canım kıvılcım da kuruma olmadıgına göre gözde kuruma imkanları yok sanırım çünkü gözümüz nemli gözyaşı üretiyoruz o yüzden kurumuyor demekki fisfisfis benim garip bir sorunum var da o yüzden sordum bu soruyu durduk yerde bianda uykum geliverir kedi gibi oldugum yere kıvrılır uyuyuveririm farkında bile olmadan gözlerimdeyken uyur kalırsam diye tereddütlüyümde kafamçokkarıştı
canım lensler sadece aylık ve yıllık olarak var....3 aylık 6 aylık falan aylık diyenlere inanma...
madem yıllık kullanamıyorsun o zaman freshlook, amazon ve pretty eyes gibi markalara bakman gerekicek :)
freshlookun mavilerini perk önermem ama hareli grisi güzeldir..gözde açık mavi gibi durur..
mavileri çok yapay..aşırı derecede...onun dışında başka fikrim yok canım..
aylık olup da koyu mavi olup doğal duran lens bilmiyorum ben...çok zor bir istek açıkcası...
ama gözü kırpmadıkça gözyaşı geliyormu ben gözde kuruyo diye biliyorum uzun süre kapalı kalınca.bunun için ayrıca lens üretiyolar gözde gece kalabilen.
bana patricia mail attı anlamadım
Hello the value is 75 usd following the data for the payment of West Union
wester union
Nombre Patricia Correa de Barros
CPF 26741889876
Rua Domingos Calheiros 286 Tucuruvi São Paulo Brasil
Atenciosamente,
cpf nin yanında yazan parayı yollucam numaramı ??
wester union
Nombre Patricia Correa de Barros
CPF 26741889876
Rua Domingos Calheiros 286 Tucuruvi São Paulo Brasil
bankadaki görevliye bu adresi ver bunları kagıda yazıp parayı yollamak istedigim şahsın bilgileri diye onlar yardımcı olurlar
benim kargo gümrüğü takılmış olaabilirmiş yarın gümrükten sorucam . anlayacağınız bugünden geçti. neyse başka bişey olmasında gümrükten almak basit. söylemesi ayıp eşim gümrükçüde :)
Ya çok şanslısın mesela ben yabancı bi siteden ürün almak çok istiodum ama Türkiyede kaybolur korkumdan alamadm hatta şuan makyaj malzemelerim bitio ve ben başka bi markadan asla almak istemediim için ölece kala kaldım Kaybolma işine gelince bazı yabancı siteler ki türklerin de bayaa alışveriş yaptıı siteler Türkiyeye gönderim yapmıo sebep olarak da ürünlerimiz kayboluyo diolarmış Türkmenistana filan gönderio mesela bu siteler ... Neise benim alışveriş yapmak istediiim yer ise öle bilindik diil Türkiyeye gönderio gözüküolar ama tırstım yani ya kaybolursa die.
Ya çok şanslısın mesela ben yabancı bi siteden ürün almak çok istiodum ama Türkiyede kaybolur korkumdan alamadm hatta şuan makyaj malzemelerim bitio ve ben başka bi markadan asla almak istemediim için ölece kala kaldım Kaybolma işine gelince bazı yabancı siteler ki türklerin de bayaa alışveriş yaptıı siteler Türkiyeye gönderim yapmıo sebep olarak da ürünlerimiz kayboluyo diolarmış Türkmenistana filan gönderio mesela bu siteler ... Neise benim alışveriş yapmak istediiim yer ise öle bilindik diil Türkiyeye gönderio gözüküolar ama tırstım yani ya kaybolursa die.
canım yazdım özeline ben. bu bir satış sözleşmesi. tekrar ödemen gereken bişey yok. rahat ol. makbuz gibi kabul et bunu.
valla benim ilk tecrübem yurtdışı alışveriş olarak. ben biraz tabiatım gereği garanticiyimdir. elimle parayı veririm ürünü alırım. kredi kartı dahi kullanmam. bakalım inşallah pişman olmam.
şansa gelince evet bu konuda eşimin mesleği işime yarayacak onuda yarın göreceğiz. benim adam rahattır gerçi . şeyde diyebilir.'' adres şurası atla bi taksiye git '' delikafadulden
cnm kozmetikte benim bildigim cok guzel guvenilir siteler var bende oradan alısveris yapıyorum ...allaha sukur bugune kadar kaybolan eden olmadı =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?