Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar tek sısede tek goze takılmak ıcınmı lens var anı raınbow gıallo 70 tl ıkı gozede ayrı ayrımı para oduyoruz 140 tl yanı....
kızlar bişey soracam
dün annemin yanına gittim orda kaldım. giderken de lens takmıştım. gece yatarken çıkartacam bir baktım ki lens kutusunu evde unutmuşum:1shok:
solisyonu da yok yanımda:1no2:
bende mecburen küçük bir kutunun içine koydum. su koymadım içine lensler zarar görebilir diye.
sabah açtım baktım ki kutudaki lensler kurumuş takır takır. büksen kırılır şekilde.
eve geldim lens kutumu temizleyip içine solisyonunu döktüm.lensleri içine koydum.hemen yumuşadılar.(eskisi gibi oldular)
sizce birşey olurmu lenslerin yapısı falan değişmemiştir demi. tekrar kullanmam da sakınca varmı?
kızlar bişey soracam
dün annemin yanına gittim orda kaldım. giderken de lens takmıştım. gece yatarken çıkartacam bir baktım ki lens kutusunu evde unutmuşum:1shok:
solisyonu da yok yanımda:1no2:
bende mecburen küçük bir kutunun içine koydum. su koymadım içine lensler zarar görebilir diye.
sabah açtım baktım ki kutudaki lensler kurumuş takır takır. büksen kırılır şekilde.
eve geldim lens kutumu temizleyip içine solisyonunu döktüm.lensleri içine koydum.hemen yumuşadılar.(eskisi gibi oldular)
sizce birşey olurmu lenslerin yapısı falan değişmemiştir demi. tekrar kullanmam da sakınca varmı?
kızlar tek sısede tek goze takılmak ıcınmı lens var anı raınbow gıallo 70 tl ıkı gozede ayrı ayrımı para oduyoruz 140 tl yanı....
canım bi kaç gün takma bence hergün solüsyonunu değiştir iyice beklesin bi sorun olmaz sanırım...
ilk lens kullanmaya basladigimda ayni durumu ben de yasamistim ve tekrar o lensleri taktim bulanik gormeye basladim. bence kullanma derim cunku lensin dokusu bozulmus olabiliyor. en azindan benimki oyle olmustu canim.
gunsecım raınbowları en uygun nerden alabılırım malum calısmıyorum:)
sımdıden tesekkurler
canım gnz denemiş dark blueyu ve beğenmemiş...ben sorduğumda öyle demişti.. çok koyu ve yapmacık bir renkmiş
tatlıslarım 140 fln demıssınız ben 120 bi yerde bulmustum biraz pazarlık yapıp 100 dusurmustum ....simdikı sokelo larada kargo dahil 100 odeyecegim ...
tatlım sen çok uyguna almışsın:)
merhaba kızlar, rihanna nın kışkırtmasıyla ben de lense heves ettim, internette ne zaman denk gelsem gözleriyle beni mest ediyo kafamçokkarıştı nette biraz dolandım, pure hazel demişler onun lensi için, sizin bilginiz var mı CADIARZU bir sorum daha olucak , hareli ve haresiz ne demek :uhm: