Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s. merhaba kizlar, gecen gun soleko giallo siparis etmistim dun geldiler hihoyyyt. ben cok begendim simdi yukleyip yorumlariniza sunuyorum:1hug: bu arada umarim yukleyebilmisimdirhihoyyyt
canm çok doğal çok güzel duruyor ne kadar fiyatı?
tesekkurler tatlim. internetten siparis verim, 120 tl. lens haricinde buyuk boy solisyon ve gozyasi damlasi da gondermisler.
tatlısım sanırsam ikimiz aynı yerden siparis ettik benim bugunde elime ulasmadı =( ben netten deil telefonla siparis etmıstım...
tatlım lenslerini cok begendim sana cok yakısmıs cicilerini iyi gunlerde kullan ....normalde de boyle mı duruyor rengi cnm ben cım yesili rengine benzemeyecegini dusunup ısmarlamıstım
canım güle güle kullan çok yakışmış....göz rengin açık olduğu için daha bi canlı durmuş sende....demek yanılmamışsım canım soleko ve rainbow ile ilgili rainbowunki hakikaten çok çiğ durmuştu bendede...gnzcim seninkiler nerde ya
soleko melı nerden sıparıs ettınız kızlar 120 tl ye...
tatlım cok sagol ya cıftınemı 120 tl verdın bu arada ınternet sıtelerı soylenyo:)
kızlar ben soleko ve gialloyu aynı sanıyordum hep ..şok oldum resmen...
nefertitisim öncelikle şunu belirteyim göz yapına çok güzel yakışmış bu ton canım güle güle kullan..
ben solekoyu hep rainbowun yurt dışındaki adı olarak biliyordum demek farklı lenslermiş..