplarsanız cok sevınırım bende burdakı lenslerle ılgılı paylasımları genelde okudum ılk kes alıcam ıcın bence sızde bı okuyun derım bayagı bılgı sahıbı olursunuz seffaf mı kullnıyosunuz bu arada ya bende aldıgım gun optıkcıde denemek ıstıyorum ama hepsı denettırırmıkı

hayır canım sürekli gözünden yaş gelmez..ben de ilk zmnlarımda neler cektim..yapıştı gözüme çıkmadı vs..tek dikkat etmen gereken lensin üzerinde toz zerreciği vs bulunmaması yani temiz olması..elin, lensin, lens kabın, lensleri koyduğundaki lens suyun hep temiz olmalı..diğer gözündeki lensini daha fazla hissetmenin sebebi lensi ters takman da olabilir buna da dikkat et..ayrıca makyajını lensini taktıktan sonra yap ve makyajını lensi çıkardıktan sonra temizle..

benim aldıgım optıkte denetmedıler cnm snucta lens tek kullanımlık bısı oldugu ıcın ben elegance gri 3 tone aldım gozlerım kahverengı guzel durdugunu dusunuorum ama diğer optıklerde denetılırmı bılmıorum cnm

çok sağol cnm ya nasıl anlıcaz lensı tersmı duzmu oldugunu ben anlayamıorum ya

cnm tek kullnımlık derken gunluk olandanmı bahsedıyosun ? ben seffaf almak ıstıyorum 3 aylık falan almak ıatıyorum cnm ınsallah zorluk yasamam

hakıkaten lensın tersı duzu mu var bı de ben seffaf alıcam nasıl anlıcam tersını duzunu offfffff ne kadar sabır ısteyen bı ıs bu lens ısı

hakıkaten lensın tersı duzu mu var bı de ben seffaf alıcam nasıl anlıcam tersını duzunu offfffff ne kadar sabır ısteyen bı ıs bu lens ısı

ewt cnm varmıs bende takıorum ama anlamıyorum iki tarafıda duzmus gıbı gelıyo baştan batma yapıo sonra geçiyo batmanın sebebını bende anlamıorum

sırf göz rengini deiştircem diye ne diye böyle eziyet edersiniz kendinize anlamam ki
valla gözüm bozuk olmasa takmam ben

ewt cnm varmıs bende takıorum ama anlamıyorum iki tarafıda duzmus gıbı gelıyo baştan batma yapıo sonra geçiyo batmanın sebebını bende anlamıorum

seffamı kullnıyosun cnm sen anlayabıldınmı pekı seffaf sonucta nasıl anlıcazkı nalmadım vala (

sırf göz rengini deiştircem diye ne diye böyle eziyet edersiniz kendinize anlamam ki
valla gözüm bozuk olmasa takmam ben

sırf goz rengımı deıstırcem dıye almadım bende gozlerım bozuk almısken renklı alıyım dedım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…