- 16 Ekim 2007
- 6.289
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnm ingilizcem var sadece oyuzden siteyi çözemedim pek:)yinede saol cnm.gg den sipariş etcm mecbur.neyse okadarda fark yokmus.bnm gozlerim aslında yesil ama belli olmuyo hiç.kahverengi gibi gozukuyo.şöle berenin gozleri gibi yesil gri arası bişey olsa süper olurdu.sizce koyu yesil goze ocre mi yoksa melle mi öle bi renk olusur:S
teşekkür ederim :) bende daha önceki yorumlara bakarak solotica veya b&l den düşünüyorum sanırım en doğal onlar duruyormuşRedandblack kendi gözlerin çok güzelmiş =) Bnm gözlerim açık kahve bal rengi gibi birşey, b&l blue topaz kullanıyorum aynı bu maviye benziyor.
Soloticalar daha doğal yani kullanan birçok kişi öyle söylüyor.soloticada o istediğin koyu mavi yok sanırım ama daha doğal renkler var.solotica kullanmadım yanıltmış olmayım, kullananlar daha doğru bilgi verirler. ama ben b&lden de çok memnunum istediğim renk öyle belirgin koyu maviydi=)teşekkür ederim :) bende daha önceki yorumlara bakarak solotica veya b&l den düşünüyorum sanırım en doğal onlar duruyormuş
kızlar ocre hakkında yazılanları okudumda kahverengiye yakın deniliyor.ya ne alaka anlamadım ben griyle karısık yesil istiorum resimlerdede öle gozukuyor bu kahverengi olayı nerden cıktı.