- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
kısa süreliyse hiç yaramaz ama ya :çok üzgünüm:
canım aklımda zaten hazelin fantasy olanı vardı o ayrı konu da...
en son aklıma takılan da fantasy nin koyu grisi oldu...
çünkü hazeler önceden dediğim gibi beyaz ile turuncu boya karışımı..zaman zaman beyaz boya gözde baskın görünüp lensin bazen koyu gri olduğunu söylemiştim hatırlarsan....o hali de çok güzel....ama koyu grinin kendisi de olurmuki bana diye düşünmeden edemedim...
evet cnm onceden soylediklerini hatrlıyorum yalnız soyle birsey var bu fantasy için gecerli olabilr daha onceden de soylemıstim elite line grey denedigimde gozume klorak damlatılmıs gibi olmustu yani denerken cevremdekı insanların yorumları oyleydi ....
haklısın cnm sonucta hazellerde de grilik var ...neden yakısmasın tatlısım fantasy ler daha koyuysa bence cokta yakısabilr...ama kullanan birisinin fot gorsek ona gore kıyaslama yapsak daha iyi olur ...cunku elite line cok acık bir renkti fantasy ondan ne derece koyu olabilr kı hiç bilmıyorum ...
canım aslında ben normalinde gri lens hiç sevmem bilirsin...hele de direkt açık renk duranları hiç sevmiyorum...ve elite line gri gibi grilerden da hazzetmiyorum canım...
zaten benim hazelin içindeki grilik tam dozunda bir grilik ondan hoşuma gitti....turuncu ile beyazı iyi harmanlamışlar....grilik koyu olduğu için hoşuma gitti çünkü gözümle kaynaşan tarzda bir grilikti...hem göze hafif bir açık renklilik hemde derinlik veriyor..
ama tabi lenste sadece beyaz boya olunca elite line gri gibi oluyor...fantasy line ın koyu grisine belki koyu gri olsun diye hazele yaptıkları gibi beyaz boyayı başka bir renkle harmanlayıp sunmuş olabilirler....bir de grilerin bazı kahve gözlerde menekşe rengi gibi durma ihtimalleri de oluyor...
geldim şekerler bende çok beğendim adore lensleri henüz satılmaya başlamamış burdakiler eskidir canlarım sanırım yurtdışında satılcak burada satılırmı bilmem yenileri...güneşcim adore griler var onları eklemedim birazdan onuda ekliyim belki fikir olur sana cnm....
Lens konusunda hangi rengi alsam bi türlü karar veremedim.. herkese soruyorum hangisi yakışır diye..
bana yardımcı olabiliceğinizi düşündüm ..
benim tenim buğday fakat hemen bronzlaşırım .. saçlarım koyu kestane gözlerimde koyu kahve..
sizce freshlookun hangi rengi bana gider ?
Lens konusunda hangi rengi alsam bi türlü karar veremedim.. herkese soruyorum hangisi yakışır diye..
bana yardımcı olabiliceğinizi düşündüm ..
benim tenim buğday fakat hemen bronzlaşırım .. saçlarım koyu kestane gözlerimde koyu kahve..
sizce freshlookun hangi rengi bana gider ?
evet güneşcim bu tam gri duruyo çokta doğal durmuş:)
ay canım napsak acaba...lens diye kafayı yiycez kaydirigubbakcemile3
kendimize birer lens üreticisi koca bulsak fena olmıycak..düşünsene her renkten bedava lens kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
turkuaz nasıl olur acaba ?