Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amazonun aquasına bak canım tatlı bır ren bende var gozum sıyah bunaragmen guzel oldu
arkadaşlar miyopum ilk şeffaf lensim soflens 38 fakat batma yapıyo hemen kuruyo memnun kalmadım yani gün boyu rahatça kullanamıyoum sizler ne kullanıyorsunuz memnun musunuz tavsiye edebilir misiniz
iki yıldır Johnson & Johnson Acuvue Oasys kullanıyorum,miyobum senin gibi ve bu lenslerden acayip memnunum. Nette bir araştır derim yorumlar genelde olumlu.
iki yıldır Johnson & Johnson Acuvue Oasys kullanıyorum,miyobum senin gibi ve bu lenslerden acayip memnunum. Nette bir araştır derim yorumlar genelde olumlu.
bende aynisini kullaniorm aynen miyobum ve inanilmaz memnunum lens var mi yok mu unutuorm ki gozumde kuruluk vardibanada seneler once bi arkim onermisti cok memnunum die. saolsun o gun bugundur hep ayni markayi aliorm hatta bu yaz goz doktoruna numaram icim kontrole gittim aynisini onerdi ve adam kendi de onu kullaniordu:)) cok rahat bi lens.
canım harelısı vardı bende..ıddıa sevenler ıcındır green ocean..bende ıkı tane haresızı var sımdı yurt dısından getırttım tr de kımsede yok ..ama işte zevk meselesı bırı fazla satıyorum onu alcak kişi son anda vazgectı .
b&l green ocean