Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar bir şey soracağım
benim gözlerim 2 numara ve lens kullanmak istiyorum artık gözlükten sıkıldım
annem de diyor ki lens zararlıymış falan.birisinden duymuş hep iltihap kapmış ve mahvolmuş gözleri
ben de anneme hijyenik kullanmamıştır falan diyorum ama yine de düşünüyorum
zor mu lens kullanmak
kullananlar bilgi verirlerse sevinirim
teşekkür ederim şimdiden:)
benim kendi göz rengimide ekledim ,benimki gibi göz rengi olan arkadaşlar fikir sahibi olurlar be resimlerden......
Arkadaşlar bende koyu kahverengi siyahaıda andıryo tenim buğday lens almak istyorum hangi renk gider sizce ela istyorumda hareli ne işe yarıo daha buğulu gbi yanalrı sanki takanlar var mı?
yaa yeşil lens aldım ama takamıyorum yaa takma yontemlerını bılıyoum ama takamıyorum gozlerımı kırpıyorum ıstem dısı lens kullanan arkadasım varr yanı ıyı anlıyorr senelerdir kullanıyor ona taktırmaya calıstım onada olmuyoır ne yapmalıyımmm benn :çok üzgünüm :
Ben kirpiklerimi işaret ver orta parmağımla tutup diğer elimle lensi koyuyorum gözüme hemen yerini buluyor hiçde kırpmıyorum gözümü, çünkü göz kapaklarımdan tutuyorum çok kolay oluyor biraz uğraş cnm yapasın kaydirigubbakcemile5
Hassas bi göz yapın var sanırım :) Lensi gözüne koyduktan sonra gözlerini kapat ve göz kapağına hafif masaj yap biraz bekle daha iyi olur bence.Kullandıkça alışırsın zaten :) Ben ilk denememde yapmıştım ya refleks meselesi sanırım :icecream:
rainbow fantasy line deep hazel aldım...ve dokusunu çok beğendim..elite linedan daha güzel dokusu var..tavsiye ederim...