- 13 Eylül 2009
- 5.522
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakamozcum bence sophistice o kadar para dökeceğine solotica alsan daha iyi olur.Kullandığımdan değil ama soloticada renk seçeneği daha fazla.mesela esmeraldalar çok güzel bir yeşil tabi senin gözlerin açık kahverengiyse çok aha güzel durur.Bunun dışında sophisticlerin mavisi yeşiline oranla daha güzel duruyor sanki.Hatta forumda var mavi sophistic.Rainbow fıstık yeşilinide öneririm.hem fiyat olarak uygun hem renk olarak çok hoş.
rainbow fantasy line açık yeşil
rainbow fantasy line koyu yeşil
Ya amazon greenler çok hoş durmuş yakındanda böylemi duruyor acaba ...Sesimi duyan yokmu ya biri yardımcı olsun yeşil lens konusundaaaaaaa... Kararsız kaldım üff kafayı yiycem delikafadulden
Canım var ewet a.s hatta yarın gelcek lensim, gelince resmini koyucam hemen opuyorumnanaktan
ya ben amazon green denedim fakat bende bukdr acık durmadı
hatta belli olmadı bile bana yanlıs mı verdi yoksa gözlerimden mi bilemiorum
gözlerim koyu kahve..
Saydin78 Amazonlar çok yakışmış ikiside güzel ama ikincinin rengi biraz koyu gibi geldi bana, ilki çok güzel olmuş ama bende amazon green alayım diyorum ama burda testerını bulamadım netten de denemeden alacam acaba bende de güzel dururmu yaCADIARZU yine bi alışveriş faciası yaşamak istemiyorum :bbo: Sen amazonun yeşilini kullandınmı canım
Ya amazon greenler çok hoş durmuş yakındanda böylemi duruyor acaba ...Sesimi duyan yokmu ya biri yardımcı olsun yeşil lens konusundaaaaaaa... Kararsız kaldım üff kafayı yiycem delikafadulden
evt cnm yakından da aynen o şekil duruyo..benim kendi göz rengim ela ve doğal durduğunu soylüyo cevremdeki insanlar,bende amozonun yeni çıkardığı yeşil rengi merak ediyorum bir yeşil göz hastası olarak resmi olan varsa eklerse sevinicem.....hihoyyyt
evt cnm yakından da aynen o şekil duruyo..benim kendi göz rengim ela ve doğal durduğunu soylüyo cevremdeki insanlar,bende amozonun yeni çıkardığı yeşil rengi merak ediyorum bir yeşil göz hastası olarak resmi olan varsa eklerse sevinicem.....hihoyyyt
Teşekkür ederim canım sen kullanıyosun memnunmusun amazondan kullanıcıların yarısı memnun yarısı değil benimde kafam karıştıkafamçokkarıştı gün ışığında yada güneşte nasıl duruyor acaba gün ışığında çekilmiş bi fotografını koyarmısın benim içinşutarafagitti çok şey istedim galiba ama amazonları burda deneyebilecegim bi yer yok o yüzden netten sipariş edecem malum deneyemeyince insan acaba bende de güzel dururmu diye düşünüyor, benim göz rengim orta kahverengi acaba bendede böyle dururmu ki, bende yeşil göz hastasıyımsositososito ama istediğim yeşili bulamadım bi türlü sipariş verirken amazon colors yeşil lens mi diycem nasıl istiycem bunları yeni seriyle karıştırılmasın sonra :roflol:
Jodilyn ilk lensler çok hoş ve çok doğal markası nedir acaba?
Bunlar custom lens özel olarak yaptırılıyor bayada tuzlu fiyatı var 450 $ cık :asigim:
Valla bu kadar yıllık lense para vereceğimize parayı biriktirip custom almak daha mantıklı bence opuyorumnanaktan Sitesine baktım az önce ama ingilizcem sıfır anlamadım hiçbişey kiminle görüşülüyorki sipariş için numara falanda yok bide istediğimiz göz rengini yapıyolarmı ama ben gözçapımı da bilmiyorum görüşebilsem en azından fikir alırdım :uhm:... İlerde para olunca alırdık belkim ...:)))
Sanırım mail atılıyor alamıcam için hiç bakmadım nerden alındığına falan :dance: resim yolluyorsunuz sanırım istediğiniz göz rengini ona göre ypıyorlar
Canım ben soloticadan ağzımın payını aldım bi daha soloticaya tövbeliyim Benim tenim çok beyaz oldugu için quartzo felaket durdu bende o yüzden artık farklı yeşiller denemek istiyorum sophistic yeşili ve amazon colorsın yeşili güzel gibi geldi bana forumda bi arkadaşın resmi var amazon colorsın green iyle güzel durmuş esmeralda çok koyu canım geçen arkadaşımda gördüm yaprak yeşili duruyor yakışan var tabi ama benim göz rengim açık değil orta kahve bana gitmez malesef :çok üzgünüm: nette sophistiği 125 e satan bi yer var soloticaya göre ucuz aslında, ama benim aklım amazonların yeşilinde kaldı ya keşke kullanan biri net resmini koysaa.s