Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tepkiler çok doğal durduğunu söylüyorlar. normal hayatta kesinlikle o pupil boşluğu resimdeki gibi belli olmuyor..bu resmi, bir arkadaşım merak ettiği için çekmiştim. duruyordu. ona göstermiştim, msn da......kıvılcım için.... giallo radikal bir değişiklik yapmıyor.. senin ne istediğine bağlı.....eğer tamamen rengim değişsin çok farklı bir renk olsun dersen gri, ama gözüme daha yakın ama biraz elalaştıran bir renk dersen giallo........
kızlar ben hareli yeşil kullanmıştım göz rengim normalde açık kahverengi güzel oldu fakat hiç belli olmamıştı yani deişiklik görülmedi hani kimse güzel olmuş falan demedi anlamadılar bile lens olduqunu bir yandan sevindim doğal durmuş dediler ama bir yandanda deişikliğin farkedilmesini istiyor insan geçenlerde çalıştııqım işyerine biri geldi bal köpüğü almış kıza manyak yakışmış anlatamam ama işte gözden gözede farkeder yüzden yüze bile farkediyor ama o rengide alıp denicem bişey kaybetmem ama aldıqım lensler hep boğuk boğuk gösterdi kaşındırdı beni aldıqım optikçiden kaynaklanıyor olsa gerek sizce lensleri nereden almalıyım yani marka olarak bana ne önerebilirsiniz benim için hangisi daha iyi olur sizce
Rainbowdan pişman olacağını sanmıyorum. Benim 3 tane rainbowum var.
canım ben rainbow perla yani açık giri doğal duruyormu? benim gözlerim koyu ela.sırıtmasından korkuyorum.pide pupil boşluğunun çok dikkat çekmesinden.
fantasy line açık yeşil yada koyu yeşil alsam nasıl olur.ben belirgin bi renk istiyorum adriana lima gibi dursun yeşil.ama doğal olmalı.hangisi alayım dersin.
rainbow fantasy line açık yeş
rainbow fantasy line koyu yeşil
bu resimleri nerden buldun cnm.kişinin orjinal göz rengi nasılmış.bende bunlardan birini almak istiyorum ama bende böylemi durur bilmiyorum
Hangi marka lensleri kullandığını yazmamışsın ama okuduklarımdan kaliteli markalar olmadıklarını çıkartıyorum. Şu ara en popüler ve doğal duran lens markası solotica fakat Türkiye'de satılmıyor ya yurtdışından getirteceksin ya da yurtdışından getirtip burada satan satıcılardan alacaksın. Solotica topiğini inceleyebilirsin renkleri merak ediyorsan. Onun dışında benim kullandığım ve önerebileceğim diğer markalardan biri Amazon. Aylık lenstir ve fiyatı çok yüksek değil numaralı seçenekleri de mevcut. Sophistic de amazonun yıllığı onun da çok methini duyuyorum. Benim söyleyebileceklerim bu kadar daha bir dolu lens markası var B&L,Freshhlok,Rainbow,Tanita Tikaram,Adore vs vs. Araştırarak kendine uygun markayı bulabilirsin.
üff su lens solusyonlarına takmıs durumdayım bilmiyorumkismile napıcamı sasırdım kimi solüsyonlar lens rengini acıyo kimisi koyulastırıyomus ben aynı renginde kalmasını istiyorum lensimin ne acılsın ne de koyulassın bide yanma yapsın istemiyorum yardım ..:1no2: