bu adore koyu gri mi arkadaşlar açık gri değildir dimi? türkiyede mevcut mu bu adore lensler.. bilenler yanıtlarsa sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu adore koyu gri mi arkadaşlar açık gri değildir dimi? türkiyede mevcut mu bu adore lensler.. bilenler yanıtlarsa sevinirim
arkadaşlar bende arkadaşımızın dediği lensin "rainbow fantasy line light green" olanı var(dı, süresi bitti attım). gözlerim ela. resimlerini koyuyorum buraya.. tavsiye ederim çok güzel bir lens. bi de mavisini isteyen olursa açık grisini alsın arkadaşlar mavi gibi duruyor, biraz inciye çalıyor rengi
ama türkiyede merak ettiğim bir marka var "diamond colors" 450 ytl diyolar, pahalı baya ama merak ediyorum nasıl bişi.. resmi olan varsa gönderebilir mi?
arkadaşlar bende arkadaşımızın dediği lensin "rainbow fantasy line light green" olanı var(dı, süresi bitti attım). gözlerim ela. resimlerini koyuyorum buraya.. tavsiye ederim çok güzel bir lens. bi de mavisini isteyen olursa açık grisini alsın arkadaşlar mavi gibi duruyor, biraz inciye çalıyor rengi
ama türkiyede merak ettiğim bir marka var "diamond colors" 450 ytl diyolar, pahalı baya ama merak ediyorum nasıl bişi.. resmi olan varsa gönderebilir mi?
bu da boyamaymış
4 senedir şeffaf numaralı lens kullanıyorum. astigmat oldugu için renkli alamıyorum bunun nedenini bilen varmı ?
JodiLyn freshlook 3 yeni renk cıkarmıs dedikleri bu renklrmi
ama bunlar türkiye ye geldi sanırım fakat isim degişmiş bence. :dance:
yeni çıkan renklerin isimleri:
zümrüt yeşili
gümüş grisi
parlak mavi
ben zümrüt yeşili denemiştim aynı bu cocuktaki gibi durmustu a.s
Şansımı tekrar kullanmak istedim şu Acuve 2 Colorsı kullanan var mı?