- 7 Mart 2009
- 51
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azul çok beğendim etrafında siyah çizgisi olan azul benim gözüm çok koyu siyaha yakın nasıl durur acaba denemeden alıcağım için içim hiç rahat değil bazı siteler istediğin rengi getirmeyip başka bir renk getiriomuş ya öyle olursa die çekiniorum ...Bazılarıda kapıda ödeme falan dio Bambamcığım sen hangi siteden aldın güenilirmi ? link verebilirmisin ?
:1shok:
Bence de kendi gözleri. Şeffaf lens kullanıyor gözleri bozuk sanırım.
Fistik banucumda burdaymis... canim senin lenslerinide facebook da gordum cok hos durmuslar. bende solotica almak istiyorum .. nerden aldin malum bende abd deyim,. internetten mi aldin? denemeden almak biraz riskli mecburen oyle olacak. ben yesilimi tonlarda dusunuyorum. ayrica numaralari capi kac olmali? numarasiz lens alicam siparis ederken internete sitesinden orada capi secme sansimiz varmi ben girdim siteye ama beceremedim o sayilar kisminda takildim kzilar yardim edin...
Banucum hala sac acma kisminda yardimlarini bekliyorum acil optum canim muck
Bir arkadasimin cok begendigim ve hic anlasilmayan super duran lensleri var. Markasi Rainbow hareli acik girmis kizlar ama onda mavi duruyor. kendi goz rengi acik kahve...Ben cok begendim fotoyu buraya ilistiriyorum. pek cok kiside kendi gozu saniyor..mesaj hakkim sinirliymis 100 'u gecer gecmez buraya ekleyecegim
Canim Banucum... lenslerin harika zaten bende WR dan almak istiyorum ama hep numarasiz lens kullandim. sende once bir doktorada mi gideyim. cap ve numara ogrenmek icin, bir gozum herhalde 0,50 veya 0,75 fln dir ... tabiki 0 degiller ikiside... 0,50 ler yerine 0 alsammmi kafam cok karisti,.Internetten siparisle alicam renk konusuda cok cok kafami kurcaliyor. yesil bir ton dusunuyorum....
sac konusunda turuncuya cevirmeyen bir acici ile sari yapmayi dusunuyprum yada yazin sonunda Turkiyeye gidiyorum ordami yaptirsam kuaforde???
Bu da arkadasimin lensleri rainbow acik hareli gri...
cok begendim yakindan da hic belli olmuyor gozu acik kahce sanki gozuyle butunlesiyor bir sure sonra ve gozunu saga sola cevirse bile asla kayma olmadi hayran kaldim...
Uploaded with ImageShack.us