canımcım kendi gözünün baskınlığını solocare aqua hafifletmiyor mu...
lensler daha opak gibi olmuş sanki....
gnzcim bide siyah kalemle denedinmi nasıl oluyo diamondlar...
gunes cnm sence bana soleko gaillo nasıl olur ?onu mu alsam kı napsam sence
güneşcim bugün optikçiye gittim önce pure hazelden bahsedeyim
Çok hoş durdu gözümde inanılmaz doğal durdu ve çok hoşuma gittti ardından b&l violeti denedim oda güzel durdu rengin duruşunu tam olarak anlatamıyorum canım menekşe tonlarında bir renk durdu damarlar belli olmadı ama ne yalan söyliyim pure hazel kadar beğenmedim onu
durasoftun blue violetini deneyemedim maalesefki çünkü testırı yoktu canım ama 1 hafta içinde testırları gelicek dedi optikçi bana mail atıcağını söyledi gelince gidip onuda deniycema.s.
canım ben solekodan çok memnunum gündüz kullanım için ideal...ama her gözde farklı durabilir bende hafif bi değişim yapıyo çok doğal duruyo...rainbow un testerını denediğimde çok belirgin çiğ bi yeşil olmuştu...benim fikrimce sana bu renk yakışır gibime geliyo tenin açık kaşlarında açık cnm..istanbulda olsaydın benimkileri bi denerdin...ama yinede ii araştır cnm belki deneticek yer bulursun...bide daha canlı renklei sevdiğini söledin tatlım bu canlı bi renk diil ama benide kesinlikle soldurmuyo...
tatlısım seninde gozlerin parlakmıs .....
cnm ya goz makyajını cok begendim bugulu gibi cok hos gozukuyor
güneşcim bugün optikçiye gittim önce pure hazelden bahsedeyim
Çok hoş durdu gözümde inanılmaz doğal durdu ve çok hoşuma gittti ardından b&l violeti denedim oda güzel durdu rengin duruşunu tam olarak anlatamıyorum canım menekşe tonlarında bir renk durdu damarlar belli olmadı ama ne yalan söyliyim pure hazel kadar beğenmedim onu
durasoftun blue violetini deneyemedim maalesefki çünkü testırı yoktu canım ama 1 hafta içinde testırları gelicek dedi optikçi bana mail atıcağını söyledi gelince gidip onuda deniycema.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?