Kontakt Lens Lensin gözü çizmesi

canım benimki bundan bunlar da gözde çıkarılmadan kalabiliyor uyurken de kullanabilirsin dedi ama ben kullanmak isyemediğim için hep çıkarıorum en sağlıklısı aşırı kullanmamak zaten can

Son düzenleme:

canım benimki bundan bunlar da gözde çıkarılmadan kalabiliyor uyurken de kullanabilirsin dedi ama ben kullanmak isyemediğim için hep çıkarıorum en sağlıklısı aşırı kullanmamak zaten can

Allah Allah bu lensler bana çok sert gelmişti halbuki yanlış mı hatırlıyorum acaba:S

Doktorum lens numarasıyla gözlük numarasının aynı olmadığını söylemişti lensler daha düşük oluyormuş
O yüzden bir numara düşük veriyor hep
Birebir temas olduğu için gözlük numaramla aynı netlikte görüyorum

yazılanları okuyunca güldüm doğrusu nedenine gelince. yaptığım yanlışlıktan dolayı bırakın gözümün çizilmesini kör olmam lazımdı.

ilk defa lens kullanmaya başlamıştım eylül ayında. tabi bu takma çıkarma olayları zulümdü bnm için ve nedendir bilinmez çıkartırken canım çok acıyodu. bi gün aynanın karşısında lenslerimi çıkartırken aynaya bakarak çıkartayım dedim. ben lens yerine korneayı çekiştiriyomuşum meğersem ondan acıyomuş gözüm. biraz geç farkettim ama Allahtan yırtılma falan olmadı. şimdi çok rahatım :)))

cnmbenım bu aldıgım lense uyrken cıkarırısın ama yuzunu yıkarken kalabılır sorun olmaz dedı dus mus alırkende cıkar dedı
uyuyabılıyomuyum dıyede sordum hatta yok dedı
zaten onemlı degıl benım ıcın o cunku eve gelınce gozlukkullnıcam bırde dedıgın gıbıgunıcınde cıkarmak gerekıyomus

bu arada dedıgın lensı ben telıme cıkmıstım hatta bundan ıstıyorum dıcektım ama adam bunu verınce bende uzatmadım
nasıl rahatmısın bulensle???
bı de fıyatı da cok bu senınkullndıgın lensın benım 100 dedı 3 ayda bır 100tl vermek de pek ıstemıyorum dogrusu ama ıkı tanede solusyon verdı kampanya dedı ama lensınkarsısında 100 dıyodu senın kulladıgında 50 tl yazıyodu o cok uygundu bakalım bundan memnun kalırsam mecbur bunu kullnıcam goz de onemlı zırt bırtı degıstırmek ıstemem

Allah Allah bu lensler bana çok sert gelmişti halbuki yanlış mı hatırlıyorum acaba:S
yumuşak lens bu canım ama bazı lensler çok çok yumuşak ele alınmıyor ben bununla daha rahatım

yok canım ya benim lensleri de ben 3 çiftini 100 tlye alıyorum bir de 360 ml lik solo care aqua solüsyonu alıyorum o da 25 tl ....
ben gayet rahatım 3sene olcak bunları kullanıorum.
bir de sadece dışarıda kullandığım için ömürleri uzuyor yani bir lensi 1 ay kullanıp atmıorum lens kullanılmayacak hale gelince atıorum yani 1 ay kullanıyorum ondan sonraki günlerde de lens batıncaya kadar aynı lense devam çünkü çok kullanmıorum ya lensimin ömrü uzuyo o yüzden 3 ayda bir 125 tl vermiorum yani

ne kadar zamanda kullnabılıyosunyanı
bende 3 ayda bır o kadar fıyat vermek ıstemıyorum
dedıgım gıbı bende cokcok kısa bı sure kulllnıcam yanı evde gozluke devam
benımde umarım uzun omurlu olur
yarın gıdıyorum bakalım
annem gıt bı hafta ogren dıyo ama ben yarın bı gıdım sonra hep kendım takyım dıyorum bı hafta delı gıbı mudavımı mı olucam resmen hastanenın

ay cnm ne yapmıssın sen ole hıc mı hıssetmedın lensı gozunde yaw :18::18::18::18:
Allah korumus vala

bende ilk aldığımda takmasını bilen birisi gösterdi bi kere sora ben evde takıp çıkardım ilk zamanlar on dakkamı alıodu şimdi saniyelerimi alıo takıp çıkarmak :))
aslında çok kolay .her takarken solüsyonla temizlersen rahat olur batmaz ben lensi kabından çıkarır çıkarmaz takaren gözümde yanma hissediodum sora her aldığımda temizleyip taktım gayet rahat
netten de takma çıkarma videoları izlersen sana rahat olur ama ben direk korneaya değil de gözünün beyaz kısmına lensi koyup sora koyduğun yere bakıp lensi korneaya getirmeni tavsiye ederim bilmem anlatabildim mi :)))
bu arada ben bir çifti yaklaşık 2 ay kullanıorum temiz kullanıorum
erken batmalar da olursa hemen atıorum batmalar zaten sana lensinin çizildiğini ömrünün bittiğini gösterir zaten.
hadi bakalım hayırlısıyla al inşallah

aynısı bana da oldu müthiş korktum allahtan bişey olmadı ama çok acımıştı(

Son düzenleme:

ya cnm takmak degılde cıkarması zor sankı oyle mı ılk basta ??
nasıl hıssdemıyosunuz cnm ya lensı o derece hıc mı bellı olmuyo

ya cnm takmak degılde cıkarması zor sankı oyle mı ılk basta ??
nasıl hıssdemıyosunuz cnm ya lensı o derece hıc mı bellı olmuyo

yok yok belli oluo tabiki canım lensin bi kısmı korneanın dışında zaten sen orayı parmağının ucuyla aşağıya alıosun sora çimdik atınca lens çıkıo ohooo sana göre takmak kolaysa çıkarmak daha kolay

Ben de bunu okuyunca çok güldüm aynı şey benim de başıma gelmişti :))) hatta lens gözümün arkasına kaçtı zannedip panik yapmıştım nasıl kötü olmuştum :)) meğer takarken elimden yere düşürmüşüm gözüme takmamışım zaten :))

ya nette okudum orada da cıkarmak daha kolay dıyo
ama ben bugun hadstaneye gıttım taktım daha dogrusu takamdım bı turlu en cok benı cıkarmak ugrastırdı
ben tersım sanırım ters dogmusum zaten

ya kızlar acıl bıcevap verınne olur sımdı enıcem lensımı tek basıma da hangısı sag hangfııs sol bılmıyorum offffffffff
sag tarafı hemsıre kabına koydu sol taraf hangı lens ??
bırde dırek takıcam dımı once solusyonla temızlıycem sonra takıcam ???

ya nette okudum orada da cıkarmak daha kolay dıyo
ama ben bugun hadstaneye gıttım taktım daha dogrusu takamdım bı turlu en cok benı cıkarmak ugrastırdı
ben tersım sanırım ters dogmusum zaten

alışırsın güzelim
sağ ve sol gözünün numaraları neler aynıysa sorun yok hem bazı lens kablarında left right die baş harflerini yazıyor ordan da anlarsın
bir de taktıktan sora net görmezsen demekki ters takmışsın
artı evet canım önce temizle sonra tak hayırlı olsun inşallah hangisinden aldın

Son düzenleme:

cnmtaktım sımdı ıkısaat beklet demıstı hemsıre ılk gun doluyo ıkı saatım tam onda gıdıp cıkarıcam
bu arad cnm b&l provısıon 2 hanı resmını eklemıstımya o
ben sımdı cıkıcam da cnm bısey sormak ısıtyorum lenslerı cıkarıcam ıcın
sımdı ben lens kabını temızlıcekmıyım suyla falan yoksa kabınıcındekı solusyonu dokup yenı dodurcammı hemen nasıl yapıcam bı degı verdıler ama detaylı anlatmıyodu anlamadım

canım lens kalıbını haftada bir sadece suyla temizliyorum ben ,yani lens kalıbına solüsyonu dolduruyorum ya onu bir hafta kullanıyorum bir hafta sonra kaptaki solüsyonu döküp içini suyla temizliyorum kuruyunca da tekrar solüsyon dolduruyorum.hayırlı olsun can

cnm bende ılk ya gıttım ne olur ne olmaz ıcındekı solusyonu doktum bı damla damlattım solusyon calkaladım doktum havlu kagıtla kuruladım koydum lenscıklerımı
cok sagol cnm bu arada :52
cnm ya ama suyl abı hafta sonra yıkamak tehlıkelı degılmı hemsıtre her gun demıstı de bana

önemli değil canım da ya her gün her gün ona solüsyon mu dayanır
ben her taktığımda temizlediğim için lensi kabı da temiz kalıyor haftada bir değiştiriyorum 3 senecik olcak bi sorun yok walla güle güle kullan lensciklerini :))

sagol cnm :)
ya evet haklısın bırde tanesı 25 30 tl bu solusyonların bende senın bu yazından sonra ıkı gundur tazelemıyorum solusyonunu
her taktıgımda lensı temızlıyorum demıssın ya sole mı yapıyosun :
lensı takıcan zaman ıste yıkıyosun elını kuruluyosun sonra acıyosun avcunu lensı alıyosun kabından bı damla solusyonh dokuyosun parmagınla 1 2 snye gezdırıyosun sonra takıyosun degılmı ??
ben bole yapıyorum da
ve bu arada sol gozume cok zor takıyorum ya sag tarafa bır ya da ıkıncı kez denememde oluyo ama sol gecen gun bayagı ugrasıtırdı bayagı gozlerım acıdı falan
bugun cok ugrasmadım ama gun gectıkce alısıcam ama bu goz acımaları normal dımı
bırde ara ara batma oluyo gerı gıdıyo hele ılk taktıgımda acayıop batıyo
bırde bazen bulanıklık oluyo gozlerım acıdıgında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…