- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soflens bl nın aylık serısı deılmı ?
çok fazla lens kullanmışsın sanırım ve çoğu lens hakkında bilgilisin sanıorum. en damarsız en doğal duran lens olarak hangisini tavsiye edersin?sophistiğin 3 renginide kullanana biri olarak damarlı yapısı olduğuunu belirteyim bende....
ben 2 hafta kadar önce 450 milyon gibi uçuk bir fiyat ödeyerek torik lens aldım.lakin çok ciddi bir sorunum var.kitap vb. bir şey okurken görüntü çiftleşip kayıyor ve ben gözümü kapatıp açmak yani bir bakıma lensleri yerleştirmek zorunda kalıyorum.buda yetmezmiş gibi lensi taktıktan 4-5 saat sonra yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum neden böyle bir sorun yaşıyorum bir türlü anlamıyorum lütfen yardımcı olun.
arkadaşlar bende arkadaşımızın dediği lensin "rainbow fantasy line light green" olanı var(dı, süresi bitti attım). gözlerim ela. resimlerini koyuyorum buraya.. tavsiye ederim çok güzel bir lens. bi de mavisini isteyen olursa açık grisini alsın arkadaşlar mavi gibi duruyor, biraz inciye çalıyor rengi
ama türkiyede merak ettiğim bir marka var "diamond colors" 450 ytl diyolar, pahalı baya ama merak ediyorum nasıl bişi.. resmi olan varsa gönderebilir mi?
ben 2 hafta kadar önce 450 milyon gibi uçuk bir fiyat ödeyerek torik lens aldım.lakin çok ciddi bir sorunum var.kitap vb. bir şey okurken görüntü çiftleşip kayıyor ve ben gözümü kapatıp açmak yani bir bakıma lensleri yerleştirmek zorunda kalıyorum.buda yetmezmiş gibi lensi taktıktan 4-5 saat sonra yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum neden böyle bir sorun yaşıyorum bir türlü anlamıyorum lütfen yardımcı olun.[/
Merhaba, bende renkli lens kullanıyorum.freslook ilk kullandığımda puslu gördüm sonra alıştıkca biraz daha netleşiyor benim gözlerimin yapısından kaynaklı diye düşünüyorum göz yaşı seviyesi düşük olabilir.damla taşıyorum bulandığı zaman iyi sonuç veriyor ama ben her zaman takmadığım için sorun değil seninkiler numaralı ise sana tavsiyem AİR OPTİX araştır derim oksijen geçirgenliği fazlaymış yani gözünde takılıyken hava aldırıyor.kullanan arkadaşımda önermişti bana fakat ben bulmadım ve internette değil lensi satın alacağın yerde araştır doktoruna sor ona göre kullan hem fiyatıda 450 tl kesinlikle değil....uygun.
slm kızlar bısey sorcam bu konuda yardımcı olursanzı cok sevınırım .....
lens takmayı ıstıyordm ama cesaretım yoktu sımdıde karar verdım alıp takcam
sıze sorum suu lensı ben netten alcamm ama orda DİA BC DİOPTRİ
:sm_confused: bılmıom ne olamsı gerek lutfen yardımcı olunn