Ben 6 yıldır gözlük takıyorum.Şimdiye kadar halimden memnundum aslında lensde alabilirdim ama kullanamam diye hiç istemedim, herkes gözlüğün yakıştığını söylüyodu akannehir
Amaa ben artık lens kullanmak istiyorum sıkıldım gözlüklerden zaten 1-2 yıl kullancam daha sonra lazer ameliyatı olmayı düşünüyorum..
Ve lens konusunda pek bi bilgim yok gidipte kötü bi marka alıp sorun yaşamak istemiyorum bi danışıyım dedim..
Öncelikle şeffaf almayı düşünüyorum ama ailem nedense renkli al diye tutturdu,hangisi daha iyi olur benim için?
Günlük,aylık ve yıllık olanları var hangisi daha kullanışlı ve rahattır?
İnternetten biraz bakındım,
*Baush&lomb Purevision Şeffaf Lens
*Air optix Ciba Vision
*Johnson&Johnson Acuvue Oasys Saydam Lens
*Clear 58 - Bunuda arkadaşım önerdi
Eee siz hangisini önerirsiniz, tabi başka markalarda önerebilirsiniz..
Benim gözlerimin derecesi uçuşa geçti yalnız, ben dursun artık diye beklerken habire artıyor, 5 dereceye çıktı sanırım delircem,bide dereceleri farklı bu yüzden iki kutu alıcam,derecenin büyük olması lensi kötü etkiler mi?
Birdee internetten almak güvenli olur mu yoksa ilk defa aldığım için gözlükçüden mi alıyım? kafamçokkarıştı
a.s.:enbuyukkk:
Bende gözlük kullanmamak için kontak lensi seçtim yaklasık 2 senedir takıyorum ve şiddetle 3 aylıkları kullanmanı öneriyorum çünkü senelik olanlar pek faydalı değil ve sonuçta göz kontrolüne gidiyorsun. Yırtıldığında falan verdiğin paraya yazık olcak ve aynı zamanda kısa sürede daha temiz kullanmış olursun. gözümün numarası 1.25 ve düştüde memnunum gözlükle kısıtlanıyor görme imkanım çünkü.Dereceyi etkileyeceğini sanmıyorum 3 numara takan arkadaşım var ve iyi bir optikten almalısın lens markası olarakta bence freesh look kullan hiç bir şikayetim olmadı kir falan tutmuyor. rimel falan sürdüğünde bazı lensler içine alıyor yapışıyor zorluk çıkarıyo insana